Αποστολέας Θέμα: Η Δυναμική του george_ (Global Moderator) και ο αντίκτυπος της στο φόρουμ...  (Αναγνώστηκε 14438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: ο george_ στην κρεμαλα
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:42:54 μμ »
και δημοσια τονιζω οτι το θεμα και τον τιτλο του θεματος τον εδωσε ο george εγω ποτε δεν θα εγραφα κατι τετοιο
και δεν ενημερωθηκα κιολας οτι ανοιξε θεμα που φαινεται οτι το ανοιξα εγω και μαλιστα με αυτο τον τιτλο(αυτο ηταν μεγαλο φαουλ)
ΥΓ
τον τιτλο δεν τον alazw γιατι δεν ειναι δικος μου οπως και το θεμα
απλα περιμενω απο τον george να πει οτι αυτος εδωσε τον τιτλο και να κανει το θεμα δικο του μιας και δεν το ανοιξα εγω

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:44:05 μμ »
Δηλαδή Wostep για να καταλάβω,
1ον) μπορείς να προσφέρεις τις γνώσεις σου σε όποιον σε ρωτήσει ΔΩΡΕΑΝ και δε σε ενδιαφέρει να κερδίσεις κάποιον πελάτη
2ον) αν δεν κάνω λάθος όποιος προσφέρει γνώσεις (είτε με αμοιβή είτε δωρεάν) λέγεται δάσκαλος
3ον) βασικό ιδιαίτερο γνώρισμα του καλού δασκάλου είναι η καλή επικοινωνία-επαφή με το μαθητή προκειμένου να μεταδώσει γνώσεις
4ον) αν ένας δάσκαλος που δεν έχει το παραπάνω γνώρισμα προσπαθούσε να "κερδίσει" μαθητές δωρεάν μαθημάτων ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ???

Λογικό να ρωτάς .
όχι αυτός που έχει γνώσεις περισσότερες απο εσένα και σέβεται το επάγγελμα του οφείλει να απαντά χωρίς να ΚΕΡΔΙΖΕΙ . Δεν χάνω κάτι με το να σου γράψω μια παράγραφο . Αυτός που σου προσφέρει τις γνώσεις του δωρεάν και δεν θέλει να πληρωθεί (αυτό μας έλειπε κιόλας) λέγεται άνθρωπος με καλή πρόθεση . Όχι δάσκαλος .Γιατί εγώ τον δάσκαλο μου τον πλήρωνα και κάθε φορά που θα χρειαστώ εκπαίδευση όλο και κάτι θα πρέπει να πληρώσω. Εσύ όμως εδω μέσα ΟΧΙ . Η επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί όταν δεν μηδενίζεις κάθε τι που σου προσφέρει ο άλλος χωρίς πληρωμή . Το μόνο που θα κέρδιζα είναι η τρέλα μου να μπορέσω να μεταδώσω σε 5 ανθρώπους που το ζητούνε τις γνώσεις μου στο τεχνικό τομέα για να μπορέσουν να αποφύγουν καταστάσεις που θα τους έμπλεκαν . Έτσι ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ποτέ σε βοηθήσω ίσως να θυμηθείς ότι υπήρχε ένας άνθρωπος που στα είπε χωρίς να περιμένει απολαβές . Ακούγεται παλαβό ? Αυτό είναι και ας μην το συνεχίσουμε .
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ντε και καλά όταν ο άλλος προσφέρει κάτι εδώ μέσα πρέπει να αμοίβεται ? Δεν υπάρχει το μεράκι ? Δεν υπάρχει η αγάπη ?
Και που είναι το παράλογο να λες ότι δεν θες να κερδίσεις πελατεία ? Αντί να πεις "χαίρομαι που είσαι καλά στη δουλειά σου" ακόμα και αυτό σχολιάζεις? Και μήπως ψάχνετε τεχνικό ντε και καλά και επειδή αρνούμε με όλους τους τόνους πρέπει και σε αυτό να κατηγορηθώ?Δεν με ενδιαφέρει πως έμαθες να λειτουργείς μέχρι στιγμής με τους τεχνικούς που γνώρισες . Με ενδιαφέρει να σε βοηθήσω αν μπορώ , ΝΑΙ χωρίς να πληρωθώ . Τόσο απλά . Ας μην επανέλθουμε πάλι γιατί ούτε αποζητώ το μονοπώλιο εδώ μέσα και ούτε έχω το κουράγιο να απολογούμε για τη στάση μου . Αυτή είναι και όποιος μπορεί να το δεχθεί έχει καλώς . Όποιος δεν μπορεί δεν μπορώ να κάνω κάτι .
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:50:22 μμ από Wostep »

