Αποστολέας Θέμα: ποιοι ειμαστε  (Αναγνώστηκε 2164 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
ποιοι ειμαστε
« στις: Μάιος 29, 2008, 02:25:38 μμ »
Η ιδέα να ανοίξω αυτό το θέμα μου ήρθε συνειδητοποιώντας πόσες φορές έγραψα ποιος είμαι και τι κάνω οπότε νομίζω καλό είναι όσοι έχουν όρεξη και χρόνο να γράψουν και αυτοί στο παρόν θέμα ένα σύντομο βιογραφικό γιατί πιστεύω ότι ένα forum εκτός του κεντρικού σκοπού που επιτελεί (συνάντηση μελών με βάση ένα κοινό θέμα) έχει και κοινωνικό χαρακτήρα οπότε νομίζω καλό είναι να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω ο ένας για τον άλλο
Γενικά στοιχεία
Γεννήθηκα στης 19/9/1988 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και μεγάλωσα μέχρι τα μαθητικά μου χρόνια .από μικρός εντόπισα την κλήση μου στην πληροφορική γεγονός που με οδήγησε και στις σημερινές σπουδές μου .μολονότι θαυμαστής τις ψηφιακής  τεχνολογίας ποτέ δεν έπαψε να με συγκινεί η τέχνη της μηχανικής δηλαδή το πώς μπορείς με απλά εξαρτήματα να φτιάξεις κάτι σπουδαίο και πολύπλοκο.
Μόρφωση
   1 proficiency in English
   2 ECDL advance
        3 δεύτερο αιτείς φοιτητής στο πολυτεχνείο Κρήτης στο τμήμα ηλεκτρονικών και μηχανικών υπολογιστών
hobbies
   1 ότι έχει να κάνει με υπολογιστές και γενικά με τεχνολογία
   2 Ρομποτική φτιάχνω κάποια robot (boebot,sumo,beam,j,mindstorms)
   3 σκάκι
   4 μοντελισμός αεροπλάνων
   5 συλλογή ρολογιών 
εμπλοκή με τον χώρο
 ο παππούς ο οποίος αποτελεί και τον σπουδαιότερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ήταν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες και όπως μαθαίνω ακόμη και σήμερα ένας από τους καλύτερους τεχνίτες στην Κρήτη με μια συλλογή η οποία αποτελούνταν από κομμάτια από εταιρείες όπως breguet,lange,patk,vacheron,jaquet droz ktl.δυστυχώς έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να μου περάσει τις γνώσεις του όμως θεωρώ καθήκον να συνεχίσω την ας το πούμε  οικογενειακή παράδοση και έχω σκοπό κάποια μέρα να μπορώ να λέω ότι έφτασα εκεί που ήθελε εκείνος
ΥΓ
Αναμένω να ακολουθήσουν και άλλοι
Φιλικά
Νίκος.    
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 29, 2008, 05:34:30 μμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ποιοι ειμαστε
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 29, 2008, 03:33:59 μμ »
Με λένε Χάρη και είμαι καλά. Μάλλον.  8-[
Γεννήθηκα πριν 36 Μάρτηδες στο κλεινόν άστυ, γεγονός που μετανιώνω κάθε μέρα που περνάει.  :-\
Έχω πτυχίο Οικονομικών το οποίο δεν χρησιμοποίησα ποτές γιατί η αγορά μαμιέται.
Μετά απέκτησα πτυχίο γλωσσολογίας και Master of Arts, έτσι, γιατί είμαι μάγκας κι άλλαξα πορεία, και τα τελευταία χρόνια κουβαλώ τον τίτλο PhD Candidate. Αν αποκτήσω ποτέ τον τίτλο Dr. σφυράτε μου.
Χόμπι: Αναζήτηση ελεύθερου χρόνου.
Αγαπημένα (Favourites): Οι κόρες μου.
Μυστικό: Είμαι ο Spiderman (Δεν ήθελα να το πω, αλλά μια παρέα είμαστε).  ;D

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 29, 2008, 04:08:03 μμ »
καλο ποστ!
εγω ειμαι ο μιχαλης, 35, επαγγελμα μαεστρος συμφωνικης ορχηστρας

εχω πτυχιο απο τη φιλοσοφικη Π.Α.
επισης μαστερ και διδακτορικο απο το πανεπιστημιο της βοστωνης
δουλευω στο μετσοβιο πολυτεχνειο και στην ορχηστρα του δημου αθηναιων ως αρχιμουσικός

αρρωστος με τα ρολογια απο τα 12 μου
παντα πηγαινα καθυστερημενος στο φροντιστηριο επειδη χαζευα ορολογοβιτρινες  ;D

θα χαρω να σας δω στις συναυλιες μου  ;)

Αποσυνδεδεμένος Witten

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 29, 2008, 11:05:01 μμ »
Ματίας ή Ευστάθιος αν προτιμάτε ;)
Γεννήθηκα στο Όσλο Νορβηγίας στις 02/01/89, μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί.
Στα δύο μου ήρθα Ελλάδα και μεγάλωσα σε μια κωμόπολη έξω από την Καλαμάτα.
Τώρα είμαι Θεσσαλονίκη και στο σπουδάζω στο πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών( δεύτερο έτος).
Και ναι είμαι καμένος ηλεκτρολόγος!!! ;D ;D ;D
ΤΗΜΜΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
Δεν το άλλαζα με τίποτα.

Έπαιζα τρομπέτα για 7 περίπου χρόνια στην φιλαρμονική του δήμου.
Από μπάλα ο ορισμός του άσχετου. :P
Χόμπι αυτή τη στιγμή τα ψηφιακά κυκλώματα…    ??? ???           

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 12, 2012, 09:25:40 μμ »
Ειμαι ο Αλεξανδρος
Γενηθηκα το 1989 στο Βολο μαγνησιας..στα 10 μου μετακομισα στη Λαρισα μεχρι που τελειωσα το σχολειο..
Μετα μετακομισαμε στα Τρικαλα που ειναι και η καταγωγη..εγω πηγα στη Λαμια να σπουδασω Ηλεκτρονικη..
Τωρα κατοικω στη Σαμο..η δουλεια μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σπουδασα..
δεν μπορω να πω τι δουλεια κανω γιατι μετα θα πρεπει να σας σκοτωσω!! :P :P :P :P :P :P :P :P
οποιος ενδιαφερετε μπορει να ρωτησει τον THANOS58 που εχουμε συνεργαστει..(συνεργαστει με ρολογια..οχι με δουλεια..αλλιως θα επρεπε να σας σκοτωσει και αυτος!! :P :P)

σαν χομπυ μου εχω τα βιβλια(κυριως λογοτεχνικα)
και φυσικα τα ρολογια...
Την αγαπη μου για τα ρολογια την ειχα απο την ηλικια των 8 περιπου..αλλα φυσικα δεν ειχα δουλεια για να ασχοληθω με αυτην!!
Τωρα που εχω δουλεια και ειπα επιτελους να ασχοληθω με την αγαπη μου,μου κατεβασαν το μισθο συνολικα 500€ οποτε... :-[ :-[ :-[ :-[