Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΩΣ 2000 Ευρω  (Αναγνώστηκε 33316 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος madrivermadonus

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΩΣ 2000 Ευρω
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 12:37:01 μμ »
παιδιά πήγα και είδα το απλό(χωρίς χρονογράφο) σε 45,5 mm και είναι ....τέλειο!!!
Το 42mm μου είναι μικρό...
αρχικη 3010ευρω , με εκπτωση 20% πάει στα 2400ευρω.
 Πήγα στον επίσημο αντιπρόσωπο omega στο Ηράκλειο Κρήτης και μου είπε οτι μόνο -20% μπορεί...

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 02:15:45 μμ »
-20% ειναι καλα, αν σου ειναι δυσκολο να κατεβεις Αθηνα οπου μπορεις  ευκολα να πετυχεις -25% εως και -30%.

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 03:07:53 μμ »
παιδιά πήγα και είδα το απλό(χωρίς χρονογράφο) σε 45,5 mm και είναι ....τέλειο!!!
Το 42mm μου είναι μικρό...
αρχικη 3010ευρω , με εκπτωση 20% πάει στα 2400ευρω.
 Πήγα στον επίσημο αντιπρόσωπο omega στο Ηράκλειο Κρήτης και μου είπε οτι μόνο -20% μπορεί...

και εμενα το καλοκαιρι σε ερωτηση μου τοσο μου ειχε πει ;)...
σε αλλη πολη της κρητης μου ειχαν κανει λιγοτερη...
βεβαια χωρις να το συζητησω πολυ...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 03:58:48 μμ »
Κρατάνε άμυνα οι Κρητικοί στις τιμές   

:smt067

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 04:19:13 μμ »
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
THIS....IS.....KRHTH!!!!!

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 08:18:00 μμ »
Ρε παιδιά προβληματίζομαι με το θέμα της ακρίβειας.
Αν πχ ανα μήνα χάνει μερικά λεπτά θα με χαλάει. Με το seiko quarz που εχω τωρα δεν με απασχολει καθολου το θεμα της ώρας. Δεν χάνει καθόλου!
Αν πάλι χάνει κανένα λεπτό το 3μηνο δεν με πειραζει...
Μήπως γνωρίζει κανείς???
Μιλάμε για το omega seamaster planet ocean.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 08:21:27 μμ »
Με το PO κοιμάσαι ήσυχος φίλε, έχει φοβερή ακρίβεια και κρατάει "quartz" χρόνους για όσο το φοράς ...
Προσωπικά νομίζω ότι είναι δύσκολο να σε απογοητεύσει σε χρονομετρία η Ω!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 21, 2010, 01:01:17 πμ »
   Μπορεί να πηγαίνει μπροστά και 1 λεπτό το 3μηνο, μπορεί και 1 λεπτό το μήνα, αυτόματο ρολόι είναι.....αν δηλαδή το ελέγχεις μιά φορά στις δυό βδομάδες ποιά η δυσκολία; Είχες ποτέ πρόβλημα για μισό ή ένα λεπτό; Η όταν σε ρωτάει κανείς την ώρα του λες "και τόσα δευτερόλεπτα";

