« στις: Μάρτιος 25, 2018, 12:10:53 πμ »
Καλησπέρα.
Πολλά και ενδιαφέροντα τα νέα μοντέλα στην τρέχουσα Έκθεση της Βασιλείας.
Ωστόσο αυτό που -κατά την προσωπική μου άποψη- ξεχωρίζει μακράν, έρχεται από μία middle range εταιρία, με μεγάλη ιστορία και παράδοση στα καταδυτικά ρολόγια, η οποία λόγω του ότι είναι παροπλισμένη από το group, δε μας συνηθίζει σε τέτοιου είδους εκπλήξεις.
Πρόκειται για την CERTINA και την σχεδόν πιστή επανέκδοση του DS PH200M (ref. 5801 117) του 1967
Δείτε παρακάτω τις όποιες ''διαφορές'' [αφορούν στο χρώμα του δευτερολεπτοδείκτη, το μηχανισμό και το μέγεθος της κάσας (42,8mm), με το κρύσταλλο της επανέκδοσης να παραμένει ακρυλικό -δηλαδή ό,τι καλύτερο- και μάλιστα διογκωμένο-κυρτό, με ειδική αντιχαρακτική προστασία και αντιανακλαστική επίστρωση] και θα καταλάβετε...
Η αρχική επεξεργασία
και το τελικό αποτέλεσμα, κυριολεκτικά προς τέρψιν οφθαλμών!!
Από το φθινόπωρο και στο δικό μου χέρι, αφού ήδη το παράγγειλα.
Αυτός είναι και ο λόγος που αγαπώ αυτές τις εταιρίες: μου προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσω τέτοια κομμάτια.
Προτεινόμενη λιανική;!... 'Oταν διαβάσετε, δε πιστεύετε στα μάτια σας: 646 Ευρώ (!)
Tι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ρολόι;!...
Μετά από αυτό, προσωπικά δε νομίζω ότι χρειάζεται (αλλά ούτε και με ενδιαφέρει) να ανεβάσω κάτι άλλο από τη φετινή Έκθεση...
Kαλό βράδυ και χρόνια πολλά σε όλους!!
Φιλικά,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2018, 12:21:16 πμ από Watch-Collector »
Καταγράφηκε
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:
«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».