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:44:22 μμ »
δεν ανοιξα εγω το θεμα και πανω απο ολλα δεν εβαλα εγω τον τιτλο απλα ποσταρα κατι σε αλλο θεμα επειδη ειχε αρχισει να με ενοχλει η ολλη κατασταση πιεζουμε μεχρι τελους κα;ι αν δεις εχω κανει πολα ποστ που λενε χαλαρωστε αλλα δεν εγινε τπτ και βεβαιος ΑΝΓΝΩΡΙΖΩ την προσφορα του george ο οποιος κακα τα ψεματα σχεδον μονος του κραταει ενα forum αλλα οταν κατι βλεπω οτι δεν ειναι σωστο θα το πω

Συγνωμη Νικο,επειδη σημερα διαβασα και το ειδα ετσι νομιζα οτι εσυ το ανοιξες,αρα λοιπον τροποποιηθηκε απ τον george(ειπα κι εγω τι τιτλος ειν αυτος που εβαλε ο warover)
Παντως συνεχιζω να διαφωνω με το ποστ σου σε γενικες γραμμες...

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:52:36 μμ »
Λογικό να ρωτάς .
όχι αυτός που έχει γνώσεις περισσότερες απο εσένα και σέβεται το επάγγελμα του οφείλει να απαντά χωρίς να ΚΕΡΔΙΖΕΙ . Δεν χάνω κάτι με το να σου γράψω μια παράγραφο . Αυτός που σου προσφέρει τις γνώσεις του δωρεάν και δεν θέλει να πληρωθεί (αυτό μας έλειπε κιόλας) λέγεται άνθρωπος με καλή πρόθεση . Όχι δάσκαλος .Γιατί εγώ τον δάσκαλο μου τον πλήρωνα και κάθε φορά που θα χρειαστώ εκπαίδευση όλο και κάτι θα πρέπει να πληρώσω. Εσύ όμως εδω μέσα ΟΧΙ . Η επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί όταν δεν μηδενίζεις κάθε τι που σου προσφέρει ο άλλος χωρίς πληρωμή . Το μόνο που θα κέρδιζα είναι η τρέλα μου να μπορέσω να μεταδώσω σε 5 ανθρώπους που το ζητούνε τις γνώσεις μου στο τεχνικό τομέα για να μπορέσουν να αποφύγουν καταστάσεις που θα τους έμπλεκαν . Έτσι ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ποτέ σε βοηθήσω ίσως να θυμηθείς ότι υπήρχε ένας άνθρωπος που στα είπε χωρίς να περιμένει απολαβές . Ακούγεται παλαβό ? Αυτό είναι και ας μην το συνεχίσουμε .

Για να μη μπλέξουμε με ορισμούς περί δασκάλου και προσφοράς και αμοιβής ... νομίζω ότι ΠΑΝΤΑ όλοι βοηθάμε με τον τρόπο μας ΑΛΛΑ πρέπει πρώτα να μας σεβαστούν οι "μαθητές" μας.
Ίσως για κάποιους (για μένα σίγουρα) αυτή να είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ αμοιβή και ΒΕΒΑΙΑ δεν αναφέρομαι σε υλική αμοιβή!!!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 08:13:49 μμ »
Πόσοι τεχνικοί είναι σε θέση να σου απαντήσουν ποιοι είναι οι παράγοντες που επιδρούν στον ισοχρονισμό του ρολογιού σου ?

αφου αυτο το κατεχεις ενημερωσε μας

Εδώ προσπάθησες να μου συγκρίνεις την νέα co axial διαφυγή (πολλά υποσχόμενη όπως λες ... Πριν τα προβλήματα ή μετά?) με τα μεγαθήριο της

αυτο που λες σαν τεχνικος δημιουργει μια εντυπωση αλλα δεν συνοδευεται απο τεκμηριωση και επειδη ειναι σοβαρη υποθεση οφειλες να παραθεσεις στοιχεια

το λεω αυτο γιατι σε αναλογη κατηγορια για καλιμπρα της iwc σε μεγαλο φορουμ ττου εξωτερικου ειχε τεκμηριωση ,σχεδιαγραμματα και φωτογραφιες,αλλιως καποιος μπορει να κατηγορηθει ακομα και εαν εχει δικιο

Και επειδή όπως είπαμε λειτουργείς με την γνωστή ελληνική νοοτροπία του "τα ξέρω όλα και είμαι ειδικός" θα σε συμβούλευα να ψάξεις λίγο καλύτερα τις "τεχνικές" σου απορίες (γιατί η κάσα είναι πλατίνα και όχι λευκός χρυσός ...και αυτό τεχνική λεπτομέρεια είναι??!!) και μάθε ότι στις εταιρίες άλλοι άνθρωποι ασχολούνται με το "κάσωμα" του ρολογιού σου
στο θεμα λευκοχρυσος/πλατινα δεν ποσταρα ποτε!η αναφορα σου ειναι για αλλο μελος!!

Άκουσα ότι υπήρξες στο παρελθόν αιτία να φύγουν και άλλοι .
Βρέθηκε και ο επόμενος στόχος σου .

παρεθεσε στοιχεια και ονοματα αλλιως αποτελει ενα βεγγαλικο

τον τιτλο τον εβαλα εγω ,θα αλλαχθει

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 08:18:26 μμ »
δεν υποστηριζω τον wostep σε καμμια περιπτωση αλλα για να κρινω καποιον θελω πρωτα να τον δω σε μορμαλ συνθηκες και οχι κατω απο πιεση γιατι οταν σε πιεζουν πολλες φορες λες και κανεις πραγματα τα οποια δεν σε εκφραζουν εγω αυτο λεω
ΥΓ
δεν ειναι μονο ο wostep

στοιχεια παρακαλω

τον τιτλο 8α τον διορθωσω ,ηταν προσωρινος

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 08:32:46 μμ »
Πόσοι τεχνικοί είναι σε θέση να σου απαντήσουν ποιοι είναι οι παράγοντες που επιδρούν στον ισοχρονισμό του ρολογιού σου ?

αφου αυτο το κατεχεις ενημερωσε μας

Δεν πάει έτσι φίλε μου . Πρώτα τον στήνουμε στον τοίχο και μετά "ενημέρωσε μας".

Εδώ προσπάθησες να μου συγκρίνεις την νέα co axial διαφυγή (πολλά υποσχόμενη όπως λες ... Πριν τα προβλήματα ή μετά?) με τα μεγαθήριο της

αυτο που λες σαν τεχνικος δημιουργει μια εντυπωση αλλα δεν συνοδευεται απο τεκμηριωση και επειδη ειναι σοβαρη υποθεση οφειλες να παραθεσεις στοιχεια

Τι στοιχεία θέλεις να σου παραθέσω ? Μου αρέσει ότι έχεις ποστάρει ένα εκατομμύριο φορές και το συγκεκριμένο θέμα έχει αναφερθεί ξανά . Απο τους άλλους είναι ορθό , απο τον τεχνικό θες τεχνική τεκμηρίωση .  ::)

το λεω αυτο γιατι σε αναλογη κατηγορια για καλιμπρα της iwc σε μεγαλο φορουμ ττου εξωτερικου ειχε τεκμηριωση ,σχεδιαγραμματα και φωτογραφιες,αλλιως καποιος μπορει να κατηγορηθει ακομα και εαν εχει δικιο

