Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - CHRIS

Σελίδες: [1]
1
Owners Image Gallery / HAMILTON BeLOWZERO 200M (Owners Image Gallery)
« στις: Μάρτιος 23, 2009, 09:58:13 πμ »
Τελικά βρήκα τον χρόνο και φωτογράφισα το ρολόι που απέκτησα πριν λίγο καιρό. Πρόκειται για το HAMILTON BeLOWZERO με το ασημί καντράν και το καφέ λουράκι (ταμπά). Το ρολόι έχει διάμετρο 42χιλ ενώ διαγωνίως και από βίδα σε βίδα μετράει 55χιλ. Η αίσθηση που σου δίνει λόγω των βιδών του σχεδίου είναι ότι πρόκειται για μεγαλύτερο ρολόι.
Δεν ξέρω πολλά πράγματα από ρολόγια και δεν μπορώ να μπω σε πολλές λέπτομέρειες.
Είναι το πρώτο μου αυτόματο ρολόι και μάλλον είναι λίγο μεγάλο για τον καρπό μου. Μου άρεσε όμως και το αγόρασα και ευτυχώς που η μόδα βοηθάει και μας τους λεπτόκαρπους να φορέσουμε ένα μεγάλο ρολόι :D
Το ρολόι φοράει την αυτόματη ΕΤΑ 2824-2. Η απόκλιση της με μετρήσεις προσωπικές φορώντας το ρολόι κατά την διάρκεια της μέρας (το βγάζω το βράδι) είναι στα 10sec/day. Περιμένω να στρώσει μιας και το έχω καμιά 10αριά μέρες. Είναι Open back από πίσω ώστε να φαίνεται ο μηχανισμός όπου αναγράφεται ευδιάκριτα HAMILTON 25 jewels automatic ενώ αν κοιτάξει κανείς με προσοχή στο πάνω μέρος της μηχανής βλέπει τον τύπο και την σφραγίδα της ΕΤΑ. Το καπάκι στηρίζεται με βίδες και δίνει μία στιβαρή αίσθηση οπτικά. Μπροστά φέρει κρύσταλλο ζαφείρι το οποίο δεν πρέπει να έχει AR coaring μιας και γυαλίζει λίγο. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει δυσδιάκριτο το καντράν όμως. Η κάσα είναι ματ ενώ η κορώνα και η στεφάνη γυαλισμένα. Το καντράν είναι σε ασημί τόνο με μεγάλα νούμερα και παράθυρο ημερομηνία στο 3 (η ημερομηνία μία φορά που το τσέκαρα άλλαξε 12 παρά 4 λεπτά). Τα νούμερα και οι δείκτες έχουν φωσφοριζέ υλικό όπως και οι 10 υποδιαιρέσεις της στεφάνης. Η στεφάνη έχει μικρά δοντάκια περιμετρικά γυρίζει αριστερόστροφα και παρατήρησα πως έχει έναν πολύ μικρό τζόγο. Τα κλικ της έχουν ωραία αίσθηση.
Αυτά. Παραθέτω τις φωτογραφίες που τράβηξα (δεν φτάνω τα επίπεδα του nin  :D).
http://img14.imageshack.us/gal.php?g=p3220260h.jpg
Εάν η θέση του θέματος δεν είναι σωστή παρακαλώ μεταφέρετε την όπου χρειάζεται.

Σελίδες: [1]