Μαργαρίτα, Χαριλάκο, Γιωργη, Δημήτρη, κουμπαρούλι, Γιωργη, Σπύρο θενκ γιου ολ!
Εντυπώσεις :
Η picanha ή αλλιώς rump steak ή καπάκι του κιλότου...ήταν καταπληκτική με τρομερά πλούσια και μεστη γεύση, ζουμερή και αρκετά συμπαθητική σε τιμή (αγοράστηκε συσκευασμένη κατόπιν παραγγελίας απο χασάπικο, “black angus μοσχάρι από το Aberdeen που βρέθηκε ως οικονομικός μετανάστης στην Ουρουγουάη”)....ψήθηκε medium με μόνο μαρινάρισμα το πασπάλισμα με χοντρό αλάτι.
Ενθουσιάστηκα πράγματι παρότι είναι από τα αγαπημένα μου πιάτα και έχω δοκιμάσει πικάνια στην Βραζιλία, Ουρουγουάη, Παναμά, Τέξας, και Ελλάδα ...τα σάρωσε όλα η home roasted!!!
Το κοντοσούβλι στο βάθος ήταν αρνί (διαφορά κομμάτια και πλευρά και μπούτι με το κόκκαλο) αλατοριγανωμένο και μόνο και βγήκε εξαιρετικό (πρώτη φορά δοκίμαζα κάτι αντίστοιχο και μου θύμισε αρνί σούβλας αλλά σε fast fwd ψήσιμο)!!! Τοπική σπεσιαλιτέ αλλά ξέχασα από που ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk