Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - nicolasg

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 ... 56
1
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Νοέμβριος 03, 2020, 07:18:33 μμ »

Καλημέρα σας!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πολύ ωραιο ρε Χαρίλαε!
Καλοφορετο!!!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


2
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Οκτώβριος 01, 2020, 08:24:24 μμ »
Καλό μήνα.


Ρολογαρες έχεις Κώστα!
Καλό μήνα

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


3
Photo reviews ρολογιών / Απ: ORIS AQUIS
« στις: Σεπτέμβριος 01, 2020, 09:04:28 μμ »
Να το χαρείς Άγγελε!
Είναι εντυπωσιακό ρολόι!

Ωραίο review

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


4
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Αύγουστος 29, 2020, 03:24:15 μμ »Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάρα πολύ ωραίο, φοβερή κασα!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


5
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Αύγουστος 12, 2020, 07:59:31 μμ »
Ευχαριστω Νικολα!!

Και για να ειμαστε στο κλιμα των ημερων..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το μπλουζάκι πάρα πολύ ωραίο!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


6
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Αύγουστος 12, 2020, 06:13:59 μμ »Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραια φωτο Σπύρο!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


7
Chat & Fun / Απ: Περί διακοπών
« στις: Αύγουστος 11, 2020, 02:58:45 μμ »
Κρίμα ρε Σπύρο.
Ας είναι ένας κύκλος ατυχίας που κλείνει εδώ.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


8
Άρθρα - Reviews - VIP - Ιστορία / Απ: Αφιέρωμα στα ρολόγια Cartier
« στις: Αύγουστος 04, 2020, 02:24:24 μμ »
Γεια σου Καπετάν Δημήτρη
Γιατί χάθηκες?
Πρέπει να αναπληρώσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικόΣτάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


9
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Αύγουστος 04, 2020, 01:23:11 μμ »

Πολύ ωραία φωτο Κώστα

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


10
Άρθρα - Reviews - VIP - Ιστορία / Αφιέρωμα στα ρολόγια Cartier
« στις: Αύγουστος 04, 2020, 12:55:27 μμ »

Μια ιστορία γραμμένη με διαμάντια και σμάλτο!Cartier, ένα από τα πιο σεβάσμια ονόματα στο κόσμημα! Συνώνυμο της ομορφιάς, του στυλ, της κομψότητας και της ποιότητας. Αυτό, όμως, που πραγματικά τον ξεχωρίζει είναι η σχεδιαστική πρωτοτυπία, που ξεκίνησε από του ίδιους τους Cartier:

Πρωτοπόρος ο Louis-François Cartier, χρυσοχόος κατά τον 18ο αιώνα. Ο γιός του, επίσης ονομαζόμενος  Louis-François Cartier (1819-1904), είναι ουσιαστικά ο ιδρυτής του οίκου, με έδρα αρχικά στο Παρίσι. Από την αρχή ο οίκος ξεχώρισε και πολύ γρήγορα εισχώρησε στα υψηλότερα επίπεδα της παρισινής κοινωνίας. Το 1874, ο Alfred Cartier ανέλαβε την ηγεσία του πατέρα του, Λουί Φρανσουά. Ο Alfred είναι πατέρας τριών παιδιών, των  Louis (1875-1942), Pierre (1878-1964) και Jacques, οι οποίοι, με την πάροδο του χρόνου, μετέτρεψαν  την οικογενειακή επιχείρηση σε παγκόσμια «αυτοκρατορία». Καταστήματα στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, παραγγελίες κοσμημάτων από βασιλείς, καθώς και η άριστη ποιότητα και τα ξεχωριστά τους σχέδια, οδήγησαν τους Cartier σε παγκόσμια αναγνώριση. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Cartier συνέχισε να κάνει τις επιχειρήσεις, χάρη στην εφευρετικότητα και πρωτότυπα σχέδια του.Πλέον, έχει ιδρυθεί – ήδη από το 1945 – η εταιρεία Cartier International, που θεωρείται το κέντρο της πολυτέλειας. Σήμερα, μετά από περισσότερα από 150 χρόνια ενεργούς δράσης, ο Οίκος Cartier έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σχολή στο χώρο του σχεδιασμού κοσμημάτων. Αποτελώντας την πολυτελή εκδοχή της πιο απαιτητικής επιθυμίας, τα κοσμήματά του ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους και την απαράμιλλη αισθητική τους. Επεκτείνοντας τη δημιουργικότητά του στα αρώματα, ο Cartier διατήρησε το κομψό design. Η ποιότητα των αρωμάτων του είναι μοναδική, ενώ οι συσκευασίες τους «καθρεφτίζουν» τη μοναδικότητα των κοσμημάτων.


