Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26437263 φορές)

0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #105860 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 09:37:16 μμ »
Στις τιμές που τα ζητάνε κόκκαλα θα καταντήσουν.

Αν θέλετε κάντε ένα πείραμα που κάνω και εγω. Βάλτε στο chrono24 αρκετά ρολεξ στα αγαπημένα σας.

Όσο θα πουληθω εγώ θα πουληθούν και αυτά.

Αλήθεια γιατί τα περισσότερο υπερτιμημένα είναι από Ελλάδα?

Χρεώνετε και την ελληνική ιστορία?
Σήμερα το πρωί πούλησα το hulk μου 18. Δε με ενδιαφέρει να κοιτάξω κάτι επιπλέον φίλε μου αλήθεια.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105861 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 09:38:45 μμ »
Σήμερα το πρωί πούλησα το hulk μου 18. Δε με ενδιαφέρει να κοιτάξω κάτι επιπλέον φίλε μου αλήθεια.

Ανοησία έκανες. Έπρεπε να περιμένεις λίγα χρόνια ακόμα να το έδινες 36.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #105862 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 09:40:15 μμ »
Ανοησία έκανες. Έπρεπε να περιμένεις λίγα χρόνια ακόμα να το έδινες 36.
Αυτό που θα πάρω με τα 18 θα κάνει 46 σε λίγα χρόνια. Τα ζύγισα

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105863 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 09:43:53 μμ »
Λίγους ακόμα σαν εσένα να είχαμε σε 10 χρόνια θα λύναμε το πρόβλημα του χρέους.

Σε θέλω στο υπουργείο Άμυνας. Σε 2 χρόνια θα έχουμε 25 rafale, 15 f35 και 9 belharra.

Εμπρός να πάρουμε την Πόλη
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #105864 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 09:58:22 μμ »
Λίγους ακόμα σαν εσένα να είχαμε σε 10 χρόνια θα λύναμε το πρόβλημα του χρέους.

Σε θέλω στο υπουργείο Άμυνας. Σε 2 χρόνια θα έχουμε 25 rafale, 15 f35 και 9 belharra.

Εμπρός να πάρουμε την Πόλη
Έχεις ακλόνητα επιχειρήματα ως συνήθως

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105865 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 10:15:14 μμ »
Μια φορά που μιλάω σοβαρά και δεν με πιστεύεις?  :D

Κάνε λίγο τα μαθηματικά σου και θα δεις ότι έχω δίκιο.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά σαν χώρα.

Αλλά έτσι είναι η Ελλάδα. Τρώει τα παιδιά της.

Σιγά σιγά να βγαίνουμε όμως γιατί μας μετράς τα λεπτά που είμαστε συνδεδεμένοι

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105866 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 10:19:04 μμ »
Στις τιμές που τα ζητάνε κόκκαλα θα καταντήσουν.

Αν θέλετε κάντε ένα πείραμα που κάνω και εγω. Βάλτε στο chrono24 αρκετά ρολεξ στα αγαπημένα σας.

Όσο θα πουληθω εγώ θα πουληθούν και αυτά.

Αλήθεια γιατί τα περισσότερο υπερτιμημένα είναι από Ελλάδα?

Χρεώνετε και την ελληνική ιστορία?
Κάνει μπαμ ότι είσαι ανιστόρητος...

Ο χρυσός αιώνας του Περικλή, γιατί νομίζεις ότι ονομάστηκε έτσι....

Γατάκι !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105867 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 10:20:52 μμ »
Μια φορά που μιλάω σοβαρά και δεν με πιστεύεις?  :D

Κάνε λίγο τα μαθηματικά σου και θα δεις ότι έχω δίκιο.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά σαν χώρα.

Αλλά έτσι είναι η Ελλάδα. Τρώει τα παιδιά της.

Σιγά σιγά να βγαίνουμε όμως γιατί μας μετράς τα λεπτά που είμαστε συνδεδεμένοι
Τι παιδί κουμπί είσαι ρε φίλε!!! Έκλαψα

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105868 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 10:29:51 μμ »
Μιχάλη μπράβο, εύγε, και ζήτω για την επιτυχή πώληση του Χαλκ !

