Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214754 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #600 στις: Μάρτιος 16, 2010, 10:02:34 πμ »
Κανένα ρολόι δεν έχει παραδοθεί. Οι συμμετοχές έχουν κλείσει από το καλοκαίρι, όπως και το project. Όπως ξαναείπα, έχω φίλο που είναι στους 30 πρώτους, και ακόμη δεν του έχει ζητηθεί ούτε να κάνει την εξόφληση. Αυτό που βλέπετε στο site είναι cad.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Μάρτιος 16, 2010, 12:14:12 μμ »
Θοδωρή μπορείς να ρωτήσεις τον φίλο σου λεπτομέρειες; Γιατί τους καθυστερεί, πως αντιμετωπίζουν οι ίδιοι την καθυστέρηση, τι τους λέει ο Steinhart κλπ;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #602 στις: Μάρτιος 16, 2010, 12:25:51 μμ »
Γιάννη, έχουν περάσει από όλα τα στάδια. Από ανυπομονησία, σε οργή, σε ομαδικό κράξιμο στον Gunter, τώρα είναι στη φάση της παραίτησης. Απλά περιμένουν. Η αλήθεια είναι ότι οι τύποι είναι και λίγο ψείρες, στο μοναδικό προσχέδιο που κατασκεύασε και τους παρουσίασε (λίγο προχειροφτιαγμένο είναι η αλήθεια), έκαναν αλλαγές μέχρι και στο μήκος των δεικτών (τους ήθελαν μισο χιλιοστό πιο μεγάλους σε μήκος) αλλά είναι προς τιμήν τους κατά τη γνώμη μου, στο κάτω κάτω 210 ρολόγια είναι αυτά, 75 χιλιάδες ευρώ παραγγελία!
Ο Gunter το μόνο που τους λέει είναι ότι κατασκευάζονται, αλλά αυτοί είναι έξαλλοι γιατί βλέπουν καινούργια ρολόγια να παρουσιάζονται, άλλα projects να προχωράνε από την Steinhart και αυτοί είναι στην αναμονή...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Μάρτιος 16, 2010, 12:27:57 μμ »
κριμα να εχεις πληρωσει για κατι και να μην το εχεις..
και ειναι πολυ ομορφο το ατιμο..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Μάρτιος 16, 2010, 12:40:36 μμ »
210 ρολόγια!!! Ίσως δεν έπρεπε να πάνε σε τόσο μικρή εταιρεία, αλλά να μιλήσουν με κάποια δυνατότερη. Μακάρι να τους πάνε όλα κατευχήν. Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε...πάντως τον φίλο μας τον Gunter στην παρούσα φάση καλό θα ήταν να τον διπλο-τριπλοτσεκάρουμε ;)

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:09:05 μμ »
Δεν θυμάμαι η στεινχαρτ εχει δωσει προσφορά? Μαλλον οχι, ουτε αυτό δεν κάνουν. Λοιπον βασικά μονο η stowa και η Boschett εχει δώσει προσφορά, αν θέλουμε ρολοι σε ενα λογικό ορίζοντα(5-6 μηνες) τοτε πρέπει να γινει ψηφοφορία με αυτές τις επιλογές. Φυσικά - και αυτό υποστηρίζω και εγώ - μπορουμε απλά να είμαστε σε μια φάση αναμονής(για το υπόλοιπο 2010) και βλέπουμε.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:36:34 μμ »
Συμφωνω με τον trikat να μην καθυστερησουμε πολυ ακομα,οσον κι αν σας φαινεται περιεργο η κριση αρχιζει να μας χτυπαει την πορτα,ισως αν τα καταφερω να ειναι το τελευταιο ρολοι που θα παρω γαι παρα πολυ καιρο. ???

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:37:48 μμ »
210 ρολόγια!!! Ίσως δεν έπρεπε να πάνε σε τόσο μικρή εταιρεία, αλλά να μιλήσουν με κάποια δυνατότερη. Μακάρι να τους πάνε όλα κατευχήν. Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε...πάντως τον φίλο μας τον Gunter στην παρούσα φάση καλό θα ήταν να τον διπλο-τριπλοτσεκάρουμε ;)

Στη Steinhart είχαν φτιάξει και το πρώτο τους, πιλότος 105 κομμάτια εκείνο, και έγινε καλή δουλειά είναι αλήθεια, το έχει και αυτό ο φίλος μου. Ίσως γι' αυτο ξαναπήγανε στον Gunter.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:49:54 μμ »
trikat