Από τα χέρια τους έχουν βγει κοσμήματα που έχουν στολίσει από τον γαλαζοαίματο λαιμό της βασίλισσας της Ισπανίας Βικτωρίας – Ευγενίας ως το πληθωρικό μπούστο της Εύας Χερτσίκοβα. Τα πολύτιμα δημιουργήματά του οίκου έχουν δώσει κύρος και αίγλη σε βασιλιάδες, πολιτικούς, μαχαραγιάδες αλλά και σε ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων. Παράλληλα, έργα του αποτελούν σύμβολα της Αντίστασης κατά τον πόλεμο του ’40, καθώς είναι ο «υπεύθυνος» για τα εμβλήματα και τους θυρεούς της νίκης των Ελεύθερων Γάλλων! Πλέον, ο λαμπερός μύθος των πολύτιμων αντικειμένων Cartier, έχει ξεπεράσει τα 150 χρόνια και μόνο «γερασμένος» δε μπορεί να θεωρηθεί!

Ο μύθος μπορεί να ξεκινά το 1847, γρήγορα όμως η φήμη του εξαπλώνεται και εκτός της Γηραιάς Ηπείρου και μέσα σε λίγα χρόνια καταφέρνει να έχει την πιο εκλεκτή πελατεία της εποχής: τους βασιλιάδες και ευγενείς. Τότε είναι που ο ίδιος ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποκαλεί τον Louis-François Cartier «κοσμηματοποιό των βασιλέων και βασιλιά των κοσμηματοποιών». Η άνοδος είναι κατακόρυφη. Μόνο το 1902 ο οίκος Cartier έχει παραγγελία για 27 διαδήματα από τις βασιλικές αυλές όλου του κόσμου για τη στέψη του Εδουάρδου Ζ’ της Αγγλίας!

Οι πιστοί πελάτες είναι πολλοί: Ανάμεσά τους και ο δούκας του Windsor με τη σύζυγό του, για την οποία ο Cartier γύρω στο 1950 σχεδιάζει αποκλειστικά ένα δημιούργημα στο οποίο απεικονίζεται ένας πάνθηρας πάνω σε μια γαλάζια μπάλα, σύμβολο δύναμης και υπεροχής. Φανατική λάτρισσα των κοσμημάτων η δούκισσα, όταν μαθαίνει πως ποτέ δεν θα γίνει βασίλισσα αποφασίζει να εκδικηθεί τον άντρα της με έναν πικρό τρόπο. Όταν εξαφανίζεται ένα από τα αγαπημένα και πιστά σκυλιά του δούκα, εκείνη, χωρίς να του πει τίποτε, αντικαθιστά το χαμένο σκυλί με ένα άλλο, ολόιδιο. Γυρίζοντας μιαν ημέρα από τη βόλτα του, ο δούκας βρίσκει πως το σκυλί είναι ανυπάκουο και καθόλου φιλικό. Τότε εκείνη του απαντά αφοπλιστικά: «Πάντα στο έλεγα εγώ: ούτε τα κοσμήματα ούτε τα σκυλιά περιμένουν. Πρέπει να έχεις πολλά από δαύτα και να αγοράζεις συνεχώς!». Τα περιστατικά στις βασιλικές αυλές και στα κοσμικά σαλόνια των ευγενών είναι πολλά. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μαργαριτάρια. Και συγκεκριμένα με ένα κολιέ με δύο… ατελείωτες σειρές μαύρων μαργαριταριών Ταϊτής που φέρουν φυσικά την υπογραφή Cartier. Ενδιαφερόμενη είναι η σύζυγος του τραπεζίτη Morton Plant, η οποία γύρω στα 1917 φθάνει στο σημείο να ανταλλάξει ένα ολόκληρο διώροφο κτίριο αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, προκειμένου να αποκτήσει το κολιέ που έχει βάλει στο μάτι! Το αποτέλεσμα: η μόδα των μαύρων μαργαριταριών να φθάσει στο αποκορύφωμά της και ο διάδοχος του οίκου, Pierre Cartier, να αποκτήσει το αρχιτεκτονικό… καπρίτσιο στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο τον οίκο Cartier δεν τον προτιμά μόνο η υψηλή κοινωνία. Η λάμψη του προσελκύει συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιούς και πολιτικούς. Ανάμεσα στους τελευταίους και ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος το 1938 παραγγέλνει μια ταμπακέρα από μασίφ χρυσό, σε σχήμα και βάρος φακέλου και με γραμματόσημο από κόκκινο σμάλτο. Αλλά και ο διανοούμενος Ζαν Κοκτό δεν μένει ασυγκίνητος μπροστά στην πολυτέλεια των πολύτιμων αντικειμένων Cartier. Όταν γίνεται μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας, οι φίλοι του τού δωρίζουν ένα μοναδικό δημιούργημα, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο σπάνια και ξεχωριστά κομμάτια που έχει σχεδιάσει ποτέ ο Cartier. Πρόκειται για ένα ξίφος με ένα σμαράγδι 2,84 καρατιών. Στο έργο απεικονίζεται το προφίλ του Ορφέα με τη λύρα του, σχεδιασμένο από τον ίδιο τον συγγραφέα. Η «κολόνα» του ξίφους συμβολίζει το θέατρο και το οριζόντιο «μολύβι», το συγγραφικό του ταλέντο. Υπάρχει επίσης ένας κύκλος από ελεφαντόδοντο που αναφέρεται στο γνωστό έργο του «Τα τρομερά παιδιά», ενώ ένα αστέρι με έξι διαμάντια και ρουμπίνια αναπαράγει την υπογραφή του κοσμοπολίτη συγγραφέα.

