Η ιδέα να ανοίξω αυτό το θέμα μου ήρθε συνειδητοποιώντας πόσες φορές έγραψα ποιος είμαι και τι κάνω οπότε νομίζω καλό είναι όσοι έχουν όρεξη και χρόνο να γράψουν και αυτοί στο παρόν θέμα ένα σύντομο βιογραφικό γιατί πιστεύω ότι ένα forum εκτός του κεντρικού σκοπού που επιτελεί (συνάντηση μελών με βάση ένα κοινό θέμα) έχει και κοινωνικό χαρακτήρα οπότε νομίζω καλό είναι να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω ο ένας για τον άλλο
Γενικά στοιχεία
Γεννήθηκα στης 19/9/1988 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και μεγάλωσα μέχρι τα μαθητικά μου χρόνια .από μικρός εντόπισα την κλήση μου στην πληροφορική γεγονός που με οδήγησε και στις σημερινές σπουδές μου .μολονότι θαυμαστής τις ψηφιακής τεχνολογίας ποτέ δεν έπαψε να με συγκινεί η τέχνη της μηχανικής δηλαδή το πώς μπορείς με απλά εξαρτήματα να φτιάξεις κάτι σπουδαίο και πολύπλοκο.
Μόρφωση
1 proficiency in English
2 ECDL advance
3 δεύτερο αιτείς φοιτητής στο πολυτεχνείο Κρήτης στο τμήμα ηλεκτρονικών και μηχανικών υπολογιστών
hobbies
1 ότι έχει να κάνει με υπολογιστές και γενικά με τεχνολογία
2 Ρομποτική φτιάχνω κάποια robot (boebot,sumo,beam,j,mindstorms)
3 σκάκι
4 μοντελισμός αεροπλάνων
5 συλλογή ρολογιών
εμπλοκή με τον χώρο
ο παππούς ο οποίος αποτελεί και τον σπουδαιότερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ήταν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες και όπως μαθαίνω ακόμη και σήμερα ένας από τους καλύτερους τεχνίτες στην Κρήτη με μια συλλογή η οποία αποτελούνταν από κομμάτια από εταιρείες όπως breguet,lange,patk,vacheron,jaquet droz ktl.δυστυχώς έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να μου περάσει τις γνώσεις του όμως θεωρώ καθήκον να συνεχίσω την ας το πούμε οικογενειακή παράδοση και έχω σκοπό κάποια μέρα να μπορώ να λέω ότι έφτασα εκεί που ήθελε εκείνος
ΥΓ
Αναμένω να ακολουθήσουν και άλλοι
Φιλικά
Νίκος.