Δέχομαι και θα χειροκροτήσω τον ενθουσιασμό σου και την ταπεινή μάχη που δίνεις υπέρ της ρολεξοφουσκας...μόνο εάν μου στείλεις την τελευταία μισθοδοσία σου από την Ρόλεξ Ελλάς!

Υ.Γ. Φιλικά πάντα και με χιούμορ ως συνήθως! Καλό μας βράδυ! Άγγελε σου δίνω 3κ για το 372! Βγαλτο αγγελία φίλε άφοβα I got your back!

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105869 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 11:27:43 μμ »
Μιχάλη μπράβο, εύγε, και ζήτω για την επιτυχή πώληση του Χαλκ !

Δέχομαι και θα χειροκροτήσω τον ενθουσιασμό σου και την ταπεινή μάχη που δίνεις υπέρ της ρολεξοφουσκας...μόνο εάν μου στείλεις την τελευταία μισθοδοσία σου από την Ρόλεξ Ελλάς!

Υ.Γ. Φιλικά πάντα και με χιούμορ ως συνήθως! Καλό μας βράδυ! Άγγελε σου δίνω 3κ για το 372! Βγαλτο αγγελία φίλε άφοβα I got your back!

Αρη αν παρω 3000 για το 372 είναι σαν να περνω 3000 για ένα sub. Μιλατε για ρολεξοφουσκα αλλά αυριο αν βγάλω το sub date  στα 6000 θα φυγει εν ριπη οφθαλμού... Αν βγάλω το 372 6000 ευρώ θα σαπίσει μέχρι να παρω μήνυμα. Εκεί καταλαβαίνεις τι διαφορά δυναμικής έχει η εταιρεία. Εδώ κατι τσομπανηδες που δεν ξέρουν τι θα πει  lug to lug  μου λένε στο αγοράζω. Το explorer της αγγελιας μου τον Οκτώβριο φευγει σε έμπορο με ζημιά 300 ευρώ!!! Αν το κρατησω δυο χρόνια θα φυγει πιθανον με μικρό κέρδος. Δυστυχώς δεν ισχυουν αυτά ουτε για την bone-rai  ουτε για iwc  ουτε για καμοια. Όσον αφορά τα καπέλα εννοείται είμαι αντίθετος. Να υπενθιμισω ότι το 372 δεν είναι για πωληση κι αν φυγει θα φυγει για 005,000,590. Η αγγέλια της ΧΕ είναι μπας και πιασω ένα έξυπνο πουλι απο την μυτη

Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #105870 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 11:39:16 μμ »
Αρη αν παρω 3000 για το 372 είναι σαν να περνω 3000 για ένα sub. Μιλατε για ρολεξοφουσκα αλλά αυριο αν βγάλω το sub date  στα 6000 θα φυγει εν ριπη οφθαλμού... Αν βγάλω το 372 6000 ευρώ θα σαπίσει μέχρι να παρω μήνυμα. Εκεί καταλαβαίνεις τι διαφορά δυναμικής έχει η εταιρεία. Εδώ κατι τσομπανηδες που δεν ξέρουν τι θα πει  lug to lug  μου λένε στο αγοράζω. Το explorer της αγγελιας μου τον Οκτώβριο φευγει σε έμπορο με ζημιά 300 ευρώ!!! Αν το κρατησω δυο χρόνια θα φυγει πιθανον με μικρό κέρδος. Δυστυχώς δεν ισχυουν αυτά ουτε για την bone-rai  ουτε για iwc  ουτε για καμοια. Όσον αφορά τα καπέλα εννοείται είμαι αντίθετος. Να υπενθιμισω ότι το 372 δεν είναι για πωληση κι αν φυγει θα φυγει για 005,000,590. Η αγγέλια της ΧΕ είναι μπας και πιασω ένα έξυπνο πουλι απο την μυτη

6000 είπες το sub?
10000 για πλάκα παίρνεις και αυθημερόν

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105871 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 05:37:34 πμ »

Άγγελε βλέπω ότι απαντάς στα δικά μου 3κ για το 372...ενώ στο αρχικό ποστ του φίλου Μιχάλη που σου λέει ότι και 3κ να βάλεις θα μείνει στα αζήτητα κανείς τον κινέζο. Φαντάζομαι ότι δε το είδες γιατί έβλεπες τον αγώνα του ΠΑΟΚ! Συγχαρητήρια παρεπιπτόντως ..

