Τι χάλι ήταν αυτό? Αποδείχθηκαν πολύ λίγοι όλοι τους για το παιχνίδι αυτό, αγωνιστικά και ψυχολογικά, από τον Κατσικάρη μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Κατεβήκανε να παίξουν νομίζοντας ότι παίζουν με την Σενεγάλη. Κατ' εμέ μιλάμε για ξεφτιλισμο όχι απλά για βαριά ήττα αφού εχεις κάνει 5 στα 5 να χάνεις με 18-20 πόντους από τον 4ο του άλλου ομιλου, ας ειναι και η Σερβία αφού εχει κερδίσει μόνο 2 παιχνιδια στον όμιλό της, εκτός πια κι αν δεχτούμε ότι η Σερβία μας διάλεξε που δεν το νομιζω...
Τελικά η ομάδα εχει πολλά ψωμιά να φάει για να γίνει ομάδα που να στέκεται στα βαριά παιχνιδια...λείπει και ο παίκτης-σταρ που θα έπαιρνε την ομάδα πάνω του. Δεν ξέρω τι λένε για το ότι η ομάδα είναι πλέον "ομάδα", εγώ νομιζω ότι αυτά ειναι μπούρδες... το αν εχει μέλλον δεν το ξέρω, αυτό θα το δείξει το μελλον, πάντως παρόν ομάδας για βαριά παιχνιδια δεν εχει. Φάνηκε σαφέστατα σήμερα ότι λείπει ενας παικτης-σταρ τυπου Σπανούλη-Διαμαντιδη να τραβήξει το κάρο όταν κολλήσει, τα υπόλοιπα ειναι για να γράφουν οι δημοσιογράφοι...και να λέει τις μ@@@@ς του ο βλάκας ο σχολιαστής της τηλεόρασης.
Οι Σερβοι κέρδισαν δικαιότατα, ήταν καλύτεροι παντού...εμείς ήμασταν χάλια μαύρα. Αν επρεπε να παίξουμε ξύλο, να το ξέραμε ότι έπρεπε και να παίζαμε. Γίναμε ξαφνικά σοφτ? Να βράσω το πολυδιαφημισμένο 5 στα 5.