Ψηφοφορία

Πόσα ρολόγια έχω???

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16-20
21-25
26-30
31-35
35+

Αποστολέας Θέμα: Check up πραγματικοτητας -Ποσα ρολογια εχω???  (Αναγνώστηκε 52623 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dark_kronos

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Check up πραγματικοτητας -Ποσα ρολογια εχω???
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 05:11:27 μμ »
Φιλε, χωρις να θελω να σε προσβαλω η τιποτα, δεν το θεωρεις λιγο ανουσιο να αγορασεις τοσα ρολογια μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα; Μπορει να εχεις την οικονομικη ανεση, αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα, αλλα ποσο μπορεις να τα χαρεις τελικα; Ποσο τα χαιρεσε στην πραξη; Ποσο εχεις χαρει το καθενα; Ποσο εχεις δεθει με καπιο απο αυτα; Τι νοημα εχει για σενα να εχεις τοσα ρολογια; Οκ σου αρεσουν, το δεχομαι, και εμενα θα μου αρεσε να τα ειχα ολα αυτα, αλλα τι σου προσφερουν; (ρωταω απλα για να δω πως σκευτεσε)

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 06:05:54 μμ »
Φιλε, μην ανησυχεις δεν προσβαλομαι, δεν τα εκλεψα τα αγορασα, ανουσιο ναι γιατι οχι... αναλογα με τα στανταρτ του καθενος απο εμας, αν διαβασες το τελευταιο μου post, θα ειδες οτι αναφερομαι σε πιστωτικες καρτες αρα τα χρηματα δεν τρεχουν απο τα πατζακια μου απλα ειμαι ανετα. Ανουσιο σε σχεση με τι ? Σε διαφορετικο post ("ειναι μανια τελικα η αγορα ρολογιων") μπορεις να δεις τις αποψεις μου για τον καταναλωτισμο παντα σε σχεση με τα παθη-μανιες μας. Ανουσιο σε σχεση με τον κοσμο που χανει την δουλεια του και υποφερει - ισως - ολοι μας μπορει να βρεθουμε εκει αυτο δεν σημαινει ομως για μενα τουλαχιστον, οτι θα πρεπει να πουλησω τα υπαρχοντα μου για να μην αισθανομαι ασχημα... Ανουσιο σε σχεση με το αν θα μπορουσα να αγοραζα κατι πιο ουσιαστικο? Εχοντας καλυψει τις βασικες μου αναγκες διαβιωσης και οντας ενταξει στις υποχρεωσεις μου απεναντι στην οικογενεια μου στις τραπεζες που συνεργαζομαι στην ασφαλεια μας σε ολα τα επιπεδα, νομιζω οτι εχω το δικαιωμα μια που εργαζομαι σκληρα (ευτυχως αποδοτικα) να επιλεγω το που θα χαλασω χρηματα για τα δικα μου θελω και ενδιαφεροντα οποια και αν ειναι αυτα αρκει να μην βλαπτω κανενα. Αλλωστε περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα. Τωρα οσο για το σεναριο του στυλ αξιζει τον κοπο να δουλευεις τοσο σκληρα για να απολαμβανεις καταναλωτικα αγαθα δεν νομιζω οτι με ξερεις...φιλε...για να μπορεις να με χαρακτηρισεις και να δεις απο που και πως αντλω τον πολυτιμο και απαραιτητο για την ψυχικη μου υγεια και ισορροπια χρονο. Σιγουρα δεν ειμαι απο τους τυπους που θα αφηναν τα παντα για μια ηρεμη και χωρις αγχος ζωη καπου στην επαρχια με στοιχειωδη δουλεια και απολαβες ισα να συντηρουν εαυτους και οικογενεια, με την προφαση οτι ξεφυγαν απο το αγχος της καθημερινοτητας και της ρουτινας μεσω της σκληρης πιεστικης δουλειας. Το αν τα χαιρομαι αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω... Ασφαλως και τα χαιρομαι, τα φοραω καθημερινα, τα αλλαζω αναλογα με την διαθεση μου, το ντυσιμο μου, την δουλεια μου, την διασκεδαση μου, τα χομπυ μου, την παρεα μου...κολοκυθοπιτα οπως ειπα και πιο πανω. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται παντα μια επιστημονικη και εκ βαθεων τεχνικη αναλυση ενος ρολογιου και συναντησεις επι συναντησεων για να καταληξουμε στο αν μας ικανοποιει η νεα μας αγορα, να το εμπεδωσουμε και συνειδητα πια λογω ολων αυτων των αναλυσεων να συμπερανουμε οτι τωρα επιτελους... μπορουμε να χαρουμε το νεο μας αποκτημα...ελεος ρολογια αγορασα δεν πηρα πτυχιο στην αστροφυσικη. Οσα δεν μου αρεσαν λογω βεβιασμενης αγορας (το ομολογησα ο ιδιος σε αλλα post) τα εδωσα σε φιλους και γνωστους. Τα υπολοιπα τα χαιρομαι εχω δεθει (εδω φιλε μου...φασκεις και αντιφασκεις....πως ειναι δυνατον να δεθεις με κατι ανουσιο για σενα) με αρκετα αν οχι με ολα και ενα πραγμα που εχω μαθει ολα αυτα τα χρονια (by the way δουλευω και ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος απο 18 ετων... για να μην δημιουργουνται και εντυπωσεις) ειναι οτι στη ζωη δεν μπορεις ποτε να πεις με σιγουρια αν εισαι πραγματικα ευτυχης η δυστυχης, "στιγμες" ειναι ολα χαρουμενες ευτυχισμενες, η δυσαρεστες και πικρες. Και οι ωραιοτερες στιγμες χαρας και ευτυχιας ειναι οταν απολαμβανεις ολα αυτα που δεν ειναι ο κανονας, τα χαζα, τα ανουσια, τα εκτος κανονων και οριων. Ποτε δεν χαιρεσαι με κατι που ειχες αναγκη και επρεπε να το παρεις, αλλα με αυτα που πηρες και δεν χρειαζοσουν το ανουσιο... ετσι γιατι στην εδωσε βρε αδερφε... ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις πως σκεπτομαστε εμεις οι ... αλλοι... λιγο ακομα και θα ενοιωθα απο αλλο πλανητη... μηπως ειμαι... η μηπως εσυ φιλε... ποσταρεις σε λαθος Forum... χωρις παρεξηγηση φιλε... ααα και το σημαντικοτερο...κοιμαμαι ησυχος τα βραδια...αυτα. 

