Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - heathen

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα! Συγχαρητήρια σε όλους στο φόρουμ και συγχαρητήρια για τα πολλά και ενδιαφέροντα που μαθαίνει κανείς εδώ μέσα για τα ρολόγια.
Προσωπικά, πριν 1 χρόνο περίπου, με βοήθεια από όσα διάβασα εδώ, πήρα ένα Citizen Men's BM7100-59A Eco-Drive Watch (τιμή άμαζον: 95 λίρες). Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρολόι αυτό, το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά. Ήρθε όμως η ώρα να πάρω κι ένα πιο "επίσημο", πιο dress δηλαδή, και σκέφτομαι κάτι αυτόματο. Το μπάτζετ είναι το πολύ 500ευρώ. Μετά από αρκετό ψάξιμο, βρήκα δύο που μου άρεσαν, το http://www.tissot.ch/?collections/products/408/scroll/0 και το http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/timeless-classic/thin-o-matic-auto/H38715581.
Ποιο από τα 2 θα προτιμούσατε και γιατι; Επίσης, αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι σε τέτοιο στιλ (dress και ρετρό γραμμή) και σε αυτό το μπάτζετ βέβαια, θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ!

2
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι εως 200ε
« στις: Φεβρουάριος 12, 2012, 12:50:46 μμ »
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Τελικά αγόρασα το Citizen Men's BM7100-59A Eco-Drive Watch:



από το amazon.co.uk με 50% έκπτωση (95 λίρες από 190)
Ελπίζω να αντέξει την καθημερινή χρήση!

3
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι εως 200ε
« στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 07:32:20 μμ »
Καλησπέρα!
Είδα και Seiko, Orient, Casio και Tissot (διάβασα το θέμα από την αρχή), αλλά δεν βρήκα κάτι σε αυτά τα λεφτά με sapphire. Και επειδή το προηγούμενο ρολόι μου (ένα δωρο GANT) έχει μια τεράστια ρωγμή από χτύπημα (είμαι λίγο ατσούμπαλος), είπα το νέο να είναι όσο πιο ανθεκτικό γίνεται  :)

4
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι εως 200ε
« στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 07:08:35 μμ »
Καλησπέρα και από μένα.
Είμαι άσχετος γενικά από ρολόγια, αλλά ευτυχώς υπάρχει πολύ υλικό στο φόρουμ και προσπαθώ να ενημερωθώ.
Ψάχνω κι εγώ ένα ρολόι με τιμή <200ευρώ, κυρίως γιατί η τωρινή οικονομική μου κατάσταση, δεν επιτρέπει κάτι καλύτερο.
Ψάχνωντας μου άρεσε αυτό το CITIZEN, της σειράς Eco-Drive:

http://www.citizenwatch.com/CUK/English/detail.asp?Country=CUK&Language=English&ModelNumber=BM7100-08E

Σε ελληνικό e-shop η τιμή του είναι 189ευρώ.
Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το ρολόι, αν γνωρίζετε που θα μπορούσα να το δω από κοντά, που θα μπορούσα να το βρώ πιο φτηνά, και τέλος αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο σε αυτό το στυλ (και περίπου σε αυτά τα χρήματα φυσικά!)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!


Σελίδες: [1]