Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mywatch/public_html/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mywatch/public_html/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mywatch/public_html/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Εμφάνιση μηνυμάτων - Watch-Collector

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Watch-Collector

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 ... 260
2
Chat & Fun / Απ: Χρόνια Πολλά!
« στις: Δεκέμβριος 12, 2017, 12:26:12 μμ »
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Σπύρους! 
Χρόνια πολλά ΑΕΚΑΡΑ μου!!

3
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα????
« στις: Δεκέμβριος 11, 2017, 06:52:49 μμ »


Πολύ ωραίο ΑΕΚΑΡΑ μου, καλοφόρετο!!  :2thumbs:  :cheers:


4
ΙΣΤΟΡΙΑ / Απ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BULOVA
« στις: Δεκέμβριος 08, 2017, 10:33:49 μμ »
Λέει πολλά, γιατί οι εταιρίες που ανέφερες διατήρησαν την έδρα τους και συνεχίζουν με Ελβετικούς μηχανισμούς μέχρι και σήμερα, η bulova αποό το 2007 που την πήρε η citizen διατήρησε μόνο τον accutron (τον οποίο μάλιστα βελτίωσε και με εκδόσεις στα 363hz) και όσον αφορά τα ελάχιστα αυτόματα που έχει στην τωρινή κολεξιόν της είναι όλα με παραλλαγές της γνωστής 8215 από την μαμά εταιρία και οι μη accutron quartz χρονογραφοι με τις OSxxx επίσης από την μαμά εταιρία, γιαυτό (προσωπική πάντα εκτίμηση) δεν πιστεύω πως το Devil Diver θα φοράει κάτι διαφορετικό, ίσως (αν ισχύσει η τιμή που γράφει το άρθρο) να φοράει την καλύτερη και πιο ακριβέστερη 92xx (που κοντράρει στα ίσια μια 2824), όπως και να έχει το ρολόι σαφώς είναι υπέροχο και θα πουλήσει σαν τρελό....αναμονή λοιπόν μέχρι το Μάρτιο που θα παρουσιαστεί στην έκθεση και θα μάθουμε και τις λεπτομέρειες.

To ζητούμενο στη συγκεκριμένη επανέκδοση δεν είναι εάν οι Miyota ή άλλοι ιαπωνικοί μηχανισμοί είναι εφάμιλλοι ή καλύτεροι των Eta.
Ας μη βιαζόμαστε. Το Devil Diver λέγεται ότι θα παραχθεί και σε μία περιορισμένη έκδοση (666 τεμαχίων), με πορτοκαλί καντράν.
Για να έχει επιτυχία η επανέκδοση, θα πρέπει τουλάχιστον η limited edition να σεβαστεί όσο το δυνατόν την αρχική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (swiss made κ.λπ.).

5
Όσον αφορά το επιπλέον κόστος (εκτύπωση - εγχάραξη - πιστοποιητικό), ας μην προτρέχουμε στο εάν θα υπάρξει τελικά επιβάρυνση ή όχι.
Το αναφέρω αυτό γιατί στην πρώτη επικοινωνία που είχα με την εταιρία, αφέθηκε να εννοηθεί ότι πιθανότατα δε θα υπάρξει.
Ωστόσο, στο μεταξύ ζητήθηκε και η εκτύπωση στο καντράν!
Προσωπικά, το τελικό κόστος εάν θα παραμείνει ίδιο ή όχι, εφόσον το αίτημά μας γίνει δεκτό -στα μέτρα πάντα του λογικού- ποσώς με ενδιαφέρει.
Κατ' εμέ άλλο προέχει.

Καταλήγοντας θα έλεγα το εξής:
Ένα-ένα τα βήματα, όπως είπε ο Τάσος, και βλέπουμε...

6
Άπαξ και χαράξει στα ρολόγια η Longines και σου τυπώσει Πιστοποιητικό, Ειδική Έκδοση θεωρείται.
Και αυτό, μαζί με την τιμή, τα έχει ήδη δρομολογήσει ο Τάσος.
Απλώς δεν είναι το ίδιο με το να σου εκτυπώσει και στο καντράν!
Γι' αυτό το τελευταίο προσπαθούμε...