Η stowa , δεν εχει κανει προσφορα....ακομα περιμενω...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Μάρτιος 16, 2010, 02:28:18 μμ »
Ναι ,το εχω ηδη αναφερει.Η τελικη προσφορα θα προκυψει αφου γινει επιλογη της εταιριας .Ειναι νωρις ακομα
Για την stowa μιλας εδω Γιωργο,ειχαμε πει νομιζω 650-700 ευρω με δωρεαν μεταφορικα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Μάρτιος 16, 2010, 02:33:28 μμ »
Αυτο απο το 2 η 3 μαιλ,οταν ομως ζητησα την τελικη τιμη και το "πακετο",15 μερες πριν,δεν ελαβα απαντηση

περιμενω

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Μάρτιος 16, 2010, 02:50:33 μμ »
Αν θυμαμαι καλα(διορθωσε με αν κανω λαθος)και η λακο αφου επιλεχθηκε παρουσιασε το τελικο πακετο.Δλδ με λεπτομερεια εγχαραξεις και τριηρη.Και για να ειμαστε δικαιοι τα ευσημα για το αποτελεσμα ανηκουν στο φορουμ για τις προτασεις και προπαντως σε εσενα για τις κατευθυνσεις που εδωσες στην λακο.Δεν νομιζω οτι ειναι τρομερο για μια ωρολογοποιια να τυπωσει ενα καραβακι και να χαραξει τον ποσειδονα στο καπακι,για μας μπορει να ειναι δυσκολο για αυτους δεν νομιζω.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Μάρτιος 16, 2010, 02:55:15 μμ »
Μια τελικη τιμη ζητησα...

κατευθυνσεις που εδωσες στην λακο

βασικα τους εδωσα το καραβι και την φωτο,τα αλλα τα εκαναν αυτοι

Δεν νομιζω οτι ειναι τρομερο για μια ωρολογοποιια να τυπωσει ενα καραβακι και να χαραξει τον ποσειδονα στο καπακι,για μας μπορει να ειναι δυσκολο για αυτους δεν νομιζω.

αυτο θα το ελεγα και εγω,15 εταιριες πριν  ;)

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Μάρτιος 17, 2010, 12:32:15 πμ »
Το ρολόι του WUS το είδατε;...
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=2810264#post2810264

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Μάρτιος 17, 2010, 12:35:30 πμ »
PROTEUS
In Greek mythology, Proteus (Πρωτεύς) is an early sea-god, one of several deities whom Homer calls the "Old Man of the Sea"[1], whose name suggests the "first", as protogonos (πρωτόγονος) is the "primordial" or the "firstborn". He became the son of Poseidon in the Olympian theogony (Odyssey iv. 432), or of Nereus and Doris, or of Oceanus and a Naiad, and was made the herdsman of Poseidon's seals, the great bull seal at the center of the harem. He can foretell the future, but, in a mytheme familiar from several cultures, will change his shape to avoid having to; he will answer only to someone who is capable of capturing him. From this feature of Proteus comes the adjective protean, with the general meaning of "versatile", "mutable", "capable of assuming many forms". "Protean" has positive connotations of flexibility, versatility and adaptability." (from Wikipedia)

As a son of Poseidon, Proteus was a brother to Triton, so a nice tie in there. The symbolic link to versatility is another good thing for a sport watch such as the WUSSE. We could use a seal as the image on the case back, since Proteus was the sheperd of Poseidon's seals....

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Μάρτιος 17, 2010, 12:40:19 πμ »
Σαν ρολοι, εμφανιση δλδ δε μου λεει τιποτα,η εγχαραξη ειναι καλη

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #616 στις: Μάρτιος 17, 2010, 12:47:21 πμ »
αν κατάλαβα καλά είναι η κάσα από το Triton 100 atm σε έκδοση gmt.
σχετικά ενδιαφέρον...
όπως και να'χει το πράμα, τη βρήκαν την άκρη με την Ιστορία και τη Μυθολογία μας...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #617 στις: Μάρτιος 17, 2010, 12:55:38 πμ »
Eγώ βρίσκω πολύ ωραίο το αποτέλεσμα...

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Μάρτιος 17, 2010, 01:09:30 πμ »
Eγώ βρίσκω πολύ ωραίο το αποτέλεσμα...
Συμφωνώ. Είναι πολύ όμορφο!! Και στις 2 όψεις του.... :)

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #619 στις: Μάρτιος 17, 2010, 01:14:55 πμ »
Μην την ψαχνετε παιδια το δικο μας ειναι καλυτερο,η τριηρης ειναι ολα τα λεφτα,αυτο αν δε δεις το καπακι δεν καταλαβαινεις οτι ειναι limited edition.Kαι μην λοξοδρομεις Γιαννη το stowa θα ειναι πολυ πιο ομορφο ;)μη σου πω και το boschett.