Αν πάντως αγχώνεσαι με κάτι τέτοιο πάρε quartz ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 21, 2010, 01:25:58 μμ »
Μια φορά το δίμηνο θα το ρυθμίζεις σίγουρα γιατί θα αλλάζεις την ημερομηνία... Αν αυτό γίνεται 1 φορά το μήνα, τί έγινε? Τραβάς την κορώνα για 1 λεπτό και έρχεται στα ίσα του...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 09:10:57 πμ »
Φίλοι μου είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του ρολογιού που προανέφερα (omega planet ocean big size).
Είμαι λίγο μπερδεμένος και γιαυτο ζήτησα με pm τη γνώμη κάποιων απο εσάς όπως τον φίλο george, αλλα έχω κάποιες ανασφάλειες σχετικά με την επιλογή.
Είμαι πρόθυμος να διαθέσω 2400ευρω για την αγορά του αλλα είμαι επιφυλακτικός όταν απο κάποιους ακούω οτι θα έχει την ακρίβεια quarz ενώ καποιοι μου λένε οτι ίσως να χάνει 5-7 λεπτά το μήνα.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αφού η omega είναι τόσο μεγάλη εταιρεία πως είναι δυαντόν να κρατάει ένα ρολόι στο service της 1-2 μήνες και μάλιστα να ανήκει στη...swatch group :-\ :-\ :-\!!!
Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλα ενώ δεν είχα το μικρόβιο των ρολογιών μου το κολλήσατε λίγο εσείς και θέλω να κάνω τη σωστή επιλογή (δεν είναι και λίγα 2400ευρω).
Ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 10:25:23 πμ »
Αγαπητέ φίλε madrivermadonus,
Απαντώντας στα ερωτήματα-απορίες σου, να σου πω ότι το Ω ΡΟ είναι ένα εξαιρετικό ρολόι με επίσης εξαιρετική χρονομετρία (για αυτόματο ρολόι) και αυτό λόγω του μηχανισμού (co-axial) που φοράει. Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα  θα βρεις σε αυτό το φάσμα τιμής καλύτερη χρονομετρία (μάλλον δεν θα βρεις... ;D). Όσον αφορά τον χρόνο του service στην Ελλάδα, δεν έχω άποψη. Μπορεί να "παίζουν" πολλοί παράγοντες: έλλειψη προσωπικού, δυσκολία επισκευής, ακόμα και αποστολή του ρολογιού στην Ελβετία. Πάντως η πράγματι όχι και καλύτερη λειτουργία του service της Ω στην Ελλάδα, νομίζω δεν χαρακτηρίζει την ποιότητα των ρολογιών της Ω.
Αν θέλεις τη γνώμη μου, το service που πιθανώς δεν θα το χρειαστείς ποτέ, παρά μόνο στα προγραμματισμένα σερβις κάθε 3-5 χρόνια, δεν θα ήταν λόγος να με αποτρέψει από την αγορά του Ω ΡΟ.... ;D
Τώρα, στα γενικά που ρωτάς-απορείς:
1. Το καλύτερο μηχανικό ρολόι (κουρδιστό ή αυτόματο) πολλών δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πιθανότατα έχει χειρότερη χρονομετρία από ένα φθηνό quartz. Είναι φυσιολογικό αυτό, το ένα έχει μια πολύπλοκη μηχανή με γρανάζια με τις όποιες απειροελάχιστες φθορές, ανοχές κλπ, το άλλο ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, ένα πυκνωτή και μια μπαταρία. Το πρώτο όμως έχει "ψυχή", σου "μιλάει" κάνοντας τικ-τακ, ενώ το άλλο είναι "ψυχρό" και "άψυχο", λέει την ώρα με φανταστική ακρίβεια, αλλά μόνο αυτό...  ;).
Τώρα αν εσένα σε ενοχλεί αυτή η έστω και μικρή απόκλιση της ώρας (+/-1-3 δευτ. ανά 24 ώρες), τότε δεν υπάρχει άλλη λύση παρά το quartz. :-\
2. Η Ω ανήκει στο swatch group, όπως η Breguet, Glashutte Original, Blancpain, Jaquet Droz, Union Glashutte Longines, Tissot, Mido, Ηamilton, Certina κ.α., δηλαδή εταιρείες "κολοσσοί" ιστορικά και τεχνολογικά. Το swatch group είναι από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος όμιλος εταιρειών ωρολογοποιϊας. Μην ξεχνάς επίσης ότι τα "ταπεινά" swatch ήταν που έσωσαν την ελβετική ωρολογοποιϊα στους δύσκολους καιρούς της "λαίλαπας" του quartz.
http://www.swatchgroup.com/en/brands_and_companies/watches_and_jewelry/prestige_and_luxury_range

Οπότε, όπως κατάλαβες, μην το σκέφτεσαι άλλο. Βουρ...!! ;D

Φιλικά, Ηλίας.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 10:36:14 πμ »
Ηλία η απάντησή σου ήταν απλώς εξαιρετική! =D> =D> =D>
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 10:41:58 πμ »
Kαι η Τag-Heuer που είναι το άλλο μισό της κουβέντας ανήκει στο LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton S.A. group, αγαπητέ madrivermadonus. Ασε που, και εκεί οι μηχανισμοί είναι swatchάκια.

