Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Ilias_T

Σελίδες: 1 2 [3]
41
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Hamilton RIVA
« στις: Οκτώβριος 25, 2008, 09:06:57 μμ »
Γειά χαρά σε όλους! Αυτό είναι το νέο μου ρολόι. Hamilton Riva. Η Hamilton εμπνεύστηκε από τα Ιταλικά σκάφη Riva στον σχεδιασμό του. Δεν ξέρω εάν είναι συλλεκτικό, πάντος είναι limited edition, το δικό μου είναι το Νο. 1416 από 1842 συνολικά. Στο πίσω μέρος έχει σε σχήμα αστεριού κρύσταλλο (ζαφύρι) ώστε να φαίνεται ο ΕΤΑ 7753. Απολαύστε το.
Χαιρετισμούς, Ηλίας.

42
Γειά σου φίλε Κώστα.
Για κάποιον σαν εμένα που δεν έχω ασχοληθεί με την ωρολογοποιία, είναι ενδιαφέρον να το βλέπω να γίνεται την ώρα που το ρολόι δουλεύει!
Γενικώς είναι τόσο περιορισμένος ο χώρος και όλα τόσο μικρά που πρέπειι να υπάρχει δεξιοτεχνία και σταθερότητα στο χέρι.

43
Απολαύστε..
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/KpII8WDZnYQ" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KpII8WDZnYQ" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Χειρούργος ο τύπος, ε?

44
eisenberg σ' ευχαριστώ. Πολύ ωραία εναλλακτική πρόταση! Ελπίζω να τα βρώ μέσα στο όριο των 2.000.

45
neo12 σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το aqua terra όπως βλέπω είναι όμορφο και τα Omega, γενικά έχουν καλές μηχανές (ΕΤΑ αν δεν κάνω λάθος).
Value for money, μάλλον σε Omega θα καταλήξω.
Ευχαριστώ και πάλι.

46
Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.
Θα προτιμούσα με λουράκι, κάτι που θα φοριέται και κάθε μέρα αλλά αν τύχει και με κουστουμάκι.
Δεν χρειάζεται χρονογράφος, μια απλή πλάκα με μια ημ/νία είναι αρκετή.
Το χέρι είναι κανονικό προς το παχύ οπότε έως 45mm νομίζω ότι είναι αρκετά.

47
Καλημέρα σε όλους/ες. Είμαι νέο μέλος, (μόλις έκανα εγγραφή).
Δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα ρολόι και μπορώ να πω ότι τους τελευταίους δύο μήνες που προσπαθώ να μάθω, ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον!
Το ενδιαφέρον μου για το χώρο ξεκίνησε όταν άρχισα να ψάχνω για ένα ρολόι ανδρικό, ως δώρο αρραβώνα για δικό μου πρόσωπο. Έτσι σιγά-σιγά και ψάχνοντας μάλλον με βλέπω να κάνω οικονομίες και για δικό μου.. αααχ αυτά τα el primero...
Τέλος πάντον, να μπω στο θέμα.
Θα ήθελα ένα μηχανικό αυτόματο, δεν συζητάω το quartz.
Τα Ζenith από το επισημο site μου άρεσαν αλλά δεν μου άρεσε η τιμή τους! ;D
Τι έχετε να μου προτείνετε (αν υπάρχει κάτι) έως και 2.000 ευρώ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σελίδες: 1 2 [3]