Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - agelstavr

Σελίδες: [1]
1
Δε νομιζω, αλλα δεν αποκλειεται κιολας...
Θα το παω, να 'σαι καλα!!

2
Παιδια, εγινε το εξης:
Εχω ενα ρολόι κουρδιστο Dugena, σχετικα καινουριο, που ειχα να το βαλω 3 μηνες περιπου και το εβαλα χθες, καλου-κακου σκεφτηκα, να μη μενει πολυ καιρο χωρις λειτουργια. Απο την ωρα που το κουρδισα σημερα το πρωι, τρεχει μπροστα περιπου 15 λεπτα ανα μιση ωρα και ξεκουρδιζεται πολυ γρηγορα!!
Ξερετε τι ειναι αυτο, αν δικαιολογειται και αν ειναι παροδικο;

4
Μηχανισμοί / Vintage μηχανισμος Vacheron Constantin
« στις: Ιανουάριος 18, 2011, 01:24:50 μμ »
Παιδια, αναγνωριζει κανεις ποιος μηχανισμος ειναι αυτος και ποσο παλιος ειναι;

5
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: ZENITH
« στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 02:34:05 πμ »
Παιδια, τι ξερετε για την κουρδιστη εκδοση του El Primero, Zenith Prime ή Zenith El Primero HW (cal. 420 ή 420Z);
Μου φανηκε καπως περιεργο να δω τη μητερα ολων των αυτοματων χρονογραφων να βγαινει και σε κουρδιστη εκδοση.
Ειναι συγκρισιμοι οι δυο μηχανισμοι, κουρδιστος και αυτοματος;

7
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:01:07 μμ »
εχει φτιαξει απο τους καλυτερους χρονογραφους...!!!!ναι ηταν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πιο πανω
http://www.ninanet.net/watches/others13/Mediums/mlongines30ch.html

ιερα τερατα!!!!





Απιστευτο ρολόι!! Μα τι ομορφια ειναι αυτη!!
Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!

8
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Απ: LONGINES
« στις: Ιούλιος 16, 2010, 11:41:49 πμ »
Ειναι αυτοματο το συγκεκριμενο οποτε ο δεικτης μπορει να ειναι οπουδηποτε αναμεσα στις ενδειξεις των δευτερολεπτων οταν βγαινει φωτογραφια! ;)

Γενικα ειναι λογικο, ειδικα για longines δεν ειναι και τοσο! Εχει να κανει με το ποσο ακριβης ηταν η αρχικη τοποθετηση των δεικτων. Οι κατασκευαστες αυτο δεν το θεωρουν λαθος συνηθως (εκτος κι αν στις προδιαγραφες του ρολογιου αναφερεται ρητως οτι η ημ/νια αλλαζει στις 12 ΑΚΡΙΒΩΣ) και δεν νομιζω να δεχθουν να το διορθωσουν στην εγγυηση η να στο αντικαταστησουν (εκτος κι αν ειναι πολυ καλοι επαγγελματιες και θελουν εναν χαρουμενο πελατη)
Δοκιμασε παντως δεν χανεις και τιποτα!

Εμενα που ειναι quartz, ο δευτερολεπτοδεικτης εχει το ιδιο προβλημα, παταει αναμεσα στις ενδειξεις και μαλιστα με σταθερο βημα.

Και παρατηρησα οτι αλλαζει ημ/νια στις 00.01'.10'' περιπου.

9
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Απ: LONGINES
« στις: Ιούνιος 18, 2010, 06:17:52 μμ »
καλησπερα παιδια!σκεφτομαι να αγορασω το εξης ρολοι http://www.timebooth.com/wordpress/wp-content/uploads/2006/07/longines.jpg και θελω τι γνωμη σας 1ον για καποιο μαγαζι στο κεντρο που πιθανως να το βρω 2ον τι τιμη να περιμενω να ακουσω και μεχρι ποσο παζαρι μπορο να κανω 3ον θα το θεωρουσατε κλασσικο για καποιον στα 22?


Ρε παιδια, ουτε αυτου του ρολογιου ο δευτερολεπτοδεικτης παταει σωστα στη φωτο!!!
Προσεχε φιλε alexfrag !!! :o

10
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Ιούνιος 17, 2010, 01:03:02 μμ »
Κατα πασα πιθανοτητα ειναι λαθος. Αν βαλεις ολους τους δεικτες ευθυγραμμισμενους στις 12:00 ειναι εκκεντροι ?
Αν ναι σημαινει οτι ειναι λαθος τοποθετημενος ολοκληρος ο μηχανισμος.


Στις 12 ειναι ευθυγραμμισμενοι σχεδον απολυτα ο ωροδεικτης κι ο λεπτοδεικτης. Οπως ηταν αναμενομενο, ο δευτερολεπτοδεικτης ειναι εκτος ευθυγραμμισης. Η αποσταση του απο τη σωστη ενδειξη παραμενοι σταθερη καθως γυριζει.

Δειτε τε τη φωτο

http://yfrog.com/jqdscn2734ej

11
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Ιούνιος 15, 2010, 02:53:24 μμ »
http://yfrog.com/0goropj

Εδω ειναι η φωτο παιδια. Ειναι τραβηγμενη φατσα (σχεδον) απεναντι στο ρολοι, σαν να το κοιταζεις με το βλεμμα να πεφτει καθετα στο τζαμι του ρολογιου. Νομιζω οτι ειναι πιο σωστη γωνια για να κρινεις το θεμα.

