Επειδη εχω καταντησει γραφικος,σκεφτηκα να μην το αναφερω καθολου, αλλα αφου ολα ειναι καλα και καναμε και τη βολτουλα μας,ας το παρει το ποταμι.
Τα δεδομενα ειναι: ειχα μια επαγγελματικη υποχρεωση στην Αιγινα ,η Λιτσα δεν μπορουσε να ερθει γιατι αρχισε δουλεια, ο Πετρος ηταν ακομα Αθηνα ( αυριο παμε για Πατρα).
Του προτεινα λοιπον να παμε ενα διημερακι στην Αγια Μαρινα (οπου υπαρχει καλη παρεα) να κανω την δουλεια μου και ταυτοχρονα να περασουμε ομορφα.
Ξεκιναμε λοιπον εχθες το πρωι για Πειραια και αφου περναμε το γαβρογηπεδο, εχουμε κατευθυνση προς το λιμανι.Εκει υπαρχει ενας δρομος που στριβει αριστερα για το δημοτικο θεατρο και φυσικα η συνεχεια του δρομου ευθεια προς το λιμανι.
Ειναι στη μεσαια λωριδα ενας τυπος που πηγαινει προς το λιμανι και εγω στα αριστερα του ,με την ιδια κατευθυνση, που τον περναω.Και μολις φτανω διπλα του ρε παιδια, χωρις φλας,χωρις τιποτα, στριβει ολο αριστερα να παει στην κατευθυνση του θεατρου. Το πως τον αποφυγαμε, ακομα δεν το εχουμε καταλαβει.Ο Πετρος μου ειπε οτι απλα περιμενε να ακουσει το θορυβο.Παρ οτι εκανα ελιγμο αποφυγης, ημουν σιγουρος οτι θα μας χτυπουσε. Σταματησαν τα πισω αυτοκινητα και σταυροκοπιοντουσαν. Δεν ξερω τι να πω, σημασια εχει οτι δεν συνεβη κατι.
Και για να ξορκισω το κακο πια, να πω οτι περασαμε μια χαρα με τον Πετρη, ελπιζω να τελειωσανε ολα εδω και να ηταν ενα μηνυμα οτι τερμα οι αναποδιες!!!!