Αποστολέας Θέμα: CHOPARD  (Αναγνώστηκε 11659 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος movan

• 42mm case
    • Προφίλ
    • movida
Απ: CHOPARD
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 11, 2009, 11:43:55 μμ »
Κυρια κονακις,
σας συγχαιρω για την επιλογη σας.
Ευτυχως που εχει μικρη διαμετρο για να μην το παρει κ αυτο, ο ακατανομαστος!
Καλοριζικο το ρολοϊ και να χαιρεστε και το θαυμασιο συζυγο σας. :)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 17, 2009, 07:53:27 μμ »
Σάββατο 10/1 βρέθηκα στην πόλη(Αθήνα) για επαγγελματικούς λόγους και πήρα μαζί και το γυναικάκι(ψώνια λέει ευκαιρία έψαχνε-ναι λέω εγώ αλλά θα πάμε και από το φιλαράκι,έτσι για να δει και να χορτάσει λίγο το μάτι κανά ρολογάκι!).................έλα που την "πάτησα" όμως (επειδή της έχω "βουτήξει" το pam112,άρχισε να γκρινιάζει) μόλις είδε το παρακάτω ρολόι το ερωτεύτηκε (λέει)....άντε λέω ΒΑΡΥ-ΚΛΑΣΣΙΚΟ κομμάτι δεν έχουμε.............ας το πάρει το παλιάμπελο (κάηκα) αντί να χτυπήσω εγώ κάτι φτιάχτηκε το γυναικάκι....άντε δειτε κι εσείς να μου πείτε την γνώμη σας  :P

Απίστευτο.................τόσο καιρό ψάχνω στο νετ πληροφορίες για το ρολογάκι αυτό.......και ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ στο διάσημο thepurists.pro.com ούτε στο timezone......μέχρι που σήμερα ξεφιλίζοντας ένα περιοδικό του "χώρου" από την συλλογή μου,ανακάλυψα το παρακάτω:
:-*
Δεν το πιστεύω λέω....τόσο καιρό το΄χα μέσα στο σπίτι μου και τώρα τυχαία επιτέλους βρήκα τα specs για τον μηχανισμό του ρολογιού.......γουστάρω"βιδωτό" μπαλανς, και μηχανισμός "παλιός σταματημένος" από την JLC!! Super,δεν με χαλάει καθόλου....γι'αυτό το άτιμο ευχαριστιεμαι να το ακούω και να το κουρδίζω  :D και από χρόνο άλλο πράμα  ;)
very happy,so happy,so happy  :-*  :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 17, 2009, 08:29:13 μμ »
Για να καταλάβω, το ρολόι το χαίρεστε και οι δυο. Η κυρά το φοράει και εσύ το χαϊδολογάς και μιλάς μαζί του  ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 17, 2009, 09:06:19 μμ »
εμ!εχεις εσυ μαζεψει υλικο δεκαετιας και βαλε!ωραια,να μαθαινουν και καποιοι σαν εμενα που ειναι ιντερνετακηδες :P

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 17, 2009, 09:15:06 μμ »
Για να καταλάβω, το ρολόι το χαίρεστε και οι δυο. Η κυρά το φοράει και εσύ το χαϊδολογάς και μιλάς μαζί του  ;D
πώς με καταλαβαίνεις......χεεχεχεχε,έτσι ακριβώς σιγά μην κάθεται η κυρά να κουρδίζει!Κάθε πρωί το βρίσκει έτοιμο!  :D
Εντύπωση μου έκανε όταν το φορούσε σε ένα γαμο τον Φλεβάρη,ένας γνωστός το κοίταζε (ροζακι γαρ) και μικρό σχετικά όπως είναι προσπαθούσε να διαβάσει την μάρκα...αυτά που μ'αρέσουν..... 8)
konakis.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 17, 2009, 09:52:42 μμ »
demo pic:

:-*
konakis.