Ψηφοφορία

Ποιο απο τα παρακάτω θα επιλέγατε για diver ρολόι

Citizen diver NY0040
Citizen promaster titanium  NY0054
Citizen aqualand II JP1010
Seiko monster
Citizen eco drive BJ8050

Αποστολέας Θέμα: Diver Watch - Citizen vs Seiko  (Αναγνώστηκε 24766 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Diver Watch - Citizen vs Seiko
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 09, 2010, 12:04:47 μμ »
ειναι γνωστος και αξιοπιστος αλλα οχι φτηνος .....ειδικα θα αναφερω μπρασελε που εκανε δεν εκανε 40 δολαρια και μου ζητησε 112 !
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 09, 2010, 08:26:09 μμ »
Μπορει να μην ειναι πολυ φτηνος γενικα αλλα τα ρολογια που ανεφερα τα εχει ταξεις μεγεθους οικονομικοτερα απο την ελληνικη αγορα! ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 09, 2010, 10:21:07 μμ »
Μπορει να μην ειναι πολυ φτηνος γενικα αλλα τα ρολογια που ανεφερα τα εχει ταξεις μεγεθους οικονομικοτερα απο την ελληνικη αγορα! ;)

Γενικώς μεχρι πρότεινως είχα και εγώ ακριβώς την ίδια άποψη.
Πριν 2-3 μέρες που έκανα βόλτα στο κέντρο βρήκα το τερατάκι περίπου 200 ευρώ και το Seiko Atlas περίπου 250 ευρώ καθόλου άσχημα για ελληνική αγορά  ;D ;D ιδίως αν υποθέσουμε οτι βάζεις και την αξία του τελωνείου.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 16, 2010, 04:54:17 μμ »
Εκανα και εγω σημερα την αντιστοιχη βολτα για να τσεκαρω τα ρολογια και γενικοτερα για οφθαλμολουτρο. Ειδα το monster και το orca τα οποια με ενθουσιασαν αμφοτερα. Το θεμα ειναι οτι οι τιμες που ειδα και παλι δε συγκρινονται με τις τιμες που ειδα στο ιντερνετ. Aυτο που με χαλασε ακομα μια φορα ειναι η σταση και η συμπεριφορα των πωλητων στη στοα  Φεξη που για χιλιοστη φορα ειδα να αντιμετωπισουν τον κοσμο σαν την κατινα της γειτονιας που δεν ξερει απο τιποτα και πανε να σε 'ξεγελασουν' με κατι πολυ φτηνες απαντησεις. Εν τω μεταξυ την orca δυο διπλανα μαγαζια την ειχαν με το ιδιο ταμπελακι στην τιμη των 390€ ο ενας και στην τιμη των 302€ ο αλλος. Ειναι απλα τραγικο το φαινομενο....Γι αυτο για τετοια ποσα προτιμω παντα το ιντερνετ!

Αποσυνδεδεμένος Μάριος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 12:09:45 πμ »
Να ρωτήσω,χαζεύοντας τα ωραία divers...Το τιτάνιο σε σχέση με το ανοξείδωτο ατσάλι όπου είναι τα περισσότερα ρολόγια,είναι περισσότερο αντοχής σε γρατζουνιές και εκδορές;;Ποιο αντοχής;;
TW steel 103
Chotovelli 7900-3
OOZOO os18

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 12:25:39 πμ »
Citizen Promaster Titanium ΝΥ0054!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Μάριος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 12:38:06 πμ »
Γενικότερα ποιο απτα δύο μέταλλα είναι πιο αντοχής;;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2010, 11:36:49 πμ από Μάριος »
TW steel 103
Chotovelli 7900-3
OOZOO os18

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 24, 2010, 10:01:08 πμ »
Επαναφερω τον προβληματισμο μου στο προσκηνιο λοιπον!
Ειμαι μεταξυ της Ορκας - seiko kinetic και του Αqualand jp1010.
H Ορκα ενω μου αρεσει πολυ οταν τη βλεπω σε φωτο κλπ, παντα κατι με τραβαει απο τον να το επιλεξω σαν ρολοι. Νιωθω οτι θα με δειχνουν στο δρομο και θα γελανε. Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι ειναι ecodrive και στο παρακαταω καταστημα μπορεις να τη βρεις τσαμπα....

http://cgi.ebay.com/CITIZEN-ECO-DRIVE-TITANIUM-200M-DIVERS-WATCH-BN0015-15E_W0QQitemZ300395600510QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item45f0f91a7e

Tο Aqualand ειναι πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου και με συγκινει το οτι ειναι gadgetaki με τα βυθομετρα του και τα λοιπα κολπα του...Και απο τιμη επισης πολυ καλο! Με χαλαει μονο οτι ειναι quartz και δεν εχει κατι ιδιαιτερο απο μηχανισμο...

http://www.superchrono.com/index.php?main_page=product_info&cPath=3_32&products_id=480

Tελος, το κινετικ της seiko ειναι classic ρολογακι diver με φοβερη ποιοτητα και καλη τιμη αν το παρεις online. Φοριεται και στις διακοπες σου και αν το βαλεις και παραπερα δε θα εισαι σαν τον πιτσιρικα με το flic flac (βλ.Orka)  ;D

http://cgi.ebay.com/Seiko-Kinetic-Divers-200m-Mens-Watch-SKA371-SKA371P2_W0QQitemZ120535388714QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item1c1078122a

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 24, 2010, 08:16:22 μμ »
Χωρίς πολλά λόγια, για μένα το seiko!! Τα άλλα απλά δεν μου αρέσουν.
Το seiko το έχω σε κίτρινο, με μπρασελέ και καουτσούκ. Στο μαύρο που δείχνεις το μπρασελέ του πάει παρα πολύ, το έχω φορέσει και ξέρω τι λέω. Παρ'το και με τα δύο. Θα νιώθεις ότι έχεις 2 ρολόγια, ένα για παραλία και βουτιές και ένα για έξοδο.... ;D
Φιλικά Ηλίας