Αποστολέας Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ MILITARY  (Αναγνώστηκε 8198 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ MILITARY
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 12:34:41 πμ »
To μεγαλη δεν πηγαινε στα ποσα κοματια πουλαει
Αλλα στο ποσο "ρολογαδικα" πραγματικη μαρκα ειναι
π.χ την Sinn ουτε που την ηξερα,στο φορουμ την εμαθα
Αλλα οταν επιασα το U1 στα χερια............................

οκ! σαν νουμερα,αλλα και σαν πρεστιζ, στην μεσαια κατηγορια πιστευω

το u1?οκ!αλλα κατι αλλα ο γερμανος τα χει ακριβααααααα

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 02:00:58 πμ »

δεν ειναι τοσο μεγαλη,οπως αλλωστε δεν ειναι οι sinn,laco,archimede και πολλες αλλες

Δηλαδή η Fortis είναι στην ίδια κατηγορία με sinn, laco, archimede; Δεν συμφωνώ george, παρόλο που γνωρίζω πολύ λίγα σε σχέση με σένα και δεν μιλάω μόνο καθαρά σαν ρολόι, μιλάω και σαν εταιρεία, σαν όνομα...
Άσχετα με το αν ένα U1 μπορεί να είναι καλύτερο από ένα Marinmaster(μπορεί ναι, μπορεί και όχι, πιθανότητα εκφράζω, αν τα είχα και τα δύο θα μιλούσα με περισσότερη ασφάλεια)Και η Sinn κακώς μπαίνει στην κουβέντα, καμμία σχέση με Αrchimede

μεγαλες θα θεωρησω rolex,omega,iwc κτλ

Να υποθέσω και Breitling τότε. Έτσι συμφωνούμε ;)

απο κει και περα για τις πωλησεις μεσω ιντερνετ μπορω να πω το εξης:
το κανει και η sinn,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μια μικρη εταιρια !!!χτυπαει σε ποιοτητα και ονοματα πιο γνωστα ;)

Συμφωνώ, δες όμως και τις τιμές της , είναι στα επίπεδα των μεγάλων. Και σε ρολόγια με ίδιο μηχανισμό έχει διπλές και τριπλές τιμές από  archimede, steinhart. Γιατί; Γιατί είναι καλύτερη. Όπως η Fortis ;)

δεν ειχα ιδεα οτι ειναι τοσο "μεγαλη" η FORTIS
την ειχα για δευτεραντζα!!!

Δευτράντζα η Fortis; Πιπέρι φίλε apo1!!!

ε οταν μου συγκρινεις το omega moonwatch  με τα διαστημικα fortis ,εγινα πυ-πυ-πυραυυυυλος!!!

Γνωστό αυτό και προς θεού μην ανοίξει κανείς τέτοιο θέμα και έχουμε τίποτα εκτοξεύσεις  :D :D :D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 02:15:57 πμ »
Δηλαδή η Fortis είναι στην ίδια κατηγορία με sinn

απο αυτα που εχω διαβασει,ψαξει και βασικα την θεση που εχει στο εξωτερικο,μπορω να πω οτι ποιοτικα ειναι και ενα κλικ πιο πανω

μεσαιες,μικρομεσαιες,οπως κα να το πουμε,δεν ειναι μεγαλες εταιριες.

διαβασα λιγο για την laco και οχι μονο για τα γνωστα ρολογια b-uhr...καποτε ηταν πολυ μεγαλυτερη εταιρια...αλλες εποχες

αυτο που δεν μου αρεσει στην φορτις, ειναι το "πουσαρισμα" που κανει για τα "διαστημικα" της ρολογια,γιατι και αλλα ρολογια εχουν παει στο διαστημα και σε EVA βρε παιδια!!δεν μπορω να το δεχθω απο την στιγμη που ποτε δεν εχε πιστοποιηθει,οτι εχει βρεθει σε αποστολη  EVA(καποιος που ξερει περισσοτερα απο μενα,εχει πει οτι δεν υπαρχει σχετικο υλικο..).επισης δεν εχω δει ποτε αυτα τα αυστηρα τεστ που εχουν κανει οι ρωσοι στα φορτις ,να δουμε και εμεις τι κανουν...οι οποιοι μεταξυ των αλλων ,αν και το εχουν σαν "επισημο" ρολοι,ακομα φορανε και το moonwatch...

καποιοι λενε,οτι η φορτις πλησιασε τους ρωσους για να σπονσοραρει το διαστημικο προγραμμα

η μηχανη ειναι μια 7750 τωρα, χωρις  μετατροπες οσο ξερω!!! εγω θα κρατησω την λεμανια που εχουμε δει και τα τεστ!!!!

κοινη λογικη βρε παιδια!

