Αποστολέας Θέμα: Omega Railmaster XXL  (Αναγνώστηκε 8897 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Omega Railmaster XXL
« στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 01:08:46 μμ »

OMEGA RAILMASTER XXL
Case Diameter: 49.2 mm
Caliber: Omega 2201
Manual-winding movement with small seconds at 6 o’clock. Geneva waves, circular graining, rhodium-plated finish gold plated engravings. Officially certified chronometer.
Power Reserve: 53 hours
Domed scratch-resistant sapphire crystal
Stainless steel case
Black dial

Αχ αυτο το Railmaster και ναβγαινε μικροτερο.............................
Απο τα ομορφοτερα μοντελα ολης της ρολογοποιιας απο καταβολης!!!

Ναι ρε φίλε, έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ. Ας ήταν 43 με 45(άντε και 42 ;D) και δεν θα έψαχνα ποιό ρολόι θα είναι το επόμενο μου...

omega XXL....αλλα ειναι πανω απο 1.000....θα περιμενα

εαν θες να αγορασεις ενα απο τα "φτηνα" ρολογια,για μενα,ειναι πανω-κατω τα ιδια.κρατα τα λεφτα σου και κοιτα προς το XXL  ;D ;) ;)

εσυ εισαι βαλτος να με καταστρεψεις!!Μια χαρα ειναι το πανερακι ομως εχω ηδη το 312 και το χαζευω αν και ειναι αυτοματο.Οποτε θα ηθελα μια αλλη εταιρεια.Το ,omega XXL ειναι υπεροχο και πιστευω θα ταιριαζει στον 18 εκ. καρπο μου!Ομως για να το παρω θελει οικονομικη θυσια!H' να πουλησω καποιο απο τα ρολογακια που ηδη εχω. πχ το Sinn U2!!Κατι που δεν ειμαι σιγουρος αν θελω και αν με συμφερει.Αξιζει να δωσω το Sinn  για το Omega??Καμια αλλη προταση εχουμε??!!

Αξιζει να δωσω το Sinn  για το Omega??

φυσικα και αξιξει ;)

To Railmaster είναι θάνατος :smt067

Railmaster XXL  :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

+1000000

+1

το railmaster .....γιατι δεν κανεις υπομονη και να ψαχνεις και για δευτερο χερι ?

αν σε ενδιεφερει θα σου πω τον τροπο ....

Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι το ρολόι αυτό έχει πολλούς θαυμαστές και δικαίως αφού είναι εξαιρετικό από πολλές απόψεις και βέβαια πανέμορφο. :o
Ένα όμως από τα χαρακτηριστικά του είναι και το τεράστιο μέγεθός του των 49mm...

Αναρωτιέμαι, λόγω αυτού του τελευταίου χαρακτηριστικού, πόσοι από μας θα μπορούσαν ή θα τολμούσαν να περάσουν από τον θαυμασμό στο να το προσθέσουν στη συλλογή τους ;D

.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Omega Railmaster XXL
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 01:25:06 μμ »
Αναρωτιέμαι, λόγω αυτού του τελευταίου χαρακτηριστικού, πόσοι από μας θα μπορούσαν ή θα τολμούσαν να περάσουν από τον θαυμασμό στο να το προσθέσουν στη συλλογή τους

ειναι πολυ απλο!οποιος το δοκιμασει και του παει θα τολμησει ;)

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 01:35:53 μμ »
Απλά εκπληκτικό! Το έχω φορέσει κάποιες φορές και κρύβει το μέγεθος του, όμως είναι μεγάλο αν και δεν το κανείς 49αρι. Από τα πιο όμορφα ρολόγια ανεξαρτήτως τιμής! Και αυτό είναι σημαντικό προσόν. Άλλο ένα τέτοιο ρολόι είναι το legend diver από την longines!

