Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - likos

Σελίδες: [1]
1
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / omega seamaster chrono diver
« στις: Δεκέμβριος 26, 2008, 11:45:13 μμ »
Xαιρετώ όλη την κοινότητα του forum και σας συγχαίρω για τις χρήσιμες πληροφορίες.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος γιατί η OMEGA σταμάτησε την κυκλοφορία του Seamaster Chrono Diver Black (2225.50.00).
Το ρολόι ήταν προβληματικό ή υπήρχε κάποιος άλλος λόγος;

2
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: OMEGA
« στις: Μάιος 16, 2008, 06:42:07 μμ »
παιδιά ξαναγράφω γιατί έχω μπλέξει. πίστευα ότι για να αγοράσεις ένα ρολόι απλά κοίταζες την τιμή του και τελείωνε το θέμα. συμμετέχοντας όμως στο forum άρχισα να διαβάζω και να το ψάχνω βαθύτερα το θέμα, κι εδώ τα 'παιξα πραγματικά. έτσι δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά. επειδή όμως η αγορά του επείγει κατέληξα σε τρία ρολόγια της OMEGA.
1. Seamaster 300 M Chronometer (2254.50.00)
2. Seamaster 300 M GMT (2535.80.00)
3. Seamaster Planet Ocean, Black Dial, 42mm, (2201.50.00)
και τα τρία μου αρέσουν φορεμένα στο χέρι, έχουν παραπλήσια τιμή αλλά θα ήθελα μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση αν κάποιος φίλος έχει άποψη γι' αυτό.
επίσης έχω ακούσει ότι η OMEGA θα σταματήσει την παραγωγή του Seamaster 300 M Chrono Diver Black Dial (2594.52.00), αν δεν την έχει σταματήσει ήδη. λέτε αυτό να έχει σχέση με το μηχανισμό του; αν αυτό δεν ισχύει, τι γνώμη έχετε γι' αυτό το ρολόι;

3
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / αγορά ρολογιού
« στις: Μάιος 12, 2008, 08:27:06 πμ »
ενδιαφέρομαι ν' αγοράσω ένα αξιόπιστο ρολόι, χωρίς να έχω γνώσεις επ' αυτού. Κατέληξα στα omega seamaster chrono diver ή  300 GMT. αν κάποιος φίλος έχει άποψη για τα συγκεκριμένα θα ήθελα μια απάντηση.

Σελίδες: [1]