Τωρα στο θέμα μας.... η μεταπωλητική αξία της R, ηταν δεδομένη, κανένας δεν την εχει αμφισβητήσει όσα χρόνια συμμετέχω στα φόρουμ. Η φούσκα = πολιτική πώλησης μέσο AD και grey με υπερκαπελα ειναι κατακριτέα!! και όχι για να την εκθειάζουμε σε καθημερινή βάση οπως γίνετε μέσα απο το φορουμ μας και εχει κατάντησει επιεικώς αηδία, λες και σε κάθε καπέλο περνούμε ποσοστό! Δεν ξέρω εάν γίνομαι κατανοητός ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105872 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 06:36:38 πμ »
Η ρόλεξ πλέον έχει γίνει παιχνίδι για λίγους , έχει ξεφύγει από τα όρια της ωρολογοποιίας . Λίγοι είναι πλέον αυτοί που αγοράζουν ρόλεξ για το ρολόι . Ή για μόστρα ή για πάρε δώσε .
Όχι μόνο απαιτούνται πλέον πολλά λεφτά για την απόκτηση ενός hot μοντέλου ,ακομα κι αν το βρεις retail , αλλά κυρίως απαιτούνται γνωριμίες και διασυνδέσεις .
Όπως  βέβαια και στο να πουλήσεις στις <<τρέχουσες >> τιμές.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε τον κατάλληλο κύκλο για να πουλήσουμε στις τιμές που ακούμε και διαβάζουμε , και πολύ καλά κάνουμε θα πρόσθετα καθώς το χομπυ δεν προϋποθέτει ή συνεπάγεται κάτι τέτοιο .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #105873 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 08:36:24 πμ »
Η ρόλεξ πλέον έχει γίνει παιχνίδι για λίγους , έχει ξεφύγει από τα όρια της ωρολογοποιίας . Λίγοι είναι πλέον αυτοί που αγοράζουν ρόλεξ για το ρολόι . Ή για μόστρα ή για πάρε δώσε .
Όχι μόνο απαιτούνται πλέον πολλά λεφτά για την απόκτηση ενός hot μοντέλου ,ακομα κι αν το βρεις retail , αλλά κυρίως απαιτούνται γνωριμίες και διασυνδέσεις .
Όπως  βέβαια και στο να πουλήσεις στις <<τρέχουσες >> τιμές.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε τον κατάλληλο κύκλο για να πουλήσουμε στις τιμές που ακούμε και διαβάζουμε , και πολύ καλά κάνουμε θα πρόσθετα καθώς το χομπυ δεν προϋποθέτει ή συνεπάγεται κάτι τέτοιο .

Πολύ σωστά τα λες, έτσι είναι ακριβώς.

Οπότε μια υγιής αντίδραση σε όλα αυτά θα ήταν να χλευάζουμε την εταιρεία και τους κατόχους των ρολογιών της, να ειρωνευόμαστε σε καθημερινή βάση, να ξυπνάμε το νήμα της ρόλεξ για να γράψουμε την παπαριά μας και άλλα τέτοια.

Εννοείται πως δε μιλάω προσωπικά για σένα.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105874 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 09:18:25 πμ »

Οπότε μια υγιής αντίδραση σε όλα αυτά θα ήταν να χλευάζουμε την εταιρεία και τους κατόχους των ρολογιών της, να ειρωνευόμαστε σε καθημερινή βάση, να ξυπνάμε το νήμα της ρόλεξ για να γράψουμε την παπαριά μας και άλλα τέτοια.

