Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - sl8

Σελίδες: [1]
1
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: αλλαγή ρολογιού
« στις: Νοέμβριος 02, 2011, 01:20:24 πμ »
Έχει απο omega, breitling, paul picot, chronoswiss, zenith, gp, longines, rado, tissot, seiko, hamilton, oris, maurice lacroix, gucci, roberto cavali, gf ferre, d&g, dkny, guess, swatch, calvin klein...ούφ θέλετε κι άλλα; γιατί έχει ακόμη κάποια  :) έχω το βιβλιαράκι του καταστήματος.

καλώς σας βρίσκω!

2
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / αλλαγή ρολογιού
« στις: Νοέμβριος 02, 2011, 12:33:41 πμ »
Καλησπέρα παιδιά!
Πρόσφατα πήρα για δώρο ενα ρολόι police και σκεφτόμουν να το επιστρέψω για αλλαγή(το έχω στο κουτί ακόμη με τα ταμπελάκια). Προτιμώ κάποιας εταιρίας που κατασκευάζει ρολόγια και..οχι γυαλιά ηλίου. Η τιμή του στο ιντερνετ αποτι έχω δεί είναι γύρω στο 100ρικο αρα στο κατάστημα ίσως είναι πιο ακριβό, ίσως και 150€. Εν πάση περιπτώσει όσο και να κάνει παραπάνω στο κατάστημα εγώ είμαι διατεθιμένος να δώσω κανά 50ρικο ή και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί.

Ξέρετε αν μπορώ να βρώ κάποιο seiko ή άλλη μάρκα (μπορείτε να μου προτείνετε εσείς) σε αυτόματο γύρω στα 200€;Έχω δεί εδώ στο φόρουμ κάποιες προτάσεις σε seiko αλλά τα πόστς είναι παλιά και ίσως η αγορά και οι τιμές έχουν αλλάξει.

Οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες και δεν θα ήθελα να  με πιάσει κότσο ο μαγαζάτορας πασάροντάς μου κάποιο άλλο ρολόι τύπου police ή gant πόσο μάλλον να μου μοσχοπουλήσει κάποιο seiko πολύ πάνω απο την κανονική του τιμή. Επίσης μπορεί να μην έχει κάτι ετοιμοπαράδοτο οπότε σε αυτή την περίπτωση αν μου προτείνετε εσείς το τάδε μοντέλο να μπορώ να του πώ τι να μου φέρει.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην γίνομαι πολύ κουραστικός!

Σελίδες: [1]