Και καθώς όπου υπάρχει χλιδή υπάρχουν και αστέρες του κινηματογράφου, η κομψότητα Cartier δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη από το Χόλυγουντ. Το ακόλουθο παράδειγμα δείχνει μάλιστα την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο και αφορά την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία έλαβε από κάποιον φίλο της ένα τηλεγράφημα από χρυσό, καλυμμένο με διαμάντια, όλο δημιούργημα του οίκου Cartier!

Xρονολόγιο

1847: Ο Louis François Cartier ανοίγει το πρώτο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Montorgueil, στο Παρίσι. Ουσιαστικά,  παίρνει στα χέρια του το εργαστήριο κοσμηματοποιίας του δασκάλου του στο Παρίσι. Μία ημερομηνία-σταθμός στον χώρο των κοσμημάτων, καθώς από την οικογένεια Cartier δημιουργήθηκαν αριστουργηματικά κομμάτια που λατρεύτηκαν. Τα πρώτα αρώματα του οίκου λανσαρίστηκαν το 1981, μοναδικά και ανεπανάληπτα, τόσο που και μετά από περισσότερα από 150 χρόνια, παραμένουν κλασικός.


1902: Ο Pierre Cartier (1878-1964), μετακομίζει στο Λονδίνο και εγκαινιάζει την πρώτη «μπουτίκ» κοσμημάτων.


1909: Κερδίζοντας πελατεία και φήμη, ο  Pierre Cartier ανοίγει και τρίτο κατάστημα, αυτή τη φορά στην 5th avenue της Νέας Υόρκης. Ένα χρόνο μετά, παραχώρησε έναντι αδρούς αμοιβής το περίφημο Blue Hope Diamond σε μία Αμερικανίδα, την Evalyn Walsh McLean.

1924: Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί κομμάτια κλασσικά, των οποίων η αξία θα παραμείνει διαχρονική ως τις μέρες μας, όπως το «τριπλό» δαχτυλίδι, Trinity Ring -ένα από τα πιο διάσημα δαχτυλίδια – σύμβολα στον κόσμο, το οποίο αποτελείται από τρεις ενωμένους κρίκους στα τρία χρώματα του χρυσού: ροζ, λευκόχρυσο και κίτρινο χρυσό, συμβολίζοντας αντίστοιχα την αγάπη, τη φιλία και την πίστη. Πλέον, υπάρχει σε πολλές ενδιαφέρουσες και πολύτιμες παραλλαγές.


1969: Ο Cartier δημιουργεί ένα ακόμη ξεχωριστό κομμάτι, γνωστό ως Love Bracelet, αλλά και ένα κραγιόν έκπληξη: 18 καρατίων κραγιόν κίτρινο χρυσό και ζαφείρι, που υπογράφηκε από τον Cartier στο Παρίσι, βάρους 52 γραμμαρίων!


2007: Το πρώτο μεγάλο κατάστημα κοσμημάτων Cartier ανοίγει στην Κωνσταντινούπολη.