7
Εγώ δεν ξέρω την τιμή και ούτε θέλω να την μάθω ακόμα. Εαν υπάρχει έστω και μια ελάχιστη πιθανότητα να μας φτιάξει η longines καστομιά στο dial ή στο δαχτυλίδι, τότε το παίρνω και σκέτο, χωρίς λουράκια, χωρίς mesh χωρίς τίποτα. Προσέξτε μιλάμε για 20-30 ρολόγια, όχι για 250-300.

Οπότε υπάρχουν 2 σενάρια:

1) Αν γίνει κανα θαύμα και πει το ναι τότε μιλάμε για project και τότε μόνο πιστεύω ότι μπορεί να διαμορφωθεί η τιμή γιατί είναι στην μέση η εγχάραξη, τα πιστοποιητικά κτλ. Αλλα αν πει το ναι, στην τιμή θα κολλήσουμε; Οπως είναι προφανές σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε μόνο για το LLD.

2) Αν πει οχι προφανώς το project γίνεται ομαδική αγορά μιας και θα σου δώσει μόνο πιστοποιητικό και ίσως εγχαραξη στην καλύτερη. Και στην ομαδική αγορά μπορούν να μπουν και άλλα μοντέλα της εταιρείας πιστεύω πετυχαίνοντας μια καλύτερη τιμή για το καθένα. Για την longines δεν έχει καμία διαφορά.

Απ'ότι καταλαβαίνω μέχρι στιγμής ο Τάσος μπορεί να τρέξει το 2 μιας και μιλάει με κάποιον dealer της longines και ο Αρης μπορεί και τρέχει το 1 μιας και ήδη έκανε contact με την longines την ίδια. Διορθώστε με αν είμαι λάθος.

  :yes:   :2thumbs:

8
ΙΣΤΟΡΙΑ / Απ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BULOVA
« στις: Δεκέμβριος 08, 2017, 08:55:31 μμ »
Ε οχι και swiss....εξαγορασμενη εξολοκλήρου εδω και λιγα χρόνια απο την miyota citizen JAPAN MADE Θα πρεπει να λεει...

Kαι οι Alpina, Frederique Constant, Ateliers De Monaco, Arnold & Son και La Joux-Perret, εξαγορασμένες από την ίδια εταιρία είναι...
Αυτό δε λέει τίποτα.

9
H Longines (αναφέρομαι στα headquarters της εταιρίας), έχει πλήρως ενημερωθεί, με τις επεξεργασμένες φωτο και το αίτημά μας για την εκτύπωση έστω μιας κόκκινης λεπτομέρειας στο καντράν που θα διαφοροποιεί αυτή την Ειδική Έκδοση από την τρέχουσα να βρίσκονται ήδη στα χέρια της.
Το σημαντικό -στην παρούσα φάση- είναι ότι δεν απέκλεισε τίποτα, δηλαδή δεν υπήρξε αρνητική. Αντιθέτως, ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να επεξεργαστεί τα δεδομένα, να τα αξιολογήσει και εντέλει να αποφανθεί. Πόσω μάλλον, όταν ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πράξει κάτι ανάλογο, δηλαδή να προβεί σε δημιουργία κάποιου project (!)
Αυτό, σε συνάρτηση με το όνομα της εταιρίας και την αναγνωρισιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου, καταδεικνύoυν το μέγεθος και την αξία του εγχειρήματος που καλείται να υλοποιηθεί. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε την οριστική της απάντηση.

10
ΙΣΤΟΡΙΑ / Απ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BULOVA
« στις: Δεκέμβριος 08, 2017, 06:34:38 μμ »
Τι έγινε ρε παιδιά; μπουλόνια από ζάντες εχει στις ενδείξεις των ωρών ;!;!;!

