Αποστολέας Θέμα: Προβλημα με Hamilton Khaki Automatic  (Αναγνώστηκε 1682 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος boutsi

• Just Registered
    • Προφίλ
Προβλημα με Hamilton Khaki Automatic
« στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 09:15:31 μμ »
Γεια σας παιδια, μολις ανακαλυψα την υπαρξη του φορουμ και φαινεται ακρως ενδιαφερον.

Αγορασα ενα Hamilton Khaki Automatic απο την Αμερικη πριν απο 3,5 χρονια. Τα Χριστουγεννα ειχα ενα προβλημα με την κορωνα και το εστειλα για επισκευη στην Αμερικη με συγγενικο μου προσωπο. Αφου επισκευαστηκε το παρελαβα την ανοιξη και συνεχισα να το χρησιμοποιω καθημερινα οπως και πριν. Αν και το ρολοι αυτο ειναι water resistant 50M και το φορουσα αφοβα στο νερο μεχρι και την επισκευη του, μετα απο αυτη παρατηρησα τη δημιουργια καποιων φυσαλλιδων και την εμφανιση υγρασιας στο εσωτερικο του χωρις ομως αλλοιωση της λειτουργιας του. Αυτο μεχρι το καλοκαιρι που κατα τη διαρκεια κολυμβησης στη θαλασσα εγινε το μοιραιο (και ηλιθιωδως αναποφευκτο): το ρολοι πηρε θαλασσινο νερο και σταματησε να λειτουργει. Επισης επειδη ειναι open case παρατηρησα, και υπαρχουν ακομα, πολλα μαυρα σημαδια πανω στα εξαρτηματα του.
   Λογω πολλων επαγγελματικων υποχρεωσεων μεσα στο καλοκαιρι δεν εχω προλαβει ακομα να το παω σε καποιο επισκευαστικο κεντρο και φοβαμαι μηπως ειναι πλεον αργα. Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση;

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Προβλημα με Hamilton Khaki Automatic
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 09:19:52 μμ »
Φίλε να το πας το συντομότερο για service.

Aν είναι water resistant 50M,δεν ειναι κατάλληλο για κολύμπι.

Στην Αμερική που το έστειλες,ηταν επισημο σερβις ή απλός τεχνίτης?
Ρωτάω γιατί ενδέχεται να μην σου κάνανε στεγανοποίηση κι έτσι το ρολόι σου
έπαψε ουσιαστικά να είναι αδιάβροχο ακόμα και στα 50μ.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 09:28:32 μμ »
Φίλε μου καλωσήρθες στο φόρουμ. Τα ρολόγια με 50μ υδατοστεγανότητα καλό είναι να αποφεύγουμε να τα χρησιμοποιούμε στη θάλασσα. Επίσης το ρολόι έπρεπε να το πας αμέσως σε κάποιο τεχνικό, πράγμα που θα κάνεις έτσι κι αλλιώς και τώρα...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος boutsi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 10:27:08 μμ »
Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση.

Δεν ξερω τι ακριβως ηταν στην Αμερικη γιατι το εκανε καποιος αλλος για εμενα με τον οποιο ειναι λιγο δυσκολο να επικοινωνησω, αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω και καποια αποδειξη-εγγυηση απο αυτη την επισκευη. Το ξερω οτι εχω αργησει, αλλα θα παω πολυ συντομα απλα δεν ξερω που και ποσο μπορει να κοστισει κατι τετοιο. Τι προτεινετε; Swatch Group Greece η καποιο αλλο εργαστηρι; Γνωριζετε τιποτα για επισκευες Hamilton;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 10:42:32 μμ »
Στο group η επισκευή θα καθυστερήσει και θα είναι ακριβότερη. Προσωπικά θα το πήγαινα σε ανεξάρτητο τεχνικό, εφόσον φυσικά είχα κάποιον έμπιστο.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος boutsi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 10:43:50 μμ »
Μα, εκει ειναι το θεμα...που μπορω να βρω τετοιους τεχνικους; Μια αναζητηση στο ιντερνετ δεν διχνει τιποτα...

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 09, 2011, 11:15:57 πμ »
Μα, εκει ειναι το θεμα...που μπορω να βρω τετοιους τεχνικους; Μια αναζητηση στο ιντερνετ δεν διχνει τιποτα...

Καλημερα.
Εχεις πμ.
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος boutsi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 10, 2011, 02:34:55 πμ »
Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια. Το πηγα σε καποιον τεχνητη και ελπιζω να το ξαναδω να χτυπαει.