Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ldk77

Σελίδες: [1]
1
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Citizen-Seiko watches
« στις: Φεβρουάριος 19, 2007, 05:40:14 μμ »
Λοιπόν έκανα την κίνηση και πήρα από το eΒay το ρολόι που ήθελα.
Η αγορά ήταν εύκολη. Ήρθε συστημένο πακέτο από Αγγλία μέσα σε 2 μέρες από την ημέρα αποστολής και ο πωλητής μου έστειλε email με τον tracking Number του συστημένου από την αρχή.
Το ρολόι ήρθε σε άψογη κατάσταση και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι original.
Υπάρχουν όλες οι λειτουργίες του μηχανισμού Kinetic Auto Relay, Το εντελώς διάφανο κρύσταλλο (χαρακτηριστικό του μοντέλου) και γενικότερα η όλη αίσθηση που αφήνει είναι original. Μέσα στην εβδομάδα βέβαια θα ανοιχτεί από ειδικό της Seiko για επιβεβαίωση.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο δείκτης δευτερολέπτων δεν «πέφτει» ακριβώς επάνω στις ενδείξεις αυτών. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά και στις φωτογραφίες από ότι είδα το ίδιο συμβαίνει. Κάποιος μου είπε ότι αυτό συμβαίνει πολλές φορές και να μην ανησυχώ .


2
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Citizen-Seiko watches
« στις: Φεβρουάριος 11, 2007, 07:19:47 μμ »
Για αρχή ζητάω συγνώμη. Με το που γράφτηκα άρχισα τις ερωτήσεις.
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ λοιπόν και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Στο θέμα που…. Με καίει τώρα.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πλήρη τεχνικά  χαρακτηριστικά για ρολόγια SEIKO?

3
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Citizen-Seiko watches
« στις: Φεβρουάριος 10, 2007, 01:53:39 μμ »
Είμαι στο ψάξιμο για καινούριο ρολόι.
Έχω σχεδόν καταλήξει σε SEIKO.
Μετά από ψάξιμο και τηλέφωνο στην επίσημη αντιπροσωπεία πήρα τιμές καταλόγου και μετά άρχισα να ψάχνω στο νετ.
Πρώτη εντύπωση είναι ότι στο Ελλάδα μας κλέβουν. Ειδικά από Αμερική οι τιμές αγγίζουν το μισό!
Μετά έψαξα και στο eBay και είδα ότι υπάρχουν πωλητές από Αγγλία (όχι τελωνείο δηλαδή) με Feedback 100% θετικό που έχουν πολύ καλές τιμές. Λίγο παραπάνω από τι μισό της τιμής καταλόγου εδώ και πιο κάτω από τις επίσημες τιμές καταλόγου της SEIKO Αγγλίας (που είναι περίπου 100 με 200 ευρά χαμηλότερες από εδώ).

Το δίλλημα είναι το εξής. Να τους εμπιστευτώ?
Έχει κανείς αγοράσει ρολόι από το eBay?
Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μου πει. Μπορώ να δώσω και το όνομα του πωλητή.

Το ρολόι που σκέφτομαι να αγοράσω είναι αυτό:



Ισχύει ότι τα Titanium δείχνουν φθηνότερα από ότι είναι στην πραγματικότητα?
Λίγο «πλαστικά»? Έχει κανείς εμπειρία?

Σελίδες: [1]