Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - IliasG

Σελίδες: 1 ... 129 130 131 132 [133]
2641
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: LACO....ή έχει LACO η φάβα?
« στις: Απρίλιος 18, 2008, 06:07:39 μμ »
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Τελικά βγήκε η ετυμηγορία? Είναι Laco? Μήπως έχει κανείς άλλος να προσθέσει τίποτα?
Γιατί αν είναι όντως έτσι είμαι διπλά κερδισμένος. 1ον απο το ίδιο το ρολόι που δεν είναι μαιμού και 2ον το πήρα και με έκπτωση ;) ;D
Φιλικά Ηλίας

2642
Ρολόγια χειρός και τσέπης / LACO....ή έχει LACO η φάβα?
« στις: Απρίλιος 17, 2008, 10:48:19 μμ »
Γειά σας,
Πριν από μερικούς μήνες ψάχνοντας στο διαδίκτυο "έπεσα" πάνω σ'αυτό το σάιτ και αγόρασα αυτό το ρολόι: http://www.jaundnein.eu/product_info.php/info/p1856/cPath/160_196_.html. Το αγόρασα γιατί μου άρεσε και για τη πιθανότητα να είναι πράγματι Laco. Όταν ήρθε ήταν πολύ ωραιότερο απ' ό,τι στις φωτογραφίες και ήρθε σε ωραία συσκευασία LACO με τα "χαρτιά" του. Τελικά όμως εμένα με τρώει: Είναι όντως Laco? Υπάρχει Laco με τέτοια κουρδιστή μηχανή Vostok? Εγώ δεν ξέρω κάτι τετοιο. Εσείς? Μήπως τελικά υπάρχει Laco(ς) στη φάβα? ??? ???

2643
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Ρωσικά ρολόγια
« στις: Απρίλιος 17, 2008, 07:20:58 μμ »
Φίλε Αναστάσιε καλησπέρα,
Θέλοντας να βοηθήσω στη επιλογή, εφόσον δεν έχεις ακόμη αποφασισει σου λέω τα εξής:
Είμαι κάτοχος μιας ντουζίνας και πλέον ρώσικων ρολογιών (σχεδόν κάθε μηχανισμού, τύπου και σχεδίου) και δεν ξέρω αν είμαι απλά τυχερός ή τα ρολόγια είναι αξιόπιστα (μάλλον το δευτερο), αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την ποιότητα-αξιοπιστία, ούτε την ακρίβεια (στο μέτρο του δυνατού). Είναι καλά και όμορφα ρολόγια, ειδικά οι χρονογράφοι, έχουν αυτονομία 55-60 ώρες-συμφωνώ απόλυτα με τον TZAG-ειδικά ο Poljot 3133, και αν δεν τους φερθείς βάναυσα (υπερβολικό κούρδισμα και συχνή επαφή με το νερό) θα λειτουργούν, πιστεύω, απροβλημάτιστα. Επομένως  αν σου αρέσει και το βρίσκεις  σε καλή τιμή, παρ'το, μη το φοβάσαι. Μια συμβουλή μόνο: Αν το πάρεις από το διαδίκτυο (στο συνιστώ λόγω πολύ καλύτερων τιμών από την εδώ αντιπροσωπεία) προτίμησε από Ευρωπαικό σαιτ, όχι Ρώσικο, για να αποφύγεις έξτρα δασμούς και επέμεινε να ενεργοποιήσει ο πωλητής την εγγύηση με ημερομηνία αγοράς και σφραγίδα.
Όσον αφορά την δευτερη επιλογή σου, και τα Hamilton είναι καλά, αξιόπιστα, ελβετικά με ότι αυτό σημαίνει και value for money ρολόγια (έχω και απ'αυτά δύο), αλλά μεταξύ τους δεν συγκρίνονται παρα μόνο ίσως στο θέμα τιμής, γιατί το ένα είναι μηχανικός χρονογράφος, το άλλο αυτόματο καταδυτικό. Άλλο θέμα αν ήταν και το Hamilton αυτόματος χρονογράφος, αλλά εκεί ξεφεύγουμε πολύ σε τιμή. Προσωπικά χωρίς να θέλω να σε επηρρεάσω θα προτιμούσα το Aviator γιατί είναι χρονογράφος και μου αρέσει πιο πολύ, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Ελπίζω να βοήθησα. Sorry για το μεγάλο post
Φιλικά Ηλίας
   

2644
Ανακοινώσεις και οδηγίες / Απ: Welcome Note
« στις: Απρίλιος 15, 2008, 06:21:46 μμ »
Καλησπέρα σε όλους, θερμά συγχαρητήρια για το forum.
Σας παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα και μου άρεσε να διαβάζω τις απόψεις σας για το μεγάλο πάθος όλων μας, τα ρολόγια, κυρίως τα μηχανικά αλλά όχι μόνο. Πραγματικά μάθαινα από αυτές και συνεχίζω. Πάντα μου άρεσαν τα ρολόγια, τα τελευταία τρία περίπου χρόνια όμως μου έχει μπεί το σαράκι των μηχανικών ρολογιών και έχω κάνει μία μικρή συλλογή όχι ιδιαίτερα υψηλού κόστους, αλλά ιδιαίτερα αγαπημένα.... Θα τα λέμε από δω και πέρα.

Σελίδες: 1 ... 129 130 131 132 [133]