Επιστρέφοντας από το διεθνές μου ταξίδι και τις επαφές που έκανα με διεθνείς προσωπικότητες, σχετικά με την ίδρυση του OFC HELLAS, με χαρά σας παραθέτω μερικές δηλώσεις ένθερμων υποστηρικτών της κίνησης μας.
Δηλώσεις:
"Το OFC HELLAS δείχνει το σωστό δρόμο. Είμαστε κατά των διακρίσεων, όλα τα ρολόγια έχουν δικαίωμα στην αναγνώριση. Στηρίζω και θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια"
"Η ίδρυση του OFC HELLAS δείχνει το σωστό δρόμο για την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Μακάρι σύντομα να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες. Αν γίνουν, είναι σίγουρο ότι δε θα φτάσουμε στο δέκατο μνημόνιο. Θα σταματήσουμε στο έννατο".
"Ένα μικρό βήμα για την ανάπτυξη, ένα τεράστιο βήμα για την ωρολογοποιία. Με τέτοιες κινήσεις, θεωρώ ότι σε περίπου 250 χρόνια, το χρέος θα έχει αποπληρωθεί. Ως εκ τούτου κρίνεται βιώσιμο".
"Επιτέλους dude, ένα Aussie watch θα φτάσει στα πέρατα της γής. Εκεί που ξεκίνησε η δημοκρατία και σταμάτησε η λογική. No worries mates !"
"Έστω και στη Δύση της καριέρας μου, θα δεχτώ την πρόταση να γίνω ambassador της OWC. Με το που θα τελειώσει το συμβόλαιο που έχω με τους Ιταλικούς τενεκέδες, θα προχωρήσω με αυτά τα μοναδικά, σπάνια, σκληροτράχηλα tool watches."
"Θεέ μου.... Έμαθα ότι για να αποκτήσω OWC άμεσα, πρέπει να φλερτάρω με την μάνα του Dan Foker. Φεύγω άμεσα για Αυστραλία".
Τέλος η Rolex εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου από τα κεντρικά της:
Κάθε προσπάθεια με αντίκτυπο στη διεθνή ωρολογοποιία, την αντιμετωπίζουμε με συναδελφικότητα και χαρά. Ελπίζουμε να γίνει σαφές για άλλη μία φορά, ότι τα Rolex είναι τα καλύτερα ρολόγια και δε φοβούνται το σκληρό ανταγωνισμό.
Βέβαια, προληπτικά, θα ανακοινωθεί και μία μείωση τιμής σε όλη μας τη γκάμα, της τάξεως του 50%. Συνάδελφοι-συνάδελφοι, μην πάθουμε και καμία νίλα από το πουθενά...
Μα από την Αυστραλία ρπμ ?
Αυτά για σήμερα.
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος του Mywatch, αγωνιά για τα νέα του OFC HELLAS, θα σας κρατάω ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη.
Οι άλλοι σας δίνουν κούπες, χαϊμαλιά, screensavers και logo.
Εμείς σας δίνουμε πληροφορίες ! Το μόνο που μετράει πλέον στην εποχή μας !
Με φιλικούς χαιρετισμούς:
Ο Πρόεδρος του OFC HELLAS
Ο Γ.Γ του OFC HELLAS