Αποστολέας Θέμα: Panerai  (Αναγνώστηκε 31738 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 08, 2006, 04:05:58 μμ »
Καλά. Εσύ που το κατάλαβες αμέσως, όταν γράφαμε και αναρωτιώμασταν (όχι με αυτή τη φωτογραφία, αλλά με την προηγούμενη), γιατί δεν μας το έλεγες απο την αρχή;; ¶ντε γειά!
μόλις πάνω από τη θάλασσα

salonikios

• Επισκέπτης
Panerai
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 08, 2006, 06:42:57 μμ »
Το είχα γράψει ήδη στη πρώτη σελίδα, τι άντε γεια?
Βλέπω κάποια ειρωνία να υπάρχει και αρχίζει να μη μου αρέσει το φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 08, 2006, 06:49:09 μμ »
tzag o salonikios εχει δικιο απο την πρωτη στιγμη το ειπε!

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Panerai
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 08, 2006, 08:15:47 μμ »
Στο φορουμ εκφραζονται ολες οι αποψεις και ολες οι τασεις με ελευθερια και χαλαροτητα. Δεν προκειτε να καταντησουμε ενα αποστειρωμενο φορουμ. Και η δικη σου απαντηση Σαλονικιε ειχε μια ειρωνικη χροια.

Επισης τα GMT ΔΕΝ εχουν συνηθως day-night indicator, αφου βαζουν 24ωρο bezel οποτε ειναι περιττο. Αυτο δεν εχει bezel αριθμημενο οποτε το εβαλαν εκει.

salonikios

• Επισκέπτης
Panerai
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 08, 2006, 08:44:07 μμ »
????????????
Η ερώτηση τι άντε γειά?
Ναι, συνήθως είναι με 24H Bezel, και στο 99,9% των μοντέλων δίχρωμο και λόγο της διχρωμίας είναι περιττή η ένδειξη.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 08, 2006, 09:42:22 μμ »
Που είδες 24ωρο δείκτη στην πρώτη φωτογραφία (Panerai Luminor 1950 8 Days GMT);; Υπέθεσες ότι εκείνο το σημείο "μπορεί" να είναι ένδειξη μέρας/νύχτας. Και τώρα μας λές ότι αυτό ήταν λογικό και τι περιμέναμε να είναι;
Μόνο στη δεύτερη φωτογραφία που ανάφερε ο redfoot με την ένδειξη AM & PM υπάρχει 24ώρος δείκτης, ενώ στη πρώτη :smt018
Εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων, μπορώ κι εγώ να μιλώ για λογικό και παράλογο. Για αυτό λέω :smt006

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 08, 2006, 10:39:20 μμ »
Παράθεση από: "nomikosas"

:smt018 φίλε, δίκιο δεν έχει και δεν είπε, απλά υπόθεση έκανε :!: Όποιος δεν είναι σίγουρος υποθέτει. Έτσι έκανε και ο φίλος salonikios. Και αυτό δεν είναι κακό.
Κακό όμως είναι, αφού λάβεις απο αλλού την επιβεβαίωση, να λες με την άνεση του σίγουρου, ότι "λίγη λογική ήθελε" και να μειώνεις τους άλλους που δεν το κατάλαβαν απο την αρχή.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 09, 2006, 02:04:14 πμ »
Παράθεση από: "TZAG"
Παράθεση από: "nomikosas"

:smt018 φίλε, δίκιο δεν έχει και δεν είπε, απλά υπόθεση έκανε :!: Όποιος δεν είναι σίγουρος υποθέτει. Έτσι έκανε και ο φίλος salonikios. Και αυτό δεν είναι κακό.
Κακό όμως είναι, αφού λάβεις απο αλλού την επιβεβαίωση, να λες με την άνεση του σίγουρου, ότι "λίγη λογική ήθελε" και να μειώνεις τους άλλους που δεν το κατάλαβαν απο την αρχή.

και εσυ εχεις δικιο ετσι οπως το βλεπεις.....

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 09, 2006, 05:32:54 πμ »
Λοιπον αδελφια μολις γυρισα απο το Rex οπου γινοταν χαμος γενικως αλλα και απο Panerai. Λες και ημουν στη SIHH. Απο οσο εκοψα τους κοσμικους, τα Panerai ειναι #1 trend. Πολυ πραγμα σας λεω, Ρολεξακια 1-2 μετα βιας και αυτα Daytona. :lol: Στις γυναικες ομως 80+% το Ρολεξακι, εσκιζε. Μεχρι και χρυσο Πανεραι ειδα. Ελεος. Θα το ριξω κανενα πουλημα το δικο μου μου φαινεται.

salonikios

• Επισκέπτης
Panerai
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 09, 2006, 10:46:39 πμ »
Φίλε Tzag δεν το είπα για να μειώσω κανένα, εξ'αρχείς είπα ευχαριστούμε στην ευγενική απάντηση του redfoot, έβαλα πληθυντικό και για σένα που το είδες και για μένα που το υπέθεσα. Δεν είπα ευχαριστώ. Εϊπα ότι λίγη λογική ήθελε γιατί και εγώ δεν ήξερα τι ήταν αλλά το υπέθεσα με τη λογική στην ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου τι θα ένδειξη θα μπορούσε να έχει ένα GMT. Δεν είπα ότι ήταν απολύτως λογικό να είναι έτσι, πράγματι έκανα υπόθεση. Απλά έγραψα ακριβώς το τρόπο που σκέφτηκα με την ερωτοαπάντηση που έχω γράψει πιο πάνω.
Όσο για το 24H Bezel το ανέφερα στο διάλογο με τον ακατσίμ για εκείνα τα μοντέλα που έχουν δίχρωμο bezel και όχι για το συγκεκριμένο.
Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.
Πάντος είσαι πραγματικό γεράκι και έχεις δώσει στο φόρουμ πάρα πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα λινκ απ'ότι έχω διαβάσει. Σου βγάζω το καπέλο.
Απλά το άντε γειά ήταν που με πείραξε λίγο και όχι η λοιπή απάντηση που μου έδωσες. Πιστεύω έχει λήξει το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 09, 2006, 03:18:56 μμ »
Ναι το θέμα έληξε και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για μένα! Δηλώνω ότι ποτέ δεν έχω σκοπό να πειράξω κανέναν, διότι μ'αρέσει να είμαι στην παρέα σας. Επίσης δεν κάνω τίποτα περισσότερο απο όλους σας, και τίποτα λιγότερο επίσης. Γράφω πάντα με διάθεση να προσφέρω, και η θετική σας εκτίμηση για όσα έχω γράψει, με ωθεί να προσπαθώ να γράφω ακόμα περισσότερο. Μ'αρέσει όταν μαθαίνουμε όλοι απο κάτι. Κι εγώ μαθαίνω απο όλους σας και ως τώρα, αυτά είναι πάρα πολλά. Ομολογώ ότι είμαι αρχάριος στο αντικείμενο της ωρολογοποιΐας και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν! Και τελευταία λυπάμαι αν σου μετέδωσα λάθος εντυπώσεις.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 09, 2006, 05:48:48 μμ »
Παράθεση από: "akatsim"
Λοιπον αδελφια μολις γυρισα απο το Rex οπου γινοταν χαμος γενικως αλλα και απο Panerai. Λες και ημουν στη SIHH. Απο οσο εκοψα τους κοσμικους, τα Panerai ειναι #1 trend. Πολυ πραγμα σας λεω, Ρολεξακια 1-2 μετα βιας και αυτα Daytona. :lol: Στις γυναικες ομως 80+% το Ρολεξακι, εσκιζε. Μεχρι και χρυσο Πανεραι ειδα. Ελεος. Θα το ριξω κανενα πουλημα το δικο μου μου φαινεται.