Μάιος 2009: Τιμώντας την επιτυχημένη πορεία της συλλογής κοσμημάτων Trinity στην Ελλάδα και την αγάπη των πιστών του φίλων, ο οίκος Cartier διοργάνωσε την παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων Trinity. Τα νέα κοσμήματα της συγκεκριμένης συλλογής εμπλουτίζονται με διαμάντια, διατηρώντας την διαχρονικότητα του αρχικού σχεδίου. Το κλασσικό δαχτυλίδι Trinity παρουσιάζεται σε νέες μορφές και δίνει έμπνευση για την εξέλιξη της υπόλοιπης συλλογής σε μεγάλα βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ. Πρωτοπόρα και μοναδικά σχέδια όπως το Trinity crash (παραλλαγή του αρχικού κλασσικού σχεδίου) και το Two for Trinity (σχέδια με 6 κρίκους χρυσού) συμπληρώνουν την συλλογή. Στα πλαίσια της βραδιάς, ο οίκος Cartier κάλεσε γνωστές προσωπικότητες, όπως η Άννα Βίσση και o Λάκηs Γαβαλάs, να εκφράσουν 3 προσωπικές αξίες που τους χαρακτηρίζουν, ακολουθώντας το παράδειγμα διάσημων προσωπικοτήτων που έχουν αγαπήσει τα κοσμήματα Trinity όπως, η Nicole Kidman, η Demi Moore και η Monica Belucci.Πολύτιμες λεπτομέρειες της ιστορίας ενός μυθικού οίκου!

#… Η πριγκίπισσα Ματθίλδη, ανιψιά του Ναπολέοντα, έκανε την πρώτη της αγορά στον Cartier, το 1856.

#… Για τον Cartier η επωνυμία «ο βασιλιάς των γαλαζοαίματων κοσμημάτων» είναι απόλυτα δίκαιος, καθώς δεν υπήρχε βασιλιάς  ή άρχοντας που να μην είναι υποστηρικτής του. Παραδείγματα δεκάδες: από Βασιλιά Εδουάρδο τον 7ο της Αγγλίας  μέχρι την Βασίλισσα Αλεξάνδρα, τον β. Αλφόσνο της Ισπανίας , τον β. Κάρλος τον 1ο της Πορτογαλίας και τον τσάρο Νικόλαο τον 2ο της Ρωσσίας! Γενικά, από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική (δούκας της Ορλεάνης, κ.α.) μέχρι την Ασία (βασιλικές οικογένειες των Ινδιών και της Άπω Ανατολής) και φυσικά όλη την Ευρώπη (από Πορτογαλία, μέχρι Σερβία και Ουαλία), οι Cartier «βασίλευαν» ανάμεσα στις προτιμήσεις των γαλαζοαίματων. Ακόμα και η βασιλική οικογένεια του Σιάμ ήταν τακτικοί αγοραστές κοσμημάτων Cartier!

#… Στην κατοχή των Cartier υπήρχαν κομμάτια συλλεκτικής αξίας, κάποια από τα οποία εκθέτονται πλέον σε διάδημα μουσεία, όπως το Μητροπολιτικό στην Νέα Υόρκη. Πολλά, όμως, έχουν πωληθεί κατά καιρούς σε ιδιώτες – όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της Μαρία – Αντουανέτα, που απέκτησε μία ακόμη Αμερικανίδα πελάτης από τον Cartier το 1928!

#… Το 1947 ο οίκος γιόρτασε τα 100 χρόνια ενεργούς και επιτυχούς πορείας στο χώρο του κοσμήματος. Λίγα χρόνια πριν, οι Louis and Jacques Cartier είχαν αποβιώσει  και οι Pierre, Claude και Jean-Jacques Cartier είχαν αναλάβει τα ανά τον κόσμο καταστήματα του οίκου.

#… Το 1949 οι δούκας και δούκισσα του Ουίνσδορ απέκτησαν το κατάστημα του Παρισιού μία διακοσμητική καρφίτσα πάνω σε ένα πολύτιμο λίθο από ζαφείρι 152 καρατίων. Το κόσμημα θα ξαναγύριζε στη συλλογή Cartier 40 χρόνια αργότερα!!!

#… Το 1950, η διάσημη ηθοποιός Gloria Swanson (η οποία ήταν και η διάσημη ερωμένη του πατέρα και του γιού Κέννεντι), εμφανίστηκε στη Sunset Boulevard, φορώντας διαμαντένιο κολιέ του Cartier – μοναδικό κομμάτι.