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 06:22:27 μμ »
με την προφαση οτι ξεφυγαν απο το αγχος της καθημερινοτητας και της ρουτινας μεσω της σκληρης πιεστικης δουλειας.

Θα συμφωνησω με οσα ανεγραψες περι κολοκυθοπιττας,ομως η ανωθι προταση με φερνει σ αμηχανια,γιατι θεωρεις προφαση την διαφορετικη γευση της κολοκυθοπιττας κι οχι γευστικη αναγκη?

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 06:28:51 μμ »
Ισως κακη διατυπωση η "προφαση". Σε ολο το κειμενο μου αναφερομουν στα δικα μου θελω και επιλεγω, σαφως τη θεωρω γευστικη επιλογη και ισως και νοστιμοτερη απ ολες...ενα πραγμα που εχω μαθει ολα αυτα τα χρονια ειναι να μην κατηγορω κανενα για τις επιλογες του και ποτε να μην λεω ποτε... Στην παρουσα φαση με οσα κουβαλαω μαζι μου ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ αυτο το τροπο ζωης...τιποτα περισοτερο τιποτα λιγοτερο...συγνωμη και παλι για την προφαση...

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 06:32:53 μμ »
Σαφως και η αναφορα μου ειναι μονον προς χαριν της φιλολογικης συζητησεως και ουδολως εμπεριεχει ψογον.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 06:41:26 μμ »
Αψογος...ολα για την συζητηση ασφαλως...αποψεις ανταλλασουμε, δεν εχουμε να χωρισουμε κατι... 

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 07:45:04 μμ »
Το ανούσιο και το ουσιώδες ειναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος, εξαρτάται απο την πλευρά που το βλέπει ο καθένας. Τυχεροί όσοι μπορούν να δούν ταυτόχρονα και τις δυό πλευρές...

Πρακτικά γίνεται με καθρέπτη, πραγματικά όμως ο καθένας έχει άλλο τρόπο....
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 08:10:42 μμ »
Το ανούσιο και το ουσιώδες ειναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος, εξαρτάται απο την πλευρά που το βλέπει ο καθένας. Τυχεροί όσοι μπορούν να δούν ταυτόχρονα και τις δυό πλευρές...