Τα επερνα και τα δυο χωρίς δεύτερη σκέψη!
Βινταζερες, all the money

φιλικά και εορταστικα
ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 04:15:28 μμ »
Απλά εκπληκτικό! Το έχω φορέσει κάποιες φορές και κρύβει το μέγεθος του, όμως είναι μεγάλο αν και δεν το κανείς 49αρι. Από τα πιο όμορφα ρολόγια ανεξαρτήτως τιμής! Και αυτό είναι σημαντικό προσόν. Άλλο ένα τέτοιο ρολόι είναι το legend diver από την longines!

Τα επερνα και τα δυο χωρίς δεύτερη σκέψη!
Βινταζερες, all the money

φιλικά και εορταστικα
ελιο
Ε! νομιζω ειναι μια κλαση απο Legend
Για την εμφανιση τα λογια ειναι περιττα!

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 07:18:57 μμ »
Το εχω δοκιμασει..Στην αρχη με ξενισε το μεγεθος..μετα οσο το εβλεπα τοσο περισσοτερο μου αρεσε..και εχει τιμη τρελλα!

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 07:44:58 μμ »
Ποια είναι η επίσημη λιανική τιμή του?
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 07:49:49 μμ »
2600 το βρηκαμε με τιμη προ εκπτωσεως σε αθηναικο μαγαζι,αρα καπου εκει ειναι.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 07:57:39 μμ »
το νορμαλ μεγεθος σε mint condition .....κανει τα μισα !!!!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 09:00:38 μμ »
και ακομη λιγωτερο, το καλοβλεπω!
Ερωτηση
Εκτος απο το μεγεθος ειναι ιδιας ποιοτητας?

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 09:47:54 μμ »
  Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Λογικά πρέπει να είναι ίδιας ποιότητας, αλλά ποσο μεγεθος είναι;
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 09:53:07 μμ »
2803.52.37  στα 39,2 mm και υπάρχει και ένα στα 42 και κάτι αλλά και τα δύο έχουν κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη που χαλάει κάπως την original εικόνα

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 09:55:25 μμ »
τα ρολογια πρεπει να εχουν νορμαλμεγεθη ....και εμενα μου αρεσει ενα ρωσικο αλλα 52αρι ρολοι δεν φοραω ουτε για πλακα!

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 25, 2009, 10:16:31 μμ »
τα ρολογια πρεπει να εχουν νορμαλμεγεθη ....και εμενα μου αρεσει ενα ρωσικο αλλα 52αρι ρολοι δεν φοραω ουτε για πλακα!

Συμφωνώ και έχω κουραστεί να βλέπω γύρω μου να φοράνε τεράστια ρολόγια δημιουργώντας εικόνα παιδιού που πήρε κρυφά το ρολόι του πατερα του και βγήκε έξω  :no:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 02:25:50 πμ »
Κατά την ταπεινή μου άποψη, παρόλο που το χέρι μου και τα γούστα μου ζητάνε 43-45mm αυτό το ρολόι θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση προς τα πάνω. Πιστεύω πως δεν θα ήταν λάθος να το δεί κανείς σαν ρολόι τσέπης που του έγινε μετατροπή σε χειρός...
Στα υπέρ του:
Ο εξαιρετικός μηχανισμός υπέροχα φινιρισμένος...
Η δυνατότητά του να πάρει άπειρα λουριά, σε όλα τα χρώματα, από σπόρ μέχρι κροκό κι από χοντρό military μέχρι nato...
Η απίστευτα vintage αισθητική του, απλή και λιτή, αλλά καθόλα ισορροπημένη και πλήρης...
Η τιμή του, που για το ρολόι που παίρνεις, είναι πολύ καλή...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 10:00:05 πμ »

ΜΟΝΟ?????!!!!Καλα πλακα κανω!!!Ομως θεωρω πως προκειτε για απιθανο ρολοι και σε σχετικα προσιτη τιμη!!!
Αντε να δουμε ποτε θα το παρουμε και αυτο!!! ;) ;D

ειναι απιθανο ρολοι,σημερα το ξαναειδα απο κοντα,η τιμη υπολογιζοντας ενα -20% ερχεται στο 2χιλιαρο,προσιτοτατη θα ελεγα,η πισω πλευρα ανοιχτη μια μαγεια,εαν δεν ηταν αυτο 49αρι και ο καρπος μου <17,τοτε θα τους παντρευα.