Απλά πρέπει να μπεις στη λογική της μόδας :)  Όπως έγινε με τις τσάντες LV, με τα παπούτσια TOD'S, με τα μπουφάν DAINESE, με τα κοσμήματα GAVELLO, με ρούχα CAVALLI και τόσα άλλα που καθιερώθηκαν σαν σήμα κατατεθέν των κοσμικών. Το θέμα είναι ότι το πορτοφόλι αυτων των ανθρώπων τους επιτρέπει να προσαρμόζονται και ν'ακολουθούν την μόδα της κάθε εποχής , με συνέπεια το ρολόι τους ,επ'ουδενή να μην αποτελεί επένδυση όπως συμβαίνει  μ΄εμενα ή πιθανά με σένα και τους περισσότερους εδώ μέσα.  :wink: Γι'αυτό λοιπόν κράτα το ρολόγι σου και κοίτα να το χαίρεσαι γιατί αρέσει σε σένα και μόνο και γουστάρεις που το έχεις :!:  :!:  :)
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 09, 2006, 06:24:43 μμ »
akatsim φιλε , για πες μας τι γινεται ακριβως στο Rex γιατι παροτι αθηναιος ομολογω οτι δεν ξερω  :cry:

salonikios

• Επισκέπτης
Panerai
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 09, 2006, 06:37:03 μμ »
Ευχαριστώ Tzag, είσαι πολύ cool. Αλλά πράγματι είσαι μάνα στο ψάξιμο του ιντερνετ για καυτά λινκ ρολογιών. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι του φόρουμ έχουν θετική άποψη για σένα.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 10, 2006, 11:01:31 μμ »
Παράθεση από: "Megalos"
akatsim φιλε , για πες μας τι γινεται ακριβως στο Rex γιατι παροτι αθηναιος ομολογω οτι δεν ξερω  :cry:

Γινοταν διοτι προχτες ηταν η τελευταια βραδυα. Τραγουδουσε η Βανδη και ο Μαζωνακης και γενικως μαζευε πολυ κοσμο και κοσμικους. Συνηθως στη τελευταια εμφανιση πανε ολοι οι γραφικοι-κοσμικοι κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 11, 2006, 07:32:51 πμ »
Παράθεση από: "akatsim"
Παράθεση από: "Megalos"

Γινοταν διοτι προχτες ηταν η τελευταια βραδυα. Τραγουδουσε η Βανδη και ο Μαζωνακης και γενικως μαζευε πολυ κοσμο και κοσμικους. Συνηθως στη τελευταια εμφανιση πανε ολοι οι γραφικοι-κοσμικοι κλπ.

Εσυ εισαι γραφικος ή κοσμικος ή κλπ?  :D
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• 38mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 11, 2006, 03:24:25 μμ »
Το θέμα "ξέφυγε" λιγάκι... :)
Μπορούμε να το επαναφέρουμε;

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 11, 2006, 04:04:40 μμ »
Γιατί όχι; Αυτό το "άσχημο" πόσο κοστίζει;;

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 11, 2006, 04:07:33 μμ »
Δεν υπαρχει πλεον, στην καλυτερη θα το βρεις με κανενα 18αρι χιλιαρικα!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Panerai
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 11, 2006, 05:06:55 μμ »
:smt018  μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπετε :) Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καν προλάβει να κυκλοφορήσει, αφου συμβεί αυτο μετα μπορεί να μην υπάρξει, όμως πριν  βγει είναι τεχνικώς δύσκολο :wink:

Διατιθεται ωστοσο ήδη η μαιμου του , θαυμαστε την !

Δυστυχως ακόμη και όταν βει επισημα δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να το εξασφαλισουμε γιατι είναι ήδη εδω και 9 μηνες δεσμευμενα τα τεμάχια
απο τους συλλέκτες..
 In simplicity lies true greatness"..