Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Yoshitoshi

Σελίδες: [1]
1
MyWatch Ιmage - Video Gallery / My new Rolex
« στις: Απρίλιος 17, 2010, 06:55:00 μμ »
Κύριοι καλησπέρα


Πρόσφατα είχα ανοίξει ένα θέμα τιτλοφορώντας το "ανάμεσα σε δύο rolex " στη προσπάθεια μου να βγω από το δίλημα ανάμεσα στο ατσάλινο gmt ii  και στο tt submariner blue, όπου οι φίλοι του forum έσπευσαν να ξεδιπλώσουν την εμπειρία και τις πολύτιμες συμβουλές τους. (once again...many thanks!!!)


Κι ενώ οι δύο μονομάχοι με κρατούσαν ανάμεσα τους σαν μπαλάκι.....μια νέα είσοδος ήρθε όχι μόνο να τους εκτοπίσει, αλλά και να στρογγυλοκαθίσει στο θρόνο του εξαφανίζοντας τους όποιους φραγμούς μου! Μαζί με τη δοκιμή, έγινε και η αγορά του.

(Συγχωρέστε μου τις όποιες φωτογραφικές ατέλειες)

So....ατσάλινο μεν...

SS Daytona 116520 δε !!!Υπέθεσα πως δε χρειάστηκε να πάρω γνώμες για το συγκεκριμένο μιας και είναι....τουλάχιστον respect.  :)


Χρωστώ περισσότερες και ποιοτικότερες φωτογραφίες.


Φιλικά
Κωνσταντίνος
2
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Ανάμεσα σε δύο Rolex
« στις: Απρίλιος 14, 2010, 10:28:48