Πρακτικά γίνεται με καθρέπτη, πραγματικά όμως ο καθένας έχει άλλο τρόπο....
:

:2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 08:34:49 μμ »
Εχοντας καλυψει τις βασικες μου αναγκες διαβιωσης και οντας ενταξει στις υποχρεωσεις μου απεναντι στην οικογενεια μου στις τραπεζες που συνεργαζομαι στην ασφαλεια μας σε ολα τα επιπεδα, νομιζω οτι εχω το δικαιωμα μια που εργαζομαι σκληρα (ευτυχως αποδοτικα) να επιλεγω το που θα χαλασω χρηματα για τα δικα μου θελω και ενδιαφεροντα οποια και αν ειναι αυτα αρκει να μην βλαπτω κανενα.
Σωστός ... :2thumbs:

Ποτε δεν χαιρεσαι με κατι που ειχες αναγκη και επρεπε να το παρεις, αλλα με αυτα που πηρες και δεν χρειαζοσουν το ανουσιο... ετσι γιατι στην εδωσε βρε αδερφε...
Συμφωνώ απόλυτα...Την ομορφιά στη ζωή τελικά,δεν στη δίνει το απαραίτητο,αλλά το περιττό... ;)

Να σαι καλά για να τα χαίρεσαι φίλε Σταύρο...

Αποσυνδεδεμένος Dark_kronos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 11:07:08 μμ »
Το αν τα χαιρομαι αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω... Ασφαλως και τα χαιρομαι, τα φοραω καθημερινα, τα αλλαζω αναλογα με την διαθεση μου, το ντυσιμο μου, την δουλεια μου, την διασκεδαση μου, τα χομπυ μου, την παρεα μου...κολοκυθοπιτα οπως ειπα και πιο πανω. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται παντα μια επιστημονικη και εκ βαθεων τεχνικη αναλυση ενος ρολογιου και συναντησεις επι συναντησεων για να καταληξουμε στο αν μας ικανοποιει η νεα μας αγορα, να το εμπεδωσουμε και συνειδητα πια λογω ολων αυτων των αναλυσεων να συμπερανουμε οτι τωρα επιτελους... μπορουμε να χαρουμε το νεο μας αποκτημα...ελεος ρολογια αγορασα δεν πηρα πτυχιο στην αστροφυσικη. Οσα δεν μου αρεσαν λογω βεβιασμενης αγορας (το ομολογησα ο ιδιος σε αλλα post) τα εδωσα σε φιλους και γνωστους. Τα υπολοιπα τα χαιρομαι εχω δεθει (εδω φιλε μου...φασκεις και αντιφασκεις....πως ειναι δυνατον να δεθεις με κατι ανουσιο για σενα) με αρκετα αν οχι με ολα και ενα πραγμα που εχω μαθει ολα αυτα τα χρονια     

Και οι ωραιοτερες στιγμες χαρας και ευτυχιας ειναι οταν απολαμβανεις ολα αυτα που δεν ειναι ο κανονας, τα χαζα, τα ανουσια, τα εκτος κανονων και οριων. Ποτε δεν χαιρεσαι με κατι που ειχες αναγκη και επρεπε να το παρεις, αλλα με αυτα που πηρες και δεν χρειαζοσουν το ανουσιο... ετσι γιατι στην εδωσε βρε αδερφε... 

