Οντώς φίλε Νίκο, αρα μαλλον σε πεισαμε για eco-drive ε? 
PRS-516 AUTOMATIC με το ''τρυπιο'' λουρακι και οχι με μπρασελε! Δώρο γενεθλίων απο έναν δικό μου άνθρωπο που περνάει δυσκολες στιγμες! Εσένα τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει?
Μάλλον σε eco drive θα καταλήξω τελικά (υποψήφια το Red Arrows BJ7050-54E, το Radio controlled AS2020-53L και Promaster AV0030-60E) γιατί εκτός του ότι μου αρέσουν, φαίνεται πως συνδυάζουν και καλή σχέση τιμής-απόδοσης (σε σχέση με τα kinetic πάντα).
Έχω το ίδιο PRS μαύρο με μπρασελέ. Οι εντυπώσεις μου είναι ανάμεικτες. Ενώ, για διάφορους λόγους, δεν είχα ποτέ μου μηχανικό ρολόι, το PRS με έκανε να αγοράσω. Κεραυνοβόλος ο έρωτας, έχοντας όμως γνώση των "ιδιοτροπιών" της τεχνολογίας του.
Η αγορά έγινε πριν 4 μήνες, και ενώ ξεκίνησε με +8 sec/day, στρώνοντας έφτασε στο ικανοποιητικότατο +2,5 sec/day. 'Ολα καλά λοιπόν, μέχρι που πήγα ένα Σαββατοκύριακο στα χιόνια της Αράχωβας. Έκτοτε,και μετά από ένα 24ωρο στο -11 sec, άρχισε ξαφνικά να τρέχει με +33 sec/day.
Περίμενα 4-5 μέρες μήπως επανέλθει, και εδώ κι εννιά μέρες τώρα βρίσκεται στην αντιπροσωπεία για ρύθμιση (και απ΄ότι προβλέπω θα παραμείνει, τουλάχιστον άλλες τόσες λόγω της "δυσκίνητης" Swatch Group Greece).
Πανέμορφο, για το γούστο μου ρολόι, λιτό, με στιβαρή εικόνα στο μάτι -όσο και με "ειδικό βάρος" και μέγεθος στον καρπό- που σου δίνει την εντύπωση ότι ανήκει σε μία, τουλάχιστον, ανώτερη κατηγορία ποιότητας - τιμής (εκεί που πάσχουν, δηλαδή, οι Ιάπωνες). Και με καλές επιδόσεις-αν και μη COSC. Αγοράζοντάς το λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, παίρνεις "πολύ" ρολόι, σε σχέση με αυτά που πληρώνεις.
Με "χαλάει" όμως η ιδέα, πως πιθανά στο μέλλον θα αρχίσω δρομολόγια (δικαιολογημένα ή μη) από και προς την αντιπροσωπεία. Για την οποία από πολλούς, δεν ακούγονται και τα καλύτερα ως προς την ποιότητα εργασίας αλλά και των υπερβολικών χρόνων παράδοσης, κυρίως.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να πάρω και δεύτερο ρολόι και να (ξανα)αγοράσω quartz.
YΓ. Εύχομαι να ξεπεραστούν οι όποιες δύσκολες ώρες, κι εσύ να έχεις πάντα δύναμη και κουράγιο.....