Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Always_Learning

Σελίδες: [1]
1
George_, να σε ρωτήσω πού έκανες τα τρία κλικ από εδώ ή μέσω pm??


2
Παράθεση
#  Το SPB003J1, υπάρχει περίπτωση να το βρω με μπρασελέ σαν και αυτό που φοράει το SPB001J1 (http://www.seikowatches.com/products/premier/automatic/spb001j1.html)
# Το lug width είναι 21mm. Σε αυτή την διάσταση θα βρίσκω εύκολα λουράκια ή μπρασελέ?
# Για να δω από πού μπορώ να το αγοράσω πιο φθηνά, πρέπει να θέσω το ερώτημα εδώ ή στην ενότητα online αγορά ?



Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι σχετικά?

Καλημέρα σε όλους...

3
Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Τελικά, μάλλον θα καταλήξω σε αυτό που μου άρεσε εξ΄αρχής (Seiko Premier Automatic).

Αν μου επιτρέπετε, 2-3 ερωτήσεις ακόμα :

  • Το SPB003J1, υπάρχει περίπτωση να το βρω με μπρασελέ σαν και αυτό που φοράει το SPB001J1 (http://www.seikowatches.com/products/premier/automatic/spb001j1.html)
  • Το lug width είναι 21mm. Σε αυτή την διάσταση θα βρίσκω εύκολα λουράκια ή μπρασελέ?
  • Για να δω από πού μπορώ να το αγοράσω πιο φθηνά, πρέπει να θέσω το ερώτημα εδώ ή στην ενότητα online αγορά ?
Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας!

4
Λοιπόν...έχω νεώτερα.

Μετά από αρκετό διάβασμα, έχω την εξής εναλλακτική και θέλω τη γνώμη σας και για την ιδέα αυτή καθ' αυτή και για τα ρολόγια.

Σκέφτομαι λοιπόν αντί για το Seiko Premier Automatic που συζητούσαμε πριν, να πάρω 3 (!) ρολόγια (για να ξεκινήσω και εγώ τη συλλογή μου!), τα εξής :


Αναμένω με ανυπομονησία τις απόψεις σας ! (μήπως και αρχίζω να καταλήγω κάπου!!)

Ευχαριστώ πολύ και καλό απόγευμα σε όλους!

5
Δεν την έχω κάνει ακόμα την επιλογή...αλλά μου αρέσει πολύ!

6
Καλησπέρα σε όλους.

Συνονόματε GiannisH, διάβασα τα θέματα που πρότεινες...έχω κάνει και το σχετικό search μέσα στο forum.
Ωραία ρολόγια τα Hamilton αλλά χωρίς complications.

Για να γίνει πιο κατανοητό τι έχω κατά νου φίλε grecelin, το Seiko Premier Automatic που έχω ξεχωρίσει κατ΄αρχήν είναι το SPB003J1.


7
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Βοήθεια στην επιλογή ρολογιού
« στις: Ιανουάριος 04, 2010, 04:56:29 μμ »
Καλησπέρα σε όλους, καλή εβδομάδα και καλή χρονιά με υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε!!

Νέο μέλος στο forum και, μάλλον ως είθισται, θέλω να με βοηθήσετε στην επιλογή νέου ρολογιού.

Ήμουν κάτοχος ενός Omega Constellation (δυστυχώς μετά από διάρρηξη δεν είμαι πια) και πλέον έχω μείνει με ένα Buler Sea Legend.

Θα ήθελα λοιπόν σε πρώτη φάση να αγοράσω ένα ρολόι μέχρι 1.000 € (έως ότου καταφέρω να αποκτήσω το IWC Portuguese Perpetual Calendar) το οποίο να είναι κατά προτίμηση αυτόματο και να έχει complications.

Για να έχετε μια ιδέα σχετικά με το γούστο μου (στα χαμηλά ποσά), με μια πρώτη, πολύ πρόχειρη, ματιά έχω ξεχωρίσει το SEIKO Premier Automatic.

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις σας!

Καλώς σας βρήκα...

Σελίδες: [1]