Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - drivein

Σελίδες: [1]
1
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: αγορα citizen
« στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 04:18:49 μμ »
Kαταρχάς χρόνια πολλά σε όλους!
Έχω δει απτο site της citizen αυτά τα ρολόγια:
BL5364-71A
BL5315-50E
AT0810-55X
Μάλλον θα το πάρω απτο ebay (χωρίς να είναι και σίγουρο) αλλά θέλω πρώτα να τα δώ στο χέρι μου πως είναι μιας και δεν είμαι και πολύ έμπειρος στην αγορά ρολογιού γενικα.
Το κακό ειναι ότι έχω γυρίσει τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά δε μπορώ να τα βρώ πουθενα εκτός απο το δεύτερο.
Άσε που οι περισσότεροι δεν έχουν καν κατάλογο ούτε και ενδιαφέρονται να τους δείξω μέσω ιντερνετ (αν έχουν) ποια θέλω να μου πουν τιμη.
Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το που μπορώ να τα βρώ?καμια αντιπροσωπεία ίσως που να τα έχει όλα?
ευχαριστω

2
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Περίεργα Ωρολόγια
« στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 04:02:35 μμ »
Ελλάδα που μπορούμε να τα βρούμε? και πόσο να κάνουν ::)

3
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: CITIZEN
« στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 03:23:17 μμ »
Καλώς σας βρήκα!
Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί τις διαφορές μεταξύ bl5345-59h  και bl5315-50e?
ευχαριστώ

Σελίδες: [1]