Και επειδή όπως είπαμε λειτουργείς με την γνωστή ελληνική νοοτροπία του "τα ξέρω όλα και είμαι ειδικός" θα σε συμβούλευα να ψάξεις λίγο καλύτερα τις "τεχνικές" σου απορίες (γιατί η κάσα είναι πλατίνα και όχι λευκός χρυσός ...και αυτό τεχνική λεπτομέρεια είναι??!!) και μάθε ότι στις εταιρίες άλλοι άνθρωποι ασχολούνται με το "κάσωμα" του ρολογιού σου
στο θεμα λευκοχρυσος/πλατινα δεν ποσταρα ποτε!η αναφορα σου ειναι για αλλο μελος!!

Αυτό ήταν ένα παράδειγμα , το δικό σου παράδειγμα για την ταχυμετρική σκάλα και το πόσο άκυρο είναι τεχνικά το εξήγησα .

Περιμένω να κλείσει το θέμα κάπου και μετά τις εξηγήσεις θα τις παίρνεις απο αυτούς που πιστεύεις και σέβεσαι .
Άλλαξε το τίτλο και βάλε το όνομα μου . Έτσι για να θυμάσαι την επίθεση που μου έκανες .

τον τιτλο τον εβαλα εγω ,θα αλλαχθει

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 08:39:33 μμ »

Δηλαδή Wostep για να καταλάβω,
1ον) μπορείς να προσφέρεις τις γνώσεις σου σε όποιον σε ρωτήσει ΔΩΡΕΑΝ και δε σε ενδιαφέρει να κερδίσεις κάποιον πελάτη
2ον) αν δεν κάνω λάθος όποιος προσφέρει γνώσεις (είτε με αμοιβή είτε δωρεάν) λέγεται δάσκαλος
3ον) βασικό ιδιαίτερο γνώρισμα του καλού δασκάλου είναι η καλή επικοινωνία-επαφή με το μαθητή προκειμένου να μεταδώσει γνώσεις
4ον) αν ένας δάσκαλος που δεν έχει το παραπάνω γνώρισμα προσπαθούσε να "κερδίσει" μαθητές δωρεάν μαθημάτων ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ???
[/quote]

+1 ;)

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 08:44:18 μμ »
στοιχεια παρακαλω

τον τιτλο 8α τον διορθωσω ,ηταν προσωρινος
ειναι και ο Giosou τον οποιο και θεωρω φιλο μου και δε επρεπε να φυγει
ΥΓ
γιωργο δεν σε μαλωνω ουτε κατι εχω μαζι σου απλα παρατηρησα οτι το παθος σου και η προσπαθεια σου να Υποστηρίξεις την γνώμη σου οδηγεί  τα πράγματα στα άκρα και επειδή εσυ είσαι ο ισχυρός (mod ) και επειδή εσύ έχεις την γνώση εσύ πρώτος πρέπει να κανείς πίσω και να δόσεις τον χώρο στον άλλο και αν δεν σε πείσει να τον απορρίψεις αλλά να δώσε του πρώτα μια ευκαιρία

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 08:51:36 μμ »
οκ να το πω πιο απλα

τεχνικα τεκμηριωμενο π.χ

εδω
For those of you that still think that 7750 and 80110 are two different calibers:
iwc caliber vs eta 7750
1: Same Barrel
2: Same well
3: Same well
4: Same well

6: Same spring
7: Same holes
8: Same milling
9: Same foot hole

have marked the corresponding screws and jewels of the two calibers. And it seems to me that at IWC they just enhanced a 7750 rather than completely design a brand new caliber.

I don’t argue that the final result might be an excellent caliber, but I can’t stand lies.

