Παρασκευή σημερα,εχθες για την ακριβεια αφου πέρασε η ωρα,χαρούμενη μέρα απο το πρωί.
Απο τη μια οι διακοπές που περιμέναμε πως και πως μετα τις τόσες αναποδιές και δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος,απο την αλλη η ευχάριστη πρωινή παρεα του Τάσου και του Δημητρη, αλλα και τρίτο και πολυ σημαντικό τα γενέθλια του πατέρα μου ,που περιμενε με τη μάνα μου με μεγαλη χαρα,να παμε ολοι στο Χαλκουτσι για να τα γιορτάσουμε μαζι με τα δικά μου που περάσανε.
Κανουμε λοιπον τις ετοιμασίες μας,φορτώνουμε τα αυτοκινητα(της Λιτσας και του Πέτρου) και ξεκινάμε με πολυ κεφι,έχοντας και παρεα μαζι μας ενα φιλο του Πέτρου που θα έμενε παρεα του καποιες μέρες,μιας και η Λιτσα κι εγω θα γυρνάγαμε Αθηνα για να παμε Αμοργο τε τη Μούσα της.
Κινηση μεγαλη στο ποτάμι,σημειωτέον τα αυτοκινητα.Σταματα,ξεκινα.....
Και μπροστά στο Ικεα,εκει που ειμαστε σταματημενοι,μπροστά η 155 και πίσω η Μούσα, έρχεται μια ηλίθια αφρεναριστη ,πέφτει πανω στη Μούσα και αυτη πανω στην 155.
Το καλο ειναι οτι δεν είχαμε τραυματισμό,μονο λιγο στα γόνατα χτύπησε η Λιτσα.Και είχε η ηλίθια και ενα παιδάκι στο αυτοκινητο.
Δυςτυχως ομως οι υλικές ζημιές ειναι μεγάλες.Η Μούσα εχει χτυπηθεί μπρος-πίσω αρκετά,έπαθε μεγαλη ζημιά.Η 155 σαφως μικρότερη,αλλα δεν κλείνει το πορτ μπαγκαζ, έπαθε και η πόρτα ζημια,οποτε δεν μπορει να κυκλοφορήσει κι αυτη.Καταφερε η βλαμμενη να μας ακινητοποιήσει και τα 2 αυτοκινητα.
Αφου τόσο η ασφαλιστική,οσο και η τροχαία δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι και τα δυο αυτοκινητα ηταν της ίδιας οικογένειας .Μονο τα γέλια δεν βάλανε.
Απίστευτη ταλαιπωρία ,τα αυτοκινητα πήγαν συνεργείο και εμεις γυρίσαμε σπιτι,φορτώσαμε τη GT και τελικα φτάσαμε Χαλκουτσι αργά το βραδυ.Αλιμος-Χαλκουτσι περίπου 5 + ώρες.
Βεβαια τωρα υπαρχει το θεμα να αλλάξουμε τα εισιτήρια του καραβιού,γιατι θα πηγαίναμε με τη Μούσα και εχουμε δώσει αυτο το νούμερο.Ελπιζω να μπορει να γινει αλλαγη.
Ωραία ξεκίνησαν οι διακοπές μας!!..