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 10:50:31 πμ »
δεν ειναι τυχαιο που το PO ειναι best buy σε αυτη την κατηγορια χρηματων... ;)
αυτα που σου λεει ο iliasG αποτελουν την αποψη των περισσοτερων στο forum...
μη το σκεφτεσαι....
καλη αγορα και γρηγορα με φωτο.... ;)

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 10:56:49 πμ »
Παράθεση
Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλα ενώ δεν είχα το μικρόβιο των ρολογιών μου το κολλήσατε λίγο εσείς και θέλω να κάνω τη σωστή επιλογή (δεν είναι και λίγα 2400ευρω).

Aν δεν εχεις το μικροβιο των ρολογιων τοτε μη δωσεις αντιβιωση στον εαυτο σου της ταξεως των 2400€.
Παρε ενα ρολοι με 500-600 να ειναι ποιοτικο και μην δινεις τοσα λεφτα. Γιατι μολις θα το βγαλεις 2 μερες και θα σταματησει θα παθεις σοκ και θα κλαις τα λεφτα σου.
Κανε μια αλλη επενδυση με τα λεφτα αυτα. ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 11:02:58 πμ »
Το ρολόι το φοράω συνέχεια (ακόμα και στον... ύπνο μου  :smt053 :smt053)
Συνεπώς δεν πιστευω οτι θα σταματήσει (αν εννοείς για αυτό το λόγο).
Εξάλλου θέλω ένα ρολόι για να το έχω πολλάααααα χρόνιααααα...
Το μόνο που με φοβίζει είναι μηχανικό πρόβλημα και τρέξιμο στα service  :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 11:51:25 πμ »
Το μόνο που με φοβίζει είναι μηχανικό πρόβλημα και τρέξιμο στα service  :-\ :-\ :-\

Tότε φίλτατε πάρε ενα quartzακι να αγχώνεσαι μόνο για την μπαταρία (και καμιά στεγανότητα) ανά 2-3 χρόνια (θα πέσουν όλοι να με φάνε τώρα ;D) και κάνε αυτό που λέει ο μήτσος δώσε 400-500 ευρώ πάρε ένα καλό ρολογάκι σ'αυτά τα λεφτά (πολλά λεφτά είναι πάλι για quartz) και ησύχασες. ;)
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 12:08:31 μμ »
Αν θέλεις να πάρεις ένα μόνο ρολόι και να το φοράς για πολλά χρόνια, να είναι αναγνωρίσιμο, ποιοτικό και να μπορείς να το φοράς σχεδόν με τα πάντα, πάρε το Omega που κοιτάς. Είναι εξαιρετικό και θα σε καλύψει σε όλα αυτά που ζητάς.
Και δεν πιστεύω καθόλου ότι θα έχεις πρόβλημα στη χρονομετρία.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 12:09:46 μμ »
Μου φαίνεται οτι το ιδανικό ρολόι για εμένα είναι ένα omega με την εμφάνιση και το Image του planet ocean με μηχανισμό quarz, που θα κοστίσει το πολύ 1000 ευρω.
Με άλλα λόγια δεν υπάρχει... ;D ;D ;D
I am confused #-o #-o #-o
Το ρολόι που μου αρέσει σχεςδιαστικά αλλα και ως προς την αναγνωρισιμότητά του έχει τα ελλατώματα ενός αυτόματου ρολογιού...και το quarz που μου αρέσει (tag heuer aquaracer) κάνει 1400 ευρω!!
Παρόλα αυτά μάλλον έχεις δίκιο φίλε koubilaihan . Δεν μπορούμε να τα 'έχουμε όλα σε αυτη τη ζωή!

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 22, 2010, 12:17:46 μμ »
Το ρολόι το φοράω συνέχεια (ακόμα και στον... ύπνο μου  :smt053 :smt053)
Εξάλλου θέλω ένα ρολόι για να το έχω πολλάααααα χρόνιααααα...

Γνώμη μου, μην το φοράς στον ύπνο, δεν υπάρχει λόγος.
Άσε που "καραδοκούν" οι γωνιές του κρεβατιού και τα κομοδίνα... :D

Το μηχανικό πρόβλημα και το τρέξιμο στο σέρβις δεν μπορείς να το αποκλείσεις 100% ως πιθανότητα (συμβαίνει και στις καλύτερες "οικογένειες" ;D), άλλωστε βιομηχανικό προϊόν με μηχανή είναι το ρολόι , αλλά είναι τόσο μικρή αυτή η πιθανότητα που το ξεχνάς..... ;)