Έψαχνα καιρό τώρα να με βρω με μια φωτογραφία με το πρώτο μου TAG- HEUER ...!
Αγορασμένο από την πρώτη "σταθερή" δουλειά με τον πρώτο μου μηνιάτικο και με άλλο ένα μηνιάτικο "δανεικό" από την αδερφή μου !!! 
Ένα ρολόι τρομερό στα μάτια μου με φωσφορούχο καντράν με 200Μ WR και τι άλλο για την εποχή και την ηλικία μου (18±) μηχανισμό quartz.
Θυμάμαι που όταν το φόρεσα δεν το πίστευα, ήταν τόσο μεγάλο κατόρθωμα και τόσο μεγάλη χαρά που δεν περιγράφετε,
και δεν ξανά ένιωσα έτσι, ούτε όταν πήρα το Memovox (δεν ξέρω ίσος στο Dive Chrono). 
Θυμάμαι επίσης την καθημερινή, εβδομαδιαία, "περιέργεια" στο τότε 141 για τα πόσα sec θα έχανε ...
Ναι ήταν +1sec την εβδομάδα ... !
Μετά από περίπου 2 χρόνια έχασε -2sec την εβδομάδα, αλλά ήταν που ήθελε αλλαγή μπαταρίας.
Δυστυχώς το χάρισα, και λέω δυστυχώς γιατί με αυτό το ρολόι είχα τρομερές μετ- εφηβικές εμπειρίες, πρώτη δουλειά, στρατός, πρώτη μόνιμη σχέση και πολλά άλλα ...
Οοουφ τα είπα τα μυράστικα και κάπως ξελάφρωσα ...

Φιλικά Στέφανος.
Υ. Γ. Αν το δείτε πουθενά να πωλείται,
ρίξτε μια "φωνή" ... 
Πολυ τρυφερη και ωραια η αναφορα στο πρωτο σου ρολο'ι', φιλε Στεφανε!
Αυτο το ρολο'ι' -οπως καθε τετοιο ρολο'ι' για τον καθενα μας- εχει μεγαλη αξια, οχι μονο γιατι συνδεεται με τις αναμνησεις μιας πολυ σημαντικης περιοδου της ζωης σου, αλλα και γιατι ηταν (ισως) το πρωτο 'καλο-ακριβο' ρολο'ι' που απεκτησες με τα πρωτα χρηματα της κυριας δουλειας σου και σιγουρα μετα απο κοπο!...Αυτη η λαχταρα και η προσπαθεια της πρωτης φορας για κατι 'απιαστο' και δυσκολο -εκτος των αλλων- ειναι που το κανει να φανταζει ιδιαιτερα σημαντικο και μεγαλο στα ματια μας!!...
Κριμα να μην το εχεις πλεον στη συλλογη σου, αφου ενα τετοιο ρολο'ι' εχει ιδιαιτερη συναισθηματικη αξια!
Ωστοσο -οπως και να 'ναι- ο 'πρωτος ερωτας' δεν ξεχνιεται ποτε!...Αλλωστε, τη μνημη την εχουμε εμεις και οχι το ρολο'ι'...
Φιλικα, Αρης