#… Μπορεί να μην ήταν γαλαζοαίματη, ήταν όμως θρύλος. Η πανέμορφη Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει “Cartier!”, στην ταινία: «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές» και λαμβάνει ως δώρο ένα διαμαντένιο Cartier  μπρασελέ από τον συμπρωταγωνιστή της, Τόνι Κέρτις, στην ταινία: «Μερικοί το προτιμούν καυτό».

#… 1956: Αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική για έναν πριγκιπικό γάμο. Η Grace Kelly δεν εγκατέλειψε, όμως, ποτέ την αδυναμία της στα κοσμήματα Cartier. Για το γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ, ανάμεσα στα άλλα δώρα της από το διάσημο οίκο, έλαβε και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της – ένα πανέμορφο δαχτυλίδι Cartier, με ένα διαμάντι ειδικής κοπής, 12 καρατίων!


#… Το 1964 ο Pierre Cartier πεθαίνει, ωστόσο η αυτοκρατορία συνεχίζεται.

#… Τέλη δεκαετίας του ’60, ο οίκος αποκτά ένα εξαιρετικό, μοναδικής ομορφιάς και κοπής διαμάντι, 69.42 καρατίων, το οποίο πουλά στον Richard Burton… ο οποίος με τη σειρά του το δώρισε, πού αλλού; Στην Elizabeth Taylor, για τα γενέθλιά της! Από τότε και μετά, το διάσημο Διαμάντι Cartier μετονομάστηκε σε «Taylor-Burton»!

#… τα χρόνια που ακολούθησαν, καταστήματα Cartier άνοιγαν το ένα μετά το άλλο, σε όλο τον κόσμο. Χόνγκ – Κόνγκ, Μόναχο, Μόντε Κάρλο. Εκθέσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, παρουσιάσεις και ακόμα πιο καινοτόμες δημιουργίες. Όχι, όμως, μόνο κοσμημάτων πλέον. Αλλά και αρωμάτων και επιτραπέζιων σκευών και πολύτιμων δώρων (όπως η πρώτη οβάλ πένα, με πολύτιμους λίθους). Ειδικά τα αρώματα έχουν γράψει ήδη τη δική τους ιστορία στα πλαίσια των δημιουργημάτων Cartier. Όπως, για παράδειγμα, το Cartier Must De Cartier, μία μοναδική αλχημεία, γεμάτη με τα μυστήρια της γυναικείας αποπλάνησης. Ένα άρωμα με εμβληματικό όνομα, μέσα σε μπουκάλι σε σχήμα και χρώμα απόλυτα χαρακτηριστικό του οίκου Cartier.

cartier-love-bracelets

#… Μέχρι και τις μέρες μας, εκθέσεις και ρετροσπεκτίβες για την «πολύτιμη» τέχνη Cartier γίνονται σε όλο τον κόσμο – κυρίως σε μουσεία. Παράλληλα, μία πολύπλευρη φιλανθρωπική δράση συνοδεύει το δημιουργικό έργο του οίκου. Το 2007, ο οίκος έκανε δωρεές πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια, σε οκτώ διαφορετικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς, μόνο από τα έσοδα του love bracelet! Μετά από αυτή τη τεράστια επιτυχία, ο Cartier αποφάσισε να γιορτάσει με τη δημιουργία μιας νέας σειράς από love bracelets σε καινούργια χρώματα και σχέδια. Το νέο μπρασελέ θα βγάινει σε πέντε χρώματα και θα έχει ένα μικρό κύλινδρο από λευκό χρυσό σκαλισμένο με τη λέξη “αγάπη” και ενωμένο με δύο κόμπους. Η τιμή του love bracelet θα είναι στα 475 δολάρια από τα οποία τα 100 θα πηγαίνουν στον αντίστοιχο φιλανθρωπικό σκοπό. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Τζούλιαν Μουρ είναι ήδη δύο από τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας του love charity bracelet. Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αγάπης, εκθέσεις για την υψηλή τέχνη του Cartier, βραβεύσεις. Η μία διαδέχεται την άλλη, καθώς τα διαμάντια… δεν χάνουν ποτέ τη λάμψη τους!


Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


11
Άρθρα - Reviews - VIP - Ιστορία / Απ: Cartier Tank Solo XL - Mini review
« στις: Αύγουστος 04, 2020, 09:55:14 πμ »
Άγγελε ανεφερα μονο οσους μεγαλους ανδρες εχουν φορεσει τανκ.
Γι’ αυτο δεν ανεφερα εσενα.
Καταρχήν έπρεπε να αναφέρεις τον Δον Κοσντομη.
Βέβαια ο κοσντομης είναι και παιδαρελλι και παρασύρεται εύκολα οπότε καλά έκανες και δεν τον ανέφερες.

Έπρεπε να αναφέρεις τον Μοχαμεντ Αλι αλλά όλοι αυτοί οι διάσημοι σταρ διαλέγουν εκκεντρικά στυλ εμφάνισης για να έχουν τα φώτα στραμμένα επάνω τους, οπότε καλά έκανες και δεν τον ανέφερες.

Έπρεπε να αναφέρεις ότι ο Καρτιε ήταν κοσμηματοπωλης, ότι δεν είχε καμία σχέση με το χώρο του ρολογιού, ότι το brand είναι για να πουλάει κοσμήματα, φουλάρια και αρώματα.

Βέβαια έκανες ωραια παρουσίαση αλλά άμα σε νευριάσω λίγο θα την κάνεις ακόμα καλύτερη

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


12
Ναι, αλλα του Βικτωρα ηταν το καλυτερο!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Σαφώς! Για αυτό και θα δημιουργηθεί παράδοξο που θα μείνει στην Ιστορία!

Γιατί ενώ του Βίκτωρα ήταν καλύτερο από του Κοσντομη, εαν τώρα το πάρει ο Βίκτωρας...αυτομάτως γίνεται καλύτερο του Κοσντομη από του Βίκτωρα αφού του Κοσντομη το έχει ο Βίκτωρας και του Βίκτωρα το έχει άλλος

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


13
Πάρε το Ζ του Κοσντομη

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


14Θα κοίταγα και την L εγώ που έχει ωραία κομμάτια και θα σου μείνουν και ρέστα.

Σωστός ο Δημήτρης!
Η L σκίζει στα dress!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


15
Ρε Βίκτωρα, κάνω λάθος ή το dress βρήκε λίγο χρόνο στον καρπό σου?
Σπάνια σε θυμάμαι να το φοράς!

Εγώ λέω να μην πάρεις ντρες!
Επειδή όμως είσαι αγύριστο κεφάλι και θα πάρεις ....

Καρτιε για κανέναν λόγο, έκτος εαν ψάχνουμε ρολόι για την Μικαελα

Τα Νόμος είναι αξιόλογα αλλά ακόμα δεν έχουν περάσει τη διαχωριστική γραμμή που σε στέλνει μέχρι το ταμείο. Τους λείπει ο wow factor και η σχεδίασή τους έχει τα θέματά της, πάνω στον καρπό.

ΒΜ ωραίο κόκκαλο

Θα έλεγα να πας για JLC reverso, αν πρέπει οπωσδήποτε...

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


16
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Μάιος 24, 2020, 12:09:33 μμ »

Πολύ ωραίο ρολόι!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


17
MyWatch Ιmage - Video Gallery / Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« στις: Μάρτιος 31, 2020, 08:17:36 μμ »
Αυτό το λευκό της σεικο με τους μπλε δείκτες είναι όνειρο!! Να το χαίρεσαι Μητσάρα!!

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
+1000
Απίστευτα όμορφο!!!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


18
ΙΣΤΟΡΙΑ / Απ: Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ LE JOUR
« στις: Μάρτιος 31, 2020, 08:16:38 μμ »
Καλορίζικο Άρη!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


19
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!
« στις: Μάρτιος 28, 2020, 11:38:40 πμ »
Μετα απο 5 χρονια κυνηγιουSent from my iPhone using Tapatalk
Μοναδικό κομμάτι, κυριολεκτικά όμως οσο αφορά τα ελληνικά φόρα!
Καλορίζικο Μιχάλη!!!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


20
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!
« στις: Μάρτιος 27, 2020, 09:52:49 πμ »
Αυτό το λεβεντοπαιδο στη φωτό με το αγέρωχο βλέμμα, μου έφερε το παρακάτω.....

SARX033Στάλθηκε από το Redmi Note 7
Πανέμορφο ψηλε!
Καλορίζικο!!

Τελικά είναι δύσκολο να μην διαλέξει κανείς σεικαρα, σαρώνει σε όλες τις κατηγορίες

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Σελίδες: [1] 2 3 4 5 ... 56