12
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Ιούνιος 15, 2010, 11:57:11 πμ »
Μα τι σχεση εχει με το quartz;; Η αποσταση που εχει απο την ενδειξη ειναι σταθερη, αρα ειναι θεμα καθαρα οτι ο δευτερολεπτοδεικτης δεν εχει τοποθετηθει απο την αρχη στη σωστη θεση, να παταει πανω στην ενδειξη και διαιωνιζεται το λαθος καθως γυριζει. Λογικα ειναι πολυ απλη η επιδιορθωση. Αρκει να τον επανατοποθετησουν σε σωστη θεση κι αυτος μετα θα γυριζει σωστα.

Vagos, καλη ιδεα, (χαχαχα) αλλα πρεπει να το πλαγιασω πολυ αβολα, να στριψω δλδ το χερι μου προς τα μπρος κι οχι προς τα μενα, αλλιως θα το εκανα ;)

Προσπαθω να ανεβασω φωτο αλλα δε μπορω! Κατι εκανα λαθος.

13
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Ιούνιος 14, 2010, 03:42:37 μμ »
Ειναι λιγο πιο εντονο απ' αυτο που φαινεται στο πρωτο ρολόι του ποστ #168.
Λονζιν και παλι! Τυχαιο; Δε νομιζω!!

Θα το βγαλω φωτο με την ψηφιακη και θα το ανεβασω. Αυριο μαλλον.

14
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Ιούνιος 14, 2010, 03:30:05 μμ »
Σορυ που διακοπτω τη συζητηση περι του εκθαμβωτικου (αληθεια!) Legend Diver, αλλα θελω να αναρτησω τη συνεχεια του ποστ #177 που ειχα βαλει το Δεκεμβρη και λογω διαφόρων αιτιων δε μπορεσα να ολοκληρωσω.

Λοιπον, η αντιπροσωπεια δε θεωρει οτι ειναι προβλημα να μη "παταει" ο δευτερολεπτοδεικτης ακριβως πανω στις ενδειξεις των δευτερολεπτων! Μαλιστα (!), αυτη ειναι η απαντηση του αντιπροσωπου που διατιθεται μαλιστα να μου τη στειλει και εγγραφως. Δεν προβλεπεται, λεει  αυτο απαραιτητα. Και επιπλεον, ειδα Λονζιν των 2000€ να εχει το ιδιο προβλημα.
Αποτελεσμα; Το φοραω και κανω οτι δε βλεπω, γιατι μου τη σπαει αφανταστα!

Το βρισκω απαραδεκτο. Αλλα η εμπειρια μου ειναι μικρη. Τι λετε εσεις που ξερετε τα πολλα; :)

15
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Online αγορά;
« στις: Μάιος 09, 2010, 03:15:25 μμ »
Παιδια, για ριξτε μια ματια στο http://www.automatic-watches.eu/
Περιεργες μαρκες, ωραια ρολογια, τρελες τιμες!!!

Πώς σας φαινεται;

16
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Campanola
« στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 04:28:13 μμ »
Μα δεν ειναι πανεμορφα; Στο σάιτ τους δειχνει να ειναι αμερικανικα, ή δεν καταλαβα καλα;
Ειναι πολυ εντυπωσιακα παντως!

17
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Campanola
« στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 01:51:01 μμ »
Μα τι ωραια ρολογια ειναι αυτα; Δεν ερχονται ομως στην Ευρωπη... :(
Δεν περιμενα τετοια αισθητικη απο Αμερικανους!!

http://www.campanola-timepieces.com/index.asp

18
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Δεκέμβριος 18, 2009, 12:30:35 πμ »
Δε θυμασαι τη φωνη στην ελληνικη τηλεοραση παλια, πολυ παλια, που ελεγε "Στον επομενο τονο, η ωρα θα ειναι Λονζιν συνεχως"; :)
Επομενως το τελικο s δεν προφερεται, οπως νομιζω γινεται γενικα στις γαλλικες λεξεις.

Φιλε GiannisH, η κεραμικη στεφανη ειναι οντως αχαρακτη οπως λες. Ειναι ομως και αθραυστη; Ή θα πρεπει να προσεχω μη χτυπησω πουθενα το ρολόι και τη σπασω; Η εγγυηση ειναι διετης και καλυπτει μονο το μηχανισμο του ρολογιου, τιποτα εξωτερικο.

19
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LONGINES
« στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 07:37:25 μμ »
Γεια σας :)
Ειμαι νεο μελος και αφορμη για να γραφτω σταθηκε η ερευνα που εκανα πριν αγορασω τελικα το Λονζιν που ειχα ερωτευτει τον Απριλη που μας περασε, το http://www.longines.com/watches/longines-conquest/L3.257.4.57.6 . Ετσι επεσα πανω στο σάιτ αυτο και εχω μεινει αναυδη με τις πληροφοριες που εχω διαβασει εδω επι παντος ωρολογιακου επιστητου ;).
Το ρολοι το αγορασα πριν μια βδομαδα αλλα δυστυχως το επεστρεψα αμεσως προς αντικατασταση :(. Ο δευτερολεπτοδεικτης του δεν ηταν συγχρονισμενος με τις ενδειξεις δευτερολεπτων του καντραν (δε φιανονται στη φωτο), χτυπουσε αναμεσα τους, πραγμα πολυ ενοχλητικο. Το καταστημα απ' οπου το αγορασα το δεχτηκε αναντιρρητα, το ιδιο και ο αντιπροσωπος της Λονζιν και θα εχω ενα καινουριο αρχες του Γεναρη. Οποτε ειμαι σε αναμονη...

Αυτα προς το παρον και καλως ορισα στη σελιδα!! ;)

Σελίδες: [1]