Ας βγει όπως πρέπει (swiss made automatic) και ας έχει και κοτσαδορο στο dial!  ;D

11
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!
« στις: Δεκέμβριος 07, 2017, 11:28:23 πμ »
Σπύρο, καλοφόρετο το Maestro με υγεία!!

12
κλειδί ΔΕν θα ειναι η τιμή αλλά  η μούρη,το ζουμί,η ουσία,το dial δηλαδή.

Έτσι ακριβώς, εκεί παίζονται όλα!  :up:

13
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα????
« στις: Δεκέμβριος 07, 2017, 02:25:16 πμ »


Κοσμά, μόλις τα είδα όλα μαζί για πρώτη φορά.
Το ένα πιο όμορφο από τ' άλλο, καλοφόρετα με υγεία!!   :up:   :cheers:

14
Chat & Fun / Απ: Χρόνια Πολλά!
« στις: Δεκέμβριος 06, 2017, 10:52:32 πμ »
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες!

15
Εύγε Κώστα, εξαιρετική επεξεργασία!!   =D>   :2thumbs:
Ευχαριστούμε πολύ!   :cheers:

16
Το ξέρω πως η προσπάθειά μου στο φώτοσοπ ήταν χάλια. Αλλά μέχρι να έχουμε μια πιο επαγγελματική προσέγγιση έφτιαξα αυτά για να το οπτικοποιήσουμε λίγο:


Χαριλαε, το special edition τα σπάει!!
Το 300m/1000ft ίσως θέλει λίγο πιο μικρά και κοντά στο Automatic.
Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να το δούμε και πάνω από το Automatic.
Πολύ καλή προσπάθεια!  :smt023

17
Άρη φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου

  :)   :cheers:

Καλές θάλασσες, καπετάνιε μου!!

18
Αυτά είναι τα ωραία, μπράβο παιδιά!!
Να 'στε καλά και σ' ανώτερα!...   :2thumbs:   :cheers:

19
Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να αξιολογήσουμε οποιαδήποτε πιθανή-εφικτή επιλογή.

20
2) Κόκκινα γράμματα στο 300m και στο Automatic.
3) Κόκκινο τρίγωνο πάνω από το 12.

Χαρίλαε, μία μικρή διευκρίνιση:

To ''Αutomatic'' όπως και το τρίγωνο, είναι ήδη τυπωμένα σε άλλο χρώμα και λογικά η εταιρία δε θα δεχθεί να ξαναβαφούν.
Πόσο μάλλον να παραχθούν νέα καντράν...
Επίσης να επισημάνω ότι το τρίγωνο φέρει luminova, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θα παρακαλούσα όποιο μέλος έχει γνώση και δυνατότητα photoshop, να επεξεργαστεί όλα τα εφικτά δεδομένα και κυρίως τις περιπτώσεις:

1. Special Edition (πιθανόν κάτω από το ''Automatic'' με κόκκινη γραμματοσειρά)

2. 300m/1000ft (oμοίως)

3. Legend Diver (με κόκκινη γραμματοσειρά, μάλλον πάνω από το ''Αutomatic'') και να τις ανεβάσει προκειμένου να δούμε πώς φαίνονται.

Η περίπτωση του ''δύτη'', μάλλον μέσα σε κύκλο και όχι χωρίς (ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που υπάρχει στο καπάκι) έχει πάλι ενδιαφέρον, ωστόσο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις κατά πόσον χωράει στο καντράν (πιθανή θέση αυτή κάτω από το ''Automatic'' ή πλησίον του ''8'' και του ''9'') και πώς το όλο εγχείρημα θα δείχνει (ενδεδειγμένο χρώμα ίσως κάποιο ήπιο μπλε -το οποίο μπορεί να είναι σύμφωνο και προς τις ελληνικές αποχρώσεις- συγκριτικά με το έντονο κόκκινο ή το λευκό, που κάνει μεγαλύτερη αντίθεση και μεγεθύνει την απεικόνιση).

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 ... 260