Τα coravin τα φερνει ενας φιλος μου που εχει καβα στη Θεσσαλονικη.
Απο τους πιο παλιους στην πολη, κανει και σεμιναρια οινογνωσιας, δινει πιστοποιησεις κλπ.
Πρακτικα το coravin ειναι για πολυ ακριβα κρασια τα οποια θα καταναλωθουν σιγα σιγα...
Vintage ετικετες οι οποιες αλλαζουν δραματικα απο τη στιγμη που αφαιρεθει ο φελλος.
Επειδη ομως φανταζομαι οτι πολλους τους απασχολει το πως θα «κρατηθει» ενα κρασι για μερικες μερες χωρις να αλλοιωθει, εγω χρησιμοποιω το παρακατω.
Το εχω χρησιμοποιησει μονο σε λευκα και ροζε τα οποια τα κραταω σε wine cooler και μπορω να με βεβαιοτητα οτι για 7-10 μερες η γευση δεν αλλοιωνεται αισθητα.
Sent from my iPhone using Tapatalk