Δεν θα μπορούσα να χλευάσω κατόχους ρόλεξ καθώς είμαι και ο ίδιος κάτοχος,
ουτε να μιλήσω εξ ονόματος όλων , ειδικά όσων δεν είναι κάτοχοι ρόλεξ .
Δυστυχώς όμως  είναι πλέον πολλά τα κακώς κείμενα που με απομακρύνουν από την εταιρεία .

Αποσυνδεδεμένος Ngal

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105875 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 09:26:34 πμ »

Διότι όποιος ξυπνάει το νήμα της ρόλεξ πρέπει να γράφει ότι εσείς εγκρίνετε και όχι «παπαριες». Αν είναι δυνατόν. Τι είδους εκφράσεις είναι αυτές; Εναντίον ποιων στρέφονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί; Θεωρώ πως έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα και θα ήθελα να επιληφθούν οι διαχειριστές.
Cc
[mention]andrey_ [/mention] [mention]exDIVER600 [/mention]

Nobody really cares what you’re wearing on your wrist.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105876 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 09:30:07 πμ »
Άρη συμφωνώ μαζί σου.  Μου αρέσει πολύ το pepsi και βλέπω ότι μόνο αν σκάσω +7000 θα το αποκτήσω.  Έπειτα λέω μέσα μου είσαι χαζός;; Με 16000 περνεις ένα omega PO...ένα  pam 590 , ενα toyota aygo και ενα τριήμερο στο Καρπενήσι με όλα τα παϊδάκια  πληρωμένα!!!Αξίζει?? Όχι φυσικά!! Ούτε στα 9300 που είναι η retail δεν αξίζει ,ποσο μαλλον στα 16.000!! Μας διώχνει η εταιρεία από αυτήν?? Μάλλον ναι !! Είναι όντως γέλιο να περνεις τηλεφωνο τον AD...να είσαι έτοιμος να σκάσεις 9300 και να σου λέει δε ξέρω αν θα το έχω..ποτε....μπλα μπλα ! Νομίζω ότι κάπου εδώ ψιλοσταματανε οι αγορές για μένα! Να δώσω μέχρι +1000 έως 2000 για το pepsi πάει στο καλό.  Αλλά +7000...
Οχι....

Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105877 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 09:32:34 πμ »

Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #105878 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 09:46:40 πμ »
Διότι όποιος ξυπνάει το νήμα της ρόλεξ πρέπει να γράφει ότι εσείς εγκρίνετε και όχι «παπαριες». Αν είναι δυνατόν. Τι είδους εκφράσεις είναι αυτές; Εναντίον ποιων στρέφονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί; Θεωρώ πως έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα και θα ήθελα να επιληφθούν οι διαχειριστές.
Cc
[mention]andrey_ [/mention] [mention]exDIVER600 [/mention]

Nobody really cares what you’re wearing on your wrist.
Δεν είπα σε κανέναν τι να γράφει μη λες ψέματα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105879 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 09:52:16 πμ »

Την εταιρία χλευάζουν όλοι και δεν καταλαβαίνω γιατι αντιδρας σε όλο αυτό. Προφανώς θίγουν τις επενδύσεις σου οι συζητήσεις αυτές.

Και τους κατόχους ρολεξ κανείς δεν τους χλευάζει.
Χλευάζουν αποκλειστικά και μόνο εσένα και όποιον άλλο υποστηρίζει ότι αυτό που συμβαίνει είναι νορμάλ. Δηλαδή μόνο εσένα.

Όσο για τις π@παριες, άνοιξε ένα νέο θέμα με μια ψηφοφορία για το ποιος τις λέει και θα εκπλαγεις με το αποτέλεσμα.

Ειδικά εγώ και μιλάω για τον εαυτό μου, έχω αναφερθεί προσωπικά για τους λοιπούς κατόχους ρολεξ με πολύ καλά και ειλικρινή λόγια (φανταστικά παιδιά με φανταστικά ρολόγια) οπότε άδικη η συσπείρωση που επιδιώκεις και η υποστήριξη.

Υ/Γ ο Άγγελος περιμένει ακόμα με το χιλιάρικο στο χέρι και εγώ με τα 2900 για το 372.