και το sinn 142 που εχω πηγε και ρολεξ πηγαν και glycine,tutima,ρωσικα,casio....ολα διαστημικα ειναι !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 08, 2009, 04:38:09 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 09:43:37 πμ »

Δευτράντζα η Fortis; Πιπέρι φίλε apo1!!!

Ειπα δεν ειχα ιδεα,μην βαρας!!!
Αλλωστε οταν ειδα το
fortis PILOT PROFESSIONAL
απο κοντα και τοπιασα οπως και με το Sinn u1 επαθα απο την ποιοτητα.
Καλο το internet για πληροφοριες αλλα μπορει να σε μπερδεψει για την
πραγματικη ποιοτητα ενος αντικειμενου
και επειδη στην χωρα μας δεν κυκλοφορουν πολλα "ζωντανα"
εχουμε το φορουμ αυτο ν'ανταλλασουμε γνωμες απο πρωτο χερι πριν ειναι αργα!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 12:47:23 μμ »
Ειπα δεν ειχα ιδεα,μην βαρας!!!
Αλλωστε οταν ειδα το
fortis PILOT PROFESSIONAL
απο κοντα και τοπιασα οπως και με το Sinn u1 επαθα απο την ποιοτητα.
Καλο το internet για πληροφοριες αλλα μπορει να σε μπερδεψει για την
πραγματικη ποιοτητα ενος αντικειμενου
και επειδη στην χωρα μας δεν κυκλοφορουν πολλα "ζωντανα"
εχουμε το φορουμ αυτο ν'ανταλλασουμε γνωμες απο πρωτο χερι πριν ειναι αργα!
Έλα φίλε, δεν σε βάρεσα, λίγο πιπεράκι στη γλώσσα μόνο  :lol: :lol: :lol:
Κατά τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο αν δείς ένα ρολόι από κοντά, το πιάσεις στα χέρια σου, το επεξεργαστείς, μπορείς σε συνδιασμό με την εμπειρία σου και με ότι έχεις διαβάσει να αξιολογήσεις σωστά. Κι εγώ για τη Sinn είχα διαβάσει τα καλύτερα στο φόρουμ κι από ανθρώπους γνώστες , όταν όμως είδα και περιεργάστηκα ένα u1 από κοντά, τότε κατάλαβα πόσο δίκιο είχαν :up:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 02:55:13 μμ »
Γιώργο ξεπέρνα τα μαρκετινίστικα και δες την ουσία.
Είναι καλοφτιαγμένα ρολόγια.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 02:57:19 μμ »
Γιώργο ξεπέρνα τα μαρκετινίστικα και δες την ουσία.
Είναι καλοφτιαγμένα ρολόγια.

Φιλικά
Δημήτρης

ποτε δεν ειπα το αντιθετο!απλα καποια πραγματα δεν μου καθονται καλα και οχι μονο σε εμενα.αυτο ειπα

Αποσυνδεδεμένος Nikos_

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 12, 2009, 06:08:49 μμ »
Κατα την γνώμη μου, στο επίπεδο της συζήτησης, υπάρχουν δυο κατηγορίες ρολογιών.

Η Α' κατηγορία που είναι μάρκες ευρέως γνωστές, αναγνωρίσιμες από τους περισσότερους, με πρεστίζ, με προδιαγραφές, με (όχι απαραίτητα) in-house μηχανισμούς, με ιστορία και με πολύ καλό μάρκετινγκ (Πχ Rolex, Breitling, Omega, IWC, Ebel). Δεν θα μιλήσω για Breguet, A. Lange & Sohne, Audemar Piguet, Zenith γιατί ούτε αυτές οι μάρκες είναι ευρέως γνωστές.

Υπάρχει όμως και η κατηγορία Β' που περιλαμβάνει μάρκες με καλά εώς εξαιρετικά υλικά, πρακτικότητα, εργονομία, φτιαγμένα από ανθρώπους με περισσή τεχνογνωσία κλπκλπ δηλαδή μάρκες όπως Fortis, Sinn, Doxa, Glycine, U-Boat, Steinhart, ακόμα και Vostok.

Το ζουμί είναι πως όλα τα ρολόγια της Α' κατηγορίας είναι καλά αλλά όχι όλα τα καλά Α' κατηγορία. Πάντως εγώ δύσκολα θα αγόραζα ένα τέτοιο ρολόι, θα προτιμούσα να κάνω οικονομία και να πάρω κάποιο από την Α' κατηγορία.

Πάνω στην αρχική ερώτηση εγώ προτείνω δαγκωτό Bell & Ross. Tσέκαρε αυτό το μοντελάκι αλλά και την ιστοσελιδούλα -> http://www.jurawatches.co.uk/watch.asp?productid=1468
Men talk of killing time, while time quietly kills them.