Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - London31

Σελίδες: [1]
1
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: TAG HEUER
« στις: Φεβρουάριος 04, 2010, 07:54:45 μμ »
Πάντως και εγώ με το δικό μου TAG δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα απόλυτος. Απλά διάβαζα προηγούμενα σχόλια στο φόρουμ και υπάρχουν πολλά παράπονα σχετικά με την αξιοπιστία τις εταίρας.

2
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: TAG HEUER
« στις: Φεβρουάριος 04, 2010, 06:46:05 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα. Καινούργιος στα ρολόγια και ομολογώ ότι από τότε που βρήκα αυτό το φόρουμ κόλλησα.

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που τους αρέσουν πολύ τα TAG. Αν και γενικά δεν περίμενα να ακούσω τόσο άσχημα πράγματα σχετικά με την ποιότητα τον ρολογιών αυτόν. Tα Θεωρούσα πολύ αξιόπιστα.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει στην Αθήνα κατάστημα που να κάνει ανταλλαγές ρολογιών TAG? Βασικά θέλω να δώσω το δικό μου TAG και να αγοράσω κάποιο άλλο TAG και να πληρώσω την διαφορά.


3
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ερωτηση για τελωνειο
« στις: Ιανουάριος 28, 2010, 07:29:02 μμ »
Αυτό είναι το ρολοι που αγόρασα από Αμερική. Μαζί με το τελωνείο μου στοίχισε μονο 450euros(360euros το ρολοι μαζί με τα μεταφορικά, και 90euros το τελωνείο)

Από λίγο ψάξιμο που έκανα σε διαφορα sites στην Αμερική παίζουνε απίστευτες τιμές για ρολόγια, ίσως και 60% φθηνότερα από Ελλάδα. Βεβαια είναι ρίσκο το τελωνείο μιας και ποτε δεν ξέρεις τι θα σε χρεώσουνε!!

http://startoftime.com/NEW-RAYMOND-WEIL-RW-SPORT-MENS/M/B001AS0QXW.htm

4
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ερωτηση για τελωνειο
« στις: Ιανουάριος 26, 2010, 06:05:47 μμ »
Καλησπέρα! Απλά μιας και μου ήρθε το ρολοι από την Αμερική ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το τι πλήρωσα.

Το ρολοι μαζί με τα έξοδα αποστολής(UPS) μου πήγε 360 euro. Στο τελωνείο που πήγα και το παρέλαβα πλήρωσα συνολικά 90 ευρώ. Επίσης πολύ ταλαιπωρία, πέρασα πάνω από 10 γραφεία !!!

Βασικά περίμενα να πλήρωσα αρκετά περισσότερα.

5
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ερωτηση για τελωνειο
« στις: Ιανουάριος 18, 2010, 03:49:58 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα. Σχετικά με τα τελωνεία θα ήθελα να σας πω την δικιά μου εμπειρία. Μόλις σήμερα παρέλαβα 2 μπλουζάκια από την Αμερική τα οποία τα είχα παραγγείλει την προηγουμένη βδομάδα. Ήρθανε με FEDex και δεν πλήρωσα απoλυτος τίποτα!!! Περιμένω και ένα ρολόι να μου έρθει από Αμερική, το oποιο παρήγγειλα το Σάββατα. Μακάρι να είμαι πάλι τυχερός και να μην πληρώσω τίποτα.

Επίσης άλλες 2 φορές που έχω αγοράσει από την ίδια εταιρία εκτός E.U. κάποια ρούχα, την μια πλήρωσα 3εύρω και την άλλη τίποτα!!!

Στις 3 φορές που έχω αγοράσει εκτός E.U οι 2 ήτανε δωρεάν...

6
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Αγορά από Λονδίνο
« στις: Ιανουάριος 13, 2010, 01:30:39 μμ »
Την καλύτερη εποχή επισκέφτεσαι το Λονδίνο μιας και τώρα έχει εκπτώσεις. Εγώ πέρυσι τέτοια περίοδο πήρα το δικό μου από τα Harrods. Οι τιμές εκεί είναι τσιμπημένες αλλα λόγο εκπτώσεων ,μπορεις να βρείς κάτι πολύ καλο.

Άμα σε ενδιαφέρει να αγοράσεις TAG να πας στο πρατήριο τις TAG στο Bicester Village.

7
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: TAG HEUER
« στις: Ιανουάριος 13, 2010, 10:07:46 πμ »
Καλησπέρα και από εμενα παιδιά. Μόλις χθες ανακάλυψα τυχαία το Forum και αποφάσισα να γράψω. Είμαι κάτοχος ενός TAG Aquaracer, το οποιο αγόρασα από το Λονδίνο πέρυσι. Έχω και 3 ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω.

1) Ποσο περίπου στοιχίζει μια αλλαγή μπαταρίας? Γίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα που πουλάει TAG?

2)Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να κάνει ανταλλαγές ρολογιών TAG? Βασικά θέλω να δώσω το δικό μου TAG και να αγοράσω κάποιο άλλο Tag είτε καινούργιο η ακόμα και μεταχειρισμένο?

3)Είδα κάπου online ότι υπάρχει outlet τις TAG Heuer κάπου στο ψυχικό η χαλάνδρι αν θυμάμαι καλά. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Εγώ έχω πάει στο outlet τις Tag στην Αγγλία και πραγματικά η τιμές ήτανε πολύ καλές !

Σελίδες: [1]