StefMac εγω το καταλαβα πολυ ειρωνικο ,να γελας ,τι καλυτερο απο το γελιο αλλα οχι να κοροιδευουμε.οκ?τοσο δημοσια οσο και ιδιωτικα,ξερεις εσυ ,σου μιλησα πολυ οκ χωρις υφακια.σε παρακαλω λοιπον.
blackbird ,το οσα σου πα για την κορωνα δε τα βγαζω εγω για να περναω την ωρα μου απο το μυαλο μου αλλα απο καποια τεστ και νομιζω οτι τα στοιχεια καλο ειναι να τα παραθετουμε να μαθαινουμε ,σου ανεφερα εως που φτανει μια κορωνα πιεσης και πως μια κορωνα που δεν ειναι βιδωμενη εχει μια στεγανοτητα και δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπασει νερο.εξαρταται απο την κατασταση,δηλαδη μια βουτια που δεχεται στιγμιαια μια μεγαλη πιεση και πως το νερο θα χτυπησει την κορωνα,το προβλημα ειναι πως θα συμπεριφερθει η κορωνα ως προς τον αξονα.οσο για χρονογραφους το πιο γνωστο που μπορεις να ενεργοποιησεις στο νερο ειναι το ομεγα seamaster.
οσο για το υφακι οσες φορες μιλησαμε και ιδιωτικα που ετυχε δε νομιζω οτι εγω σου μιλησα σε τετοιο στυλ , αρα ας το αφησουμε εκει οκ.
Υ.Γ.κανεις δε μιλησε για καταδυσεις,μιλησα για κολυμπι και καποια βουτια,κοιτα το ποστ μου.το τελευταιο ορατο χρωμα πριν την μαυριλα ειναι το πορτοκαλι,δεν ειναι τυχαιο που το εκανε η doxa ουτε τοσοι αλλοι το καταδυτικο σε αυτο το χρωμα
Υ.Γ.2 μια και θεωρεις υπερβολικο την πιεση του νερου να σου πω οτι πολλοι αφελεις κανουν ντουζ με το ρολοι ,χωρις βιδωτη κορωνα και αναφερομαι σε wr 100 μετρα και μπορει ναμπασει νερο.γιατι?πιεση και γωνια