οκ αρχιζουμε ξυπνησα το πρωι και με ειχαν ζωσει τα φιδια......ειμαι και γνωστος γκαντεμης τρομαρα μου!
εβγαλα ακρη με την EMS και παθαινω το πρωτο σοκ ΄΄ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ" γυναικα!!!!!!!! τα χαπια μου!!
περασα ενα πενατλεπτο στο τηλεφωνο κανενα προβλημα το πακετο βρισκεται στο περιστερι αλλα εχουν λευκη απεργια !!!!!
καλα τιποτα δεν δουλευει σε αυτην την χωρα? για ποτε μπηκα στο αυτοκινητο και βρεθηκα στα ελτα ειναι ενα μυστηριο + 3-4
DAVIDOFF μεχρι το φιλτρο για ξεχαρμανιασμα αντιο σιγγαριλος.Εφτασα στα ελτα και αρχισαν να πουλανε τρελα του στυλ μονο
επειγοντα και τετοια ,εσκασα το ποιο ωραιο μου χαμογελο και τους ειπα οτι ειναι δωρο για τη γυναικα μου ...λιωσανε...
μου το φερανε το κουτι φαινοταν μια χαρα υπεγραψα και μολις το πηρα στα χερια μου ....με ελουσε κρυος ιδρωτας
λες και ηταν αδειος εβγαλα το σουγια μου και επιτοπου εσχισα το κιβωτιο ....μονο που οι κοπελιτσες στα ΕΛΤΑ τρια βηματα πισω
ο βλακας απο την αγωνια εβγαλα ενα σουγια μεσα σε καταστημα ΕΛΤΑ!!!! πισω απο κατι πλαστικα σακουλακια ηταν ενα ασπρο
κουτι το ανοιξα στα γρηγορα αλλο κουτι.....γκρρρρρ το ανοιξα και αυτο ....το μαυρο απο το καντραν με εφερε στα ισια μου
ευχαριστησα και εγινα καπνος....
τα υπολοιπα YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON

πρωτες εντυπωσεις ? παναλαφρο.......τοσα χρονια με τα ατσαλινα δεν ηξερα τι εχανα ,πολυ βολικο στο μεγεθος καμμια διαφορα με
το προηγουμενο ,τραβαει βλεμματα με τι μια ,ΠΡΟΣΟΧΗ ειμαι 1,93 cm 94 KGR ειναι ρολοι για χερουκλες......
πολυ καλη κινηση δευτερολεπτων με απεικονιση ακριβως στα δευτερολεπτα και τοσο ελαφρυ λες και ειναι ψευτικο!!!!!
ακριβως οπως ειπαν οι προλαλισαντες ΤΖΑΜΠΑΤΑΝ Κ πολυ ρολοι για τα λεφτα του !!!!!!!
μενει τωρα να το ρυθμισω μιας και επειδη δεν ηξερα πως τα που ξεβιδωνει και ειναι σφιχτο
προτιμησα να διαβασω το manual αργα το βραδυ παρεα με ενα ασυρτικο
κανονισα και στο ΚΑΤSU 2-3 ρολογια απο συναδελφους λετε να μου κανει εκπτωση στο επομενο?