μια πολυ μεγαλη κουβεντα απο διεθνες φορουμ ,παραθετω εδω,στο τελος ειχαν δικιο          

τεκμηριωση με στοιχεια

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Απ: Η Δυναμική του george_ (Global Moderator) και ο αντίκτυπος της στο φόρουμ...
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 09:57:32 μμ »
Σε σχεση με τον τιτλο του θεματος, και για να ξεκαθαρισω κατι, ο ρολος μοντ, σουπερ μοντ κλπ, ειναι ρολος χαμαλη, προσφερει μια διαδικαστικη υπηρεσια στο φορουμ γιατι καποιος πρεπει να την κανει, και δε καμμια περιπτωση δεν διαφοροποιει αυτον απο κανενα αλλο χρηστη στα δικαιωματα, αποψεις, ισχυς γνωμης, γνωσεις, κλπ. Κυριως ειναι για να βαζει μια ταξη, να σβηνει ακομψα και υβριστικα σχολια, κλπ. Αρα αν λεει ο george, εγω η οποιοσδηποτε αλλος π@παριες, πλακωστε τον αφοβα :) Αλλα γενικοτερα ας χαλαρωσουμε, τη πλακιτσα μας κανουμε εδω μεσα, δεν βλεπετε τι γινεται τριγυρω μας, θα πλακωθουμε εμεις για τα ρολογια?

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Η Δυναμική του george_ (Global Moderator) και ο αντίκτυπος της στο φόρουμ...
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:22:45 μμ »
Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι περιττά. Τί σημασία έχει ποιός έφυγε, ποιός ήρθε, ποιός είναι ο ρόλος του καθενός. Υποτίθεται πως οι περισσότεροι εδώ είμαστε σχετικά μεγάλοι άνθρωποι, παρόλα αυτά βλέπω συμπεριφορές που δεν συναντώ ούτε σε fora για μηχανές, υπολογιστές και PC games. Από την άλλη, όταν κάποιος είναι ΤΟΣΟ παθιασμένος με κάτι, δεν αποκλείεται να παρεκτρέπεται κιόλας συχνά-πυκνά. Δεν συμφωνώ με αυτό, απλά το καταλαβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:38:59 μμ »
παιδια το τελευταιο μηνα λογω πολλων επαγγελματικων προβληματων και ταξιδιων ημουν πολυ λιγο παρον-συγγνωμη
ειδα το σημερινο τοπικ απο αρχης μεχρι τελους και ειλικρινα εξεπλαγην..
θα ελεγα κατ'αρχας οτι κακως δημιουργηθηκαν αυτες οι ''κοντρες'' μεταξυ του george_ και του Wostep -αληθεια καλως ηρθες απο μενα εστω καθυστερημενα- παροτι δεν τις εχω διαβασει -ακομα-
Καλα ειναι να εχουμε περισσοτερους γνωστες πραγματικους του αντικειμενου αλλα οπως εχει ξαναειπωθει δεν ειναι και χωρος επιδειξης γνωσεων το φορουμ- μαλλον ανταλλαγης γνωσεων ειναι
Επισης οπως ειπε ο akatsim οι mod, supermod , global mod κλπ δεν ειναι τιτλοι γνωσεων-εγω προσωπικα υστερω σε αυτο- αλλα για να μορφοποιουν, ελεγχουν, διορθωνουν και κυριως να επιβαλλουν ενα ηρεμο περιβαλλον επικοινωνιας -αυτος ηταν παντα ο δικος μου στοχος..
αρα μην τσουβαλιαζετε επι τη ευκαιρια ολους τους mod μαζι  :D
και ελπιζω τωρα που θα μπαινω συχνοτερα να μπορεσω να προσφερω και εγω στο θεμα ηρεμιας λιγακι  ;D

