Φίλε mitsman της Hirsch μπορείς να την δεις από κοντά στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ρώτησα χθες αλλά είχαν μόνο γυαλιστερές. Μπορείς όμως, αν πας από κεί να κάνεις μια εκτίμηση της ποιότητάς της. Δεν ξέρω αν μπορείς να την παραγγείλεις κιόλας και να στη φέρουν οι ίδιοι

Πάντως δεν είναι όλες οι αναδιπλούμενες μπούκλες ίδιες, γι'αυτό υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές και δεν είναι εύκολο να κρίνεις από φωτο στο ίντερνετ. Της Fortis από προσωπική εμπειρία είναι καλής ποιότητας, αρκετά καλύτερη από αυτή της Hirsch που είδα, γι'αυτό και ακριβότερη. Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί την τιμή της που όπως λες κι εσύ είναι υπερβολική στα 130 ευρώ. Αν είναι έτσι τότε του U-Boat που πήρα πρόσφατα θα έπρεπε να έχει 300 ευρώ, μιας και είναι κυριολεκτικά κο-ρυ-φαί-α.
Σε αναζήτηση τέτοια είμαι κι εγώ, μιας και χτύπησα ένα καφέ σκούρο λουράκι Hirsch για το τελευταίο ρολόι

, αλλά η μπούκλα από το μαμίσιο λουράκι δεν ταιριάζει και το απλό κούμπωμα είναι "φτωχό".
Υπάρχει πάντως έλλειψη στην αγορά στο είδος αυτό και αν κάποιος φίλος έχει κάποιες παραπάνω πληροφορίες και γνώσεις, θα είναι ευπρόσδεκτες