Αποστολέας Θέμα: Seiko solar divers 200m  (Αναγνώστηκε 1910 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lef1706

• 36mm case
    • Προφίλ
Seiko solar divers 200m
« στις: Σεπτέμβριος 07, 2013, 09:20:10 πμ »
Πέρυσι το καλοκαίρι μου φέρανε ένα τέτοιο ρολόι ως δώρο κουμπαριάς!!Το ρολόι ήταν άψογο στις χρονομετρίες του!!Ζήτημα αν ήταν +-1 sec το μήνα...Εννοείται αν και δεν το φόραγα συνέχεια πάντα φρόντιζα να το φορτίζω!!!Ξαφνικά τον Ιούλιο πάω να το φορέσω και διαπιστώνω ότι είχε χάσει περίπου δυο ώρες...Αρχικά δεν έδωσα σημασία(υπέθεσα μήπως έπεσε και λίγο η μπαταρία του) το ρύθμισα και το φόρεσα..Μέσα σε μία μέρα έχασε 5 λεπτά!!!Την επόμενη το ρολόι το πήγα στον Τραμπακόπουλο από όπου είχε αγοραστεί για να το στείλει για service..To ρολόι το πήγα 23/07/2013 και σήμερα που έχουμε 07/09/2013 δεν έχω ακόμη καμία ενημέρωση!!!Είχα καλέσει προς τα τέλη Αυγούστου και μου είπαν ότι και καλά έπεσα στις διακοπές μέσα κτλ....Πάνε πλέον σχεδόν 50 μέρες!!!Θα πάω και θα κάνω κρούση για αντικατάσταση...Απόψεις,συμβουλές ευπρόσδεκτες!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko solar divers 200m
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 07, 2013, 01:18:12 μμ »
Τον Αύγουστο όλα υπολειτουργούν, παρόλα αυτά καλή θα ήταν μια βόλτα από το μαγαζί για να τα πείτε από κοντά  ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος lef1706

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 07, 2013, 03:55:11 μμ »
Τελικά πήγα σήμερα από εκεί και ακόμη δεν έχουν καμία ενημέρωση από τη Seiko...Μου είπε ότι θα πάρει την εταιρεία από Δευτέρα και θα με πάρει να μου πει νέα...Αν μέχρι Τρίτη δεν με έχει καλέσει θα πάω ξανά από εκεί και θα ζητήσω αντικατάσταση...Ήδη τους το είπα και τους φάνηκε λογικό...Αναμένω πλέον...

Αποσυνδεδεμένος Aquaracer

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 07, 2013, 09:17:19 μμ »
Αυτό ειναι το μοντέλο ?