Προσπάθησα με νύχια και με δόντια να κρατηθώ.Είπα μέσα μου "άστο να πάει στο διάολο,μην ασχολείσαι".
Τελικά όμως δεν τα κατάφερα,γιατί ορισμένοι εδώ μέσα μου ανεβάζετε την πίεση.
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι,για να μην πω όλοι και φανώ υπερβολικός,είναι ότι σε όποιο ρολόϊ κι αν καταλήγαμε,το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε.
Θα είχαμε δηλαδή κάποιον ή κάποιους που για κάποιο λόγο θα το θεωρούσαν είτε φτωχό,είτε υποτιμητικό για το φόρουμ,είτε hommage,είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο.
Επομένως,αδυνατώ να καταλάβω που αποσκοπεί και σε τι ωφελεί αυτή η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει γύρω απο το υποψήφιο για project ρολοϊ.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Κώστα ο οποίος εξέφρασε την άποψή του.Κάθε άλλο μάλιστα ,καλά έκανε και τη μοιράστηκε μαζί μας.
Ούτε με τους χαρακτηρισμούς του έχω πρόβλημα.Δεν παρεξηγούμε τόσο εύκολα.Ίσως επειδή τον ξέρω απο τα σχολικά μας χρόνια και ξέρω τί παιδί είναι.
Ωστόσο,θα ήθελα να του πω ότι η στιγμή την οποία επέλεξε να το κάνει,είναι η πλέον ακαταλληλη.Δε βρισκόμαστε στη διαδικασία επιλογής ρολογιού αλλά ένα σκαλοπάτι πριν την παραγγελία.
Επομένως,οποιαδήποτε αρνητική κριτική στην παρούσα φάση είναι σα να σαμποτάρει,έστω και άθελά του,την όλη διαδικασία του project.Το ίδιο είπα και σε κάποιους για το Vostok,παρ'όλο που δε συμμετείχα,όταν κατόπιν εορτής θυμήθηκαν ότι το ρολοϊ δεν είναι καλό,το service του χάλια,η άποψή τους δε μετράει και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά.
Προσωπικά δεν αισθάνομαι ούτε "πίθηκος",ούτε "καραγκιόζης" επειδή θα φορέσω ένα ρολόϊ το οποίο είναι πιστό αντίγραφο ενός Panerai.Ειδικά όταν μιλάμε για ένα ρολόϊ με αυτή τη μηχανή και με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Ούτε φυσικά μπορώ να υιοθετήσω την άποψή του ότι..............
Αν δεν έχω λεφτά να αγοράσω το original απλά κοιτάω για κάτι άλλο. Και επαναλαμβάνω ότι απολαμβάνω περισσότερο να φοράω ένα vostok των 30 ευρώ παρά κάτι που θέλει να παριστάνει κάτι που δεν είναι.
Σύμφωνα με αυτή τη λογική Κώστα,αφου δεν είχες λεφτά να πάρεις αυτό
ή ακόμα καλύτερα αυτό
τότε κακώς πήρες αυτό
Καλώς ή κακώς τα περισσότερα ρολόγια μοιάζουν μεταξύ τους.
Αυτά που είπα παραπάνω στον Κώστα περί σαμποτάζ,ισχύουν είς δεκαπλούν όμως και για τον afnios ο οποίος αποφάσισε,απο εκεί που ήταν όλα ήρεμα,να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα με δηλώσεις όπως αυτή
Γιατι παντα θα πρεπει να υπαρχει καποιος ''Κωστας'' οπου θα ξεσπατε?Και γιατι η διαφορετικοτητα να ειναι παντα η λαθος αποψη?
Φίλε afnios,μάλλον κάποιο άλλο φόρουμ θα διάβαζες και θα μπερδεύτηκες.Νομίζω ότι η απάντηση του Γιάννη τα λέει όλα.
Μιχάλη ποιός ξέσπασε στον Κώστα? Νομίζω πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ίσα ίσα που αναλογικά με την τοποθέτηση του, θα μπορούσαν να υπάρχουν και πιό επιθετικές αντιπαραθέσεις.
και αυτή
Ειδα εκβιασμους του τυπου''εαν δεν εχει αυτο η' δεν ειναι ετσι τοτε δεν συμμετεχω.
Πίστεψέ με,αυτόι οι "εκβιαμοί" όπως τους αποκαλείς,είναι πολύ πιο ειλικρινείς και λιγότερο επιζήμιοι στη διαδικασία του project απο δηλώσεις του τύπου
Προσωπικα δεν ειμαι περηφανος γι'αυτο που ετοιμαζετε και καλειτε προτζεκτ,δεν ειναι [για μενα] ενδεικτικο δειγμα για το νο1 φορουμ του ειδους του στην Ελλαδα
Δεν πειράζει.Άσε τους 30 που θα συμμετέχουν να είναι υπερήφανοι.
Εντύπωση μου κάνει πάντως.Σε μια παλαιότερη αντιδικία είχες ταχθεί υπέρ των hommages.Το ξέχασες;Δεν πειράζει,εδώ είμαι εγώ να στο θυμίσω.
Απ: Ηomage = Replica 
??
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 10, 2012, 06:35:37 μμ »
Σε ενα απο το εγκυροτερα σαιτς οπως το TIMEZONE απαγορευονται οι ρεπλικες αλλα επιτρεπονται τα HOMAGE.Λιγοτερο περηφανο ομως με κανουν οι αντιδικιες σας,βαρεθηκα τους ''ξερολες''τους ''δηθεν'' και''καπως'',ακομα και αυτους που σαμποταρησαν το βοστοκ
Οπότε είπες κι εσύ να σαμποτάρεις το Wakmann.
Άν δε μπορείς να σεβαστείς τον κόπο και το χρόνο ενός ανθρώπου που τρέχει προκειμένου να απολάυσουμε εμείς ένα τέτοιο ρολόϊ,τότε λυπάμαι.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το παρακάτω
οι οποιες επιφυλαξεις-διαφωνιες-ενστασεις-αντιγνωμιες ή αντιπροτασεις, τη δεδομενη στιγμη ειναι ακαιρες και γι' αυτο ατοπες, διχαζουν, δημιουργουν εντασεις και εντελει μονο καλο δεν κανουν, τοσο στην εκβαση της προσπαθειας για την υλοποιηση οσο και στο ιδιο το φορουμ!
Αν μη τι αλλο, ουτε εξ ονοματος της ''ελευθεριας του λογου'' πρεπει αυτη τη στιγμη να εκφερονται, αλλα ουτε και δημοκρατικες ή ευγενεις πλεον χαρακτηριζονται...