Αυτα μου φτανουν! Το ποση οικονομικη ανεση εχεις η δεν εχεις, ειναι καθαρα δικο σου θεμα και δεν με αφορα, ειτε εχεις χρεωθει μεχρι τον λαιμο για να κανεις την κ@υλ@ σου, ειτε ολη η συλογη σου ειναι για σενα ενα μικρο ποσο, ειναι δικο σου θεμα. Απο την στιγμη που ειναι δικα σου τα λευτα τα ξοδευεις οποτε και οπως γουσταρεις. Και οσο για τον κοσμο που υποφερει, που πειναει, που χανει την δουλεια του, συμφωνω μαζι σου.
Οσο για τον τροπο ζωης, ειναι και αυτος καθαρα δικο σου θεμα και αυτο, και ουτε με αφορα, ουτε με απασχολει ουτε με ενδιαφερει.  Εγω ηθελα απλος να δω την σκεψη σου ως προς το τι να τα κανεις τοσα ρολογια. ΑΠο την στιγμη που θες να βαζεις καθε μερα και αλλο και να το ταιριαζεις και με τα ρουχα ειμαστε οκ, λυθικε η απορια μου. Δεν θα σου πω ουτε οτι ειναι σωστο ουτε οτι ειναι λαθος... Εγω προσωπικα δεν εφαρμοζω τετια "τακτικη" (δεν εχω και την δυνατωτιτα, αλλα και να την ειχα δεν νομιζω να το εκανα, ποτε μην λες ποτε βεβαια...) αλλα εφοσων εσενα σου αρεσει ετσι ειναι δικαιωμα σου.
Οσο για το δεσιμο, απλος εγω εχω 5 ρολογια, εκ των οπιων εχω δεθει μονο με τα 3, και αυτα επειδη το ενα ειναι του πατερα μου, το αλλο του παπου μου και το 3ο ειναι δωρο απο τον πατερα μου. Ακομα και με αλλο ρολοΐ δωρο απο τον πατερα μου δεν εχω δεθει. Θα μου πεις "εγω δενομαι πιο ευκολα με τα ρολογια μου" , οκ δεκτο! Απλος δεν καταφερα να μπω στο μυαλο σου και να καταλαβω τον τροπο σκεψης σου. Αλλωστε τι νοημα θα ειχε αν μπορουσαμε να καταλαβουμε καθε ανθρωπο... Τωρα αν προτιμας να παρεις 100 ρολογια παρα να ασχολιθεις με 2-3 χομπυ, ειναι δικη σου επιλογη, και ισως να εχεις ηδη 15 χομπυ, δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω

Αποσυνδεδεμένος HercTime

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 01:23:58 πμ »
παρότι δεν είμαι μόντερειτορ εδώ, επιτρέψτε μου να μας ζητήσω
να είμαστε λίγο πιο χαλαροί γιατί καταντάει λίγο κουραστικό κάθε
δεύτερο θέμα να περιέχει και κάποια αντιπαράθεση...

είμαι οφφ τόπικ, το ξέρω, σταματάω αμέσως...

Η.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 01:42:44 πμ »
ολα εχουν χωρο  σε ενα φορουμ

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 02:34:37 πμ »
παρότι δεν είμαι μόντερειτορ εδώ, επιτρέψτε μου να μας ζητήσω

είμαι οφφ τόπικ, το ξέρω, σταματάω αμέσως...

Η.
Όσο αυξάνονται τα μέλη,(και τον τελευταιο καιρό ειναι αλήθεια ότι έχουν μπει πολλά καινούργια μέλη)είναι αναμενόμενο να αυξάνονται και οι παρεξηγήσεις....ειναι κακό βέβαια και κουράζει...αλλά ειναι και φυσικό επακόλουθο...

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 04:30:28 μμ »

Ποιο το κακο με τις αντιπαραθεσεις,αυτο ειναι η ουσια στο φορουμ.
Οι παρεξηγησεις ειναι προβλημα,οχι οι αντιπαραθεσεις ;)

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 06:29:37 μμ »
Ποιο το κακο με τις αντιπαραθεσεις,αυτο ειναι η ουσια στο φορουμ.
Οι παρεξηγησεις ειναι προβλημα,οχι οι αντιπαραθεσεις ;)
συμφωνω και εγω με τον eis .αλλωστε ειμασται μια μικρη (ζωντανη) κοινωνια εδω μεσα γιαυτο και καποιες φορες δινονται εξηγησεις για να μην υπαρχουν παρεξηγησης.

Αποσυνδεδεμένος kiko

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 07:11:06 μμ »

και αλλα δυο που δεν ειναι στη φωτο(1rolex submariner μισο-μισο και 1 ΡΑΜ 104 το οποιο χαρiσα στον γιο μου.
καποια ομως απο αυτα δεν τα φοραω γιατι νομιζω οτι εινα λιγο ξεπερασμενα σαν μεγεθος. το δε datejust το χαρισα στην κορη μου την πρωτοχρονια και μονο να βλεπατε την χαρα της. ομως τα αγαπω ολα εξισου και τα χαιρομαι καθημερινα πολες φορες και μονο κοιτωντας τα καποια απο αυτα μου θυμιζουν αλλα χρονια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 21, 2009, 09:50:12 μμ από kiko »

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 08:23:52 μμ »
κικο το κατω αριστερα τι ειναι;

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 08:42:24 μμ »
κικο το κατω αριστερα τι ειναι;

κάτι Rodolphe με αυτή την κάσα είχα δει παλιά...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος kiko

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 09:24:12 μμ »

jean d eve ολοχρυσο γυναικειο.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 10:05:14 μμ »
Ιδιαιτερο,τυχερη η γυναικα σου!