Γιατί είμαι ευχαριστημένος από την ArchimedeΤο καλοκαίρι που μας πέρασε ο πιλότος μου "τράκαρε" με ένα δύτη-τανκς αλλουνού σε μια στιγμή αφηρημάδας.Μαντέψτε ποιος νίκησε

.
Η στεφάνη απέκτησε 3 βαθουλώματα που δεν έφευγαν με γυάλισμα.E-mail στον Thomas Ickler ο οποίος απαντά οτι μπορεί να μου στείλει μια εαν έχω έναν ρολογά να μου την αλλάξει,δίνοντας μου και οδηγίες καθώς η συγκεκριμένη στεφάνη είναι βιδωτή.
Παραλαβή της στεφάνης σε μια βδομάδα το πολύ.Πηγαίνω στον ρολογά,όντως μου την αλλάζει αφήνοντας κουσούρια στο κρύσταλλο.Δεν μπορούσε να βγάλει το κρύσταλλο από την στεφάνη και χρησιμοποίησε μέγγενη

.Το αποτέλεσμα ήταν να γρατζουνίσει το AR και να αφήσει και κάνα δυο δαχτυλιές.Καταλαβαίνετε πως φαίνονται όλα αυτά σε μαύρο dial....
](http://www.mywatch.gr/Smileys/phpBB/eusa_wall.gif)
Ε-mail στον Thomas Ickler.Του αναφέρω το πρόβλημα και μου προτείνει να το πάω πίσω στον ρολογά να μου καθαρίσει το κρύσταλλο.Αντιπροτείνω αλλαγή κρυστάλλου μιας και οι γρατζουνιές στο AR coating δεν φεύγουν.
Μου απαντάει αν θέλω να στείλω την στεφάνη μόνο για να γίνει η αλλαγή.Δεν έχω εργαλεία και του προτείνω να του στείλω όλο το ρολόι πίσω.Το δέχεται-αποστολή-επιβεβαίωση παραλαβής και επιστροφή σε μένα σε 3 μέρες με αλλαγμενο κρύσταλλο και λουράκι (αυτό ομολογώ δεν το είχα ζητήσει).
Ο Thomas Ickler απαντούσε αυτοπροσώπως στα e-mail μου με καθυστέρηση μιας ημέρας το πολύ.Και μην ξεχνάμε είναι ο πρόεδρος της εταιρίας.
Μεταξύ μας, θα μπορούσε να μου τα αρπάξει από την αρχή ενώ αντιθέτως μου πρότεινε άλλες λύσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Ναι πλήρωσα για όλα.Και για την στεφάνη και για το κρύσταλλο.Μην ξεχνάμε οτι οι Γερμανοί κοστολογούν τα πάντα.Αλλά ρε παιδιά έγινε η δουλειά μου όπως την ήθελα εγώ.
Γι'αυτό και το επόμενο μου ρολόι μάλλον Archimede θα είναι...ή από κάποια άλλη μάρκα από την Ickler GmbH