Όχι Σπύρο μου θα πρέπει να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό "κοτσάνες" και από εκεί και έπειτα συζητάμε. Αν είχα πει εγώ κοτσάνες τα γραφόμενά σου ή τα γραφόμενά του θα είχα φάει μπαν τώρα. Λίγο δικαιοσύνη παρακαλώ, 15 χρόνια είμαστε εδώ.
Λοιπον επειδη το συνεχιζεις θα τ´ ακουσεις.
Ειχες χαρακτηρισει με διαφορους ορους τα γραφομενα αλλων μελων που «εθιγαν» τη ρολεξ. Αν θυμαμαι καλα - και διορθωσε με γιατι δεν προλαβαινω να ψαξω - ανοησιες, χαζομαρες ή τελοσπαντων παρομοια κοσμητικα. Δεν εφαγες ΒΑΝ τοτε για το λογο αυτο.
Πριν λιγες ημερες κατηγορησες το μισο φορουμ οτι ζηλευει ή τελοσπαντων εχει κομπλεξ που δεν μπορει να αποκτησει ρολεξ ή αλλα ακριβα ρολογια και για το λογο αυτο υμνει τα σεικο, αντι να προσφωνει «ουαου» στα πρωτα. Και τολμας να μου ζητας να ανακαλεσω το χαρακτηρισμο «κοτσανα» για αυτο το επαισχυντο «γραφομενο» σου;
Ποιος εισαι και απο που ξερεις τι μπορει και τι δεν μπορει να αποκτησει καποιος; Αντι να ντρεπεσαι που εκστομισες τετοιο δηλητηριο, τολμας να ζητησεις να ανακαλεσω;
Για μενα, που τολμησα να πω οτι καταλαβαινω οσους γκρινιαζουν που οι τιμες ανεβαινουν, επειδη δεν μπορουν ολοι να αποκτησουν αυτο που επιθυμουν, με εβγαλες οτι δε χαιρομαι με τη χαρα των αλλων κι οτι, ουτε λιγο ουτε πολυ, εχω κομπλεξ με την ταξη στην οποια ανηκω. Ξερεις και το παραμικρο για μενα για να καταληγεις στο οποιοδηποτε συμπερασμα;
Ο χαρακτηρισμος «κοτσανα» ηταν το λιγοτερο που μπορουσα να πω για την τοξικη συμπεριφορα σου.
ΒΑΝ ομως δε θα σε εκανα. Και ουτε προκειται. Ας λες ο,τι θελεις. Αλλα θα ακους κιολας.