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:42:50 μμ »
παιδια το τελευταιο μηνα λογω πολλων επαγγελματικων προβληματων και ταξιδιων ημουν πολυ λιγο παρον-συγγνωμη
ειδα το σημερινο τοπικ απο αρχης μεχρι τελους και ειλικρινα εξεπλαγην..
θα ελεγα κατ'αρχας οτι κακως δημιουργηθηκαν αυτες οι ''κοντρες'' μεταξυ του george_ και του Wostep -αληθεια καλως ηρθες απο μενα εστω καθυστερημενα- παροτι δεν τις εχω διαβασει -ακομα-
Καλα ειναι να εχουμε περισσοτερους γνωστες πραγματικους του αντικειμενου αλλα οπως εχει ξαναειπωθει δεν ειναι και χωρος επιδειξης γνωσεων το φορουμ- μαλλον ανταλλαγης γνωσεων ειναι
Επισης οπως ειπε ο akatsim οι mod, supermod , global mod κλπ δεν ειναι τιτλοι γνωσεων-εγω προσωπικα υστερω σε αυτο- αλλα για να μορφοποιουν, ελεγχουν, διορθωνουν και κυριως να επιβαλλουν ενα ηρεμο περιβαλλον επικοινωνιας -αυτος ηταν παντα ο δικος μου στοχος..
αρα μην τσουβαλιαζετε επι τη ευκαιρια ολους τους mod μαζι  :D
........

+1 :up:

_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος aerialoffthelip

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 11:42:11 μμ »

επαγγελματικές υποχρεώσεις με έχουν κρατήσει σε κάποια απόσταση από το φόρουμ τον τελευταίο καιρό... ωστόσο παρακολουθώ (έστω φευγαλέα) όσα θέματα μπορώ, και θα κάνω μια εξαίρεση παρεμβαίνοντας στο συγκεκριμένο:

Συμφωνώ 100% με την άποψη του megalos που παραθέτω... και αν δεν ήταν ο george_, πιθανώς το φόρουμ να μην είχε την σωστή δομή, το περιεχόμενο και το υψηλό επίπεδο, σε σχέση με πάμπολα ελληνικά φόρουμ που παρακολουθώ ή έχω παρακολουθήσει...

προς θεού, δεν τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο, ούτε τον "χαιδεύω"... και δικά μου ποστ έχει διαγράψει, τα οποία όμως ήταν ομολογουμένως άσχετα με το θέμα... και αναγνωρίζω ότι με προσωπικό κόπο και χρόνο "κρατάει το μαγαζί", κι ας γίνετε καμιά φορά δυσάρεστος (?)

χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους, ελπίζω να είμαι στην αθήνα την κυριακή, και να μπορέσουμε να τα πούμε επιτέλους από κοντά!

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 17, 2008, 12:45:38 πμ »
Επικροτω την αλλαγη τιτλου του συγκεκριμενου 'thread', κατι που εκφραζω απεριφραστα οτι θα ειχα ηδη κανει εαν δεν ημουν απασχολημενος στο 'thread' για το Ρολο'ι' του Φορουμ!...Δηλωνω -χωρις να ειμαι σε θεση να γνωριζω ξεκαθαρα ποιος επελεξε τον προηγουμενο τιτλο, αν και διαβασα ολο το 'thread'- οτι με ενοχλησε πολυ και με βρισκει κατηγορηματικα αντιθετο! Ακομη κι αν προκειται για αυτοσαρκασμο!...Τελος, δεν ειμαι καθολου συμφωνος με τον συγκεκριμενο τροπο και το υφος που επιχειρειται να επιλυθει η οποια διαφορα!
Επειδη και στο παρελθον υπηρξαν αρκετες 'ακομψες' αντιπαραθεσεις-μομφες, δηλωνω κατηγορηματικα αντιθετος και απων σε οποιουδηποτε τετοιου υφους αντιλογο!
Το Φορουμ ειναι για το ρολο'ι', ουτε προσωποποιειται, ουτε ειναι αιθουσα δικαστηριων, ουτε δικαζονται ανθρωποι!!...Και εδω, οποιες και να ειναι οι μεταξυ μας διαφορες -που σιγουρα θα υπαρχουν και αυτες- ωφειλουμε να τις επιλυουμε κοσμια και καλοπροαιρετα -αφου αιτια υπαρξης της κοινοτητας ειναι το κοινο παθος, η διψα για γνωση και η αγαπη για το ρολο'ι'! Τιποτε περισσοτερο, τιποτε λιγοτερο!...Οσοι απο εμας δεν το εχουμε ηδη καταλαβει, μαλλον ειμαστε σε λαθος ιστοτοπο και ισως θα πρεπει να αναθεωρησουμε αυτη μας την επιλογη!...
Ειλικρινα, ντρεπομαι και λυπαμαι -ενοψει Χριστουγεννων, αλλα και παραμονες της Εορταστικης Εκδηλωσης του Φορουμ που συνδυαζεται με την ελευση του Ρολογιου- να διαβαζω τετοια ποστ!...

