Κάνε κλικ πάνω στις φωτό βρε μεγάλε, είναι ΜΕΓΑΛΕΣ σαν κι εσένα και φαίνονται όλα καλά!

Όπως και να χει, με τη σειρά:
Casio OC504: quartz, χρονογράφος, ξυπνητήρι. Κρύσταλλο ζαφείρι, αδιάβροχο στα 100μ. Τίποτα σπουδαίο, αλλά είναι ένα αξιόπιστο, γερό και φθηνό ρολόι, περί τα 300 ευρώ το είχα πάρει νομίζω.
Poljot AVIATOR 31681 / 6973607Β: The Russian way! Φωτό και μίνι-review του έχω κάνει εδώ:
http://www.mywatch.gr/viewtopic.php?p=200#200Citizen Sailing Timer: από τα πρώτα μου ρολόγια. Μοντέλο 1987 αν δεν κάνω λάθος. Ειδικό για ιστιοπλοϊκούς αγώνες με διπλή αντίστροφη μέτρηση, χρονόμετρο και compucourse. Εξαιρετικά σπάνιο σήμερα. Παρατηρήστε το τζάμι που είναι άσχημα χτυπημένο από την πολύχρονη χρήση στο σκάφος. Τιμή αγοράς, 75.000 δρχ. ΤΟΤΕ!!!
Citizen Diver's Automatic: Το κτηνάκι μου. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πολύ αξιόπιστο αυτόματο μοτέρ Miyota, τζάμι που δεν χαράζει στην καμία, βιδωτή κορώνα αριστερά. Σύντομα λέω να του βάλω Nato strap.
Το γεροντάκι: Omega Geneve 1972, cal 1030 κουρδιστό. Αγορασμένο πρόσφατα από eBay, σε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ καλή κατάσταση, πρέπει να έχει φορεθεί ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια. Κάσα, πλάκα, δείκτες, κορώνα ΑΡΙΣΤΑ. Το μόνο που μου λείπει ειναι αυθεντική πόρπη Omega για το λουράκι του, αλλά θα το κανονίσω σύντομα