ο δικος μου καρπος ειναι 18cm.Πιστευω θα ταιριαζει!!! ;D
Αλλωστε το steinhart που ειναι 47mm μου πηγαινε γαντι!!!Δεν πιστευω πως 2mm παραπανω θα ειναι τρελη διαφορα!!!!

To θεωρω πανεμορφο αλλα τα 49 χιλ. ειναι υπερβολικα
Με τιποτα εως 20 εκ. καρπους

Το φόρεσα σήμερα, είναι πανέμορφο, είναι ρολογάρα, ο μηχανισμός δε σκέτη μαγεία. Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή για το ρολόι που παίρνεις και ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το μέγεθος. Τα ρολόγια μου είναι από 43 έως 45μμ, μεγάλα σχετικά, όμως αυτό παραήταν μεγάλο ακόμη και για μένα, Το χέρι μου δεν είναι μικρό-19,5cm καρπός-αλλά δεν μπόρεσα να το αποδεχτώ. Ίσως χρειάζονται μερικές δοκιμές ακόμη ;D ;D ;D

εγω εβλεπα top gear k o clarkson το φοραγε..... πραγματικα του πηγαινε γαντι ..ειναι ψηλος..δεν το χω δει απο κοντα ...εδω καποιες φωτο....

και ακομη λιγωτερο, το καλοβλεπω!
Ερωτηση
Εκτος απο το μεγεθος ειναι ιδιας ποιοτητας?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Λογικά πρέπει να είναι ίδιας ποιότητας, αλλά ποσο μεγεθος είναι;

2803.52.37  στα 39,2 mm και υπάρχει και ένα στα 42 και κάτι αλλά και τα δύο έχουν κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη που χαλάει κάπως την original εικόνα

Συμφωνώ και έχω κουραστεί να βλέπω γύρω μου να φοράνε τεράστια ρολόγια δημιουργώντας εικόνα παιδιού που πήρε κρυφά το ρολόι του πατερα του και βγήκε έξω  :no:

Oι απόψεις διαφέρουν μόνο στο θέμα του μεγέθους, κάποιοι μπορούν να το αποδεχθούν, κάποιοι όχι. Δυστυχώς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα άλλα ρολόγια της σειράς, τα οποία είναι αυτόματα και με κεντρικό δείκτη δευτερολέπτων...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2009, 10:12:05 πμ από GiannisH »

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 12:45:42 μμ »
ειναι απλο .....ντυνεσαι και στολιζεσαι ....

μετα τις γιορτες που βαρανε μυγες

πας και το δοκιμαζεις σε καθε μια απο ολες τις μπουτικ omega που ο εχουν

και παζαρευεις την τιμη σε ζεστο χρημα ....μετρητα και ζωντανα ....

αν πετυχεις καλη τιμη θα κερασεις καφε !

εσυ θα το φορας και εσυ θα το χαιρεσε .....αα και ξεχασα ο τυπακος απο το top gear

ειναι στα κυβικα μου !και επειδη δεν με εχεις δει απο κοντα .....θα σου πω δυο απλα πραγματα

κρεβατι και κουστουμια τα κανω παραγγελια !

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 12:56:51 μμ »
Xαχαχα κοντά είμαστε, κι εγώ τα ίδια, κρεβάτι και στρώμα παραγγελία. Κουστουμάκι κάπως ευκολότερα. Παπούτσια Νο 46, ευτυχώς τα τελευταία χρόνια βρίσκω, μικρός μόνο αθλητικά :D :D

Η τιμή είναι το λιγότερο αν έχεις ψιλομάθει την αγορά. Το 30% το έχουμε ;D Η απόφαση είναι το θέμα και η επιλογή μεταξύ και ενός-δύο άλλων υποψηφίων. Α και πόσα και ποιά από τα υπάρχοντα ρολόγια θα θυσιαστούν για να τσοντάρουν στον προυπολογισμό...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2009, 01:03:03 μμ από GiannisH »