Watch-Collector (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 17, 2008, 01:55:05 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 17, 2008, 12:59:26 πμ »
Επικροτω την αλλαγη τιτλου του συγκεκριμενου 'thread', κατι που εκφραζω απεριφραστα οτι θα ειχα ηδη κανει εαν δεν ημουν απασχολημενος στο 'thread' για το Ρολο'ι' του Φορουμ!...Δηλωνω -χωρις να ειμαι σε θεση να γνωριζω ξεκαθαρα ποιος επελεξε τον προηγουμενο τιτλο, αν και διαβασα ολο το 'thread'- οτι με ενοχλησε πολυ και με βρισκει κατηγορηματικα αντιθετο! Ακομη κι αν προκειται για αυτοσαρκασμο!...Τελος, δεν ειμαι καθολου συμφωνος με το συγκεκριμενο τροπο και το υφος που επιχειρειται να επιλυθει η οποια διαφορα!
Επειδη και στο παρελθον υπηρξαν αρκετες 'ακομψες' αντιπαραθεσεις-μομφες, δηλωνω κατηγορηματικα αντιθετος και απων σε οποιουδηποτε τετοιου υφους αντιλογο!
Το Φορουμ ειναι για το ρολο'ι', ουτε προσωποποιειται, ουτε ειναι αιθουσα δικαστηριων, ουτε δικαζονται ανθρωποι!!...Και εδω, οποιες και να ειναι οι μεταξυ μας διαφορες -που σιγουρα θα υπαρχουν και αυτες- ωφειλουμε να τις επιλυουμε κοσμια και καλοπροαιρετα -αφου αιτια υπαρξης της κοινοτητας ειναι το κοινο παθος, η διψα για γνωση και η αγαπη για το ρολο'ι'! Τιποτε λιγοτερο, τιποτε λιγοτερο!...Οσοι απο εμας δεν το εχουμε ηδη καταλαβει, μαλλον ειμαστε σε λαθος ιστοτοπο και ισως θα πρεπει να αναθεωρησουμε αυτη μας την επιλογη!...
Ειλικρινα, ντρεπομαι και λυπαμαι -ενοψει Χριστουγεννων, αλλα και παραμονες της Εορταστικης Εκδηλωσης του Φορουμ που συνδυαζεται με την ελευση του Ρολογιου- να διαβαζω τετοια ποστ!...

Watch-Collector (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)

ολλους του τιτλους που εχει παρει το thread τους εχει δωσει ο george οπως ειπε και ο ιδιος .το ξανα λεω ποτε δεν θα εδινα τετοιο τιτλο
ΥΓ
εγω εκανα 1 ποστ για κατι που ειδα και με ενόχλησε και επειδή εγώ ποτέ δεν πρόκειται να πω κάτι με pm η πίσω από την πλάτη κάποιου το έκανα δημόσια αλλά μάλλον άνοιξα το κουτί της Πανδώρας  κaι εχουμε φυγει off
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 17, 2008, 01:26:17 πμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 17, 2008, 01:28:58 πμ »
Εντάξει βρε Νίκο, φτάνει. Το 'πες τρεις φορές με διαφορετικά λόγια. Το εμπεδώσαμε.

Εγώ αναρωτιέμαι, δεν ήξερες ότι ένα τέτοιο post θα δυναμιτίσει την ήδη έκρυθμη κατάσταση; Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει.
Ας του έστελνες ένα PM και να του 'λεγες "Αρχηγέ, θεωρώ ότι μας έχεις πρήξει τα ... νεύρα μ' αυτά που κάνεις. Εγώ είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα ... όχι λάθος, αυτό είναι από ελληνική ταινία.. Εμένα με λένε warover και δεν γουστάρω να προκαλείς το διωγμό. Μικρά Ασία το κατάντησες το φόρουμ."

Τι πάει να πει "ποτέ δεν πρόκειται να πω κάτι με PM"; Πού είναι το κακό;

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 17, 2008, 01:35:32 πμ »
Εντάξει βρε Νίκο, φτάνει. Το 'πες τρεις φορές με διαφορετικά λόγια. Το εμπεδώσαμε.

Εγώ αναρωτιέμαι, δεν ήξερες ότι ένα τέτοιο post θα δυναμιτίσει την ήδη έκρυθμη κατάσταση; Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει.
Ας του έστελνες ένα PM και να του 'λεγες "Αρχηγέ, θεωρώ ότι μας έχεις πρήξει τα ... νεύρα μ' αυτά που κάνεις. Εγώ είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα ... όχι λάθος, αυτό είναι από ελληνική ταινία.. Εμένα με λένε warover και δεν γουστάρω να προκαλείς το διωγμό. Μικρά Ασία το κατάντησες το φόρουμ."

Τι πάει να πει "ποτέ δεν πρόκειται να πω κάτι με PM"; Πού είναι το κακό;
Η επανάληψη είναι μητέρα πάσης μαθήσεως
Ο Αρης ειπε ότι δεν κατάλαβε ποιος έβαλε τον τιτλο και εγω του απάντησα
Το κακο με τα pm είναι ότι στέλνεις 1 pm μετα ο άλλος σου άπαντα και αν ξεφύγουν τα πράγματα αρχίζουν οι κατινιες του τυπου θα παραθέσω τα pm σου(μην μου πεις ότι δεν εχει ξανα γινει?) και και εγω τετοια δεν κάνω ακομα και αν με έβριζαν σε pm ποτέ δεν θα το έδινα δημόσια, αλλά γενικά επειδή είμαστε μεγαλα παιδια νομιζω ότι μπορουμε να μιλαμε δημόσια
ΥΓ
Η οικογένεια μου οντως είναι διωγμένη από την μικρά Ασια μάλιστα το επώνυμο μου είναι το νησί από το οποίο διώχθηκαν βρε λες να έχω κανα κόμπλεξ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 17, 2008, 01:40:37 πμ »
ναι εκεινη την στιγmη επελεξα αυτον τον τιτλο ,γιατι ηταν στο μηνυμα του warover?για τεχνικους λογους,δηλαδη η αλλαγη του τιτλου στο ολο θεμα γινεται μονο οταν αλλαξει ο τιτλος στο πρωτο ποστ που ετυχε να ειναι του warover

δεν ειμαι ξερολας,δεν ειμαι γνωστης,δεν θελω να περασω σαν "ταλιμπαν".θα ηθελα μιας και πολυ αναφορα εγινε σε ξενα φορα να βαζει καποιος αποδειξεις,διευ8υνσεις και ονοματα  :Dεαν εχει να πει κατι σοβαρο η βαρυ και οπως και εμενα οταν ζητηθηκε πιστευω οτι το επραξα σε σημαντικα θεματα ,το ιδιο οφειλει καποιος πoυ ασχολειται εχοντας εναν επαγγελματισμο ,μια αλλη σχεση με το ρολοι.γιατι?γιατι δεν απεχει πολυ μια μη τεκμηριωμενη ειδηση απο το να γινει ραδιο αρβυλα και αν το παμε πιο μακρια μπορει η εταιρια να σου κανει και την ζωη δυσκολη γιατι διαδιδεις ανυποστατες φημες.στο παραδειγμα με την iwc που μπλεχθηκε και το επισημο γερμανικο φορουμ της εταιριας στο τελος οι αποδειξεις "ουρλιαζαν "τοσο δυνατα που σωπασαν και οι "παροικουντες την ιερουσαλημ."αλλα ηταν κατοχυρωμενοι απο αποδειξεις
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 17, 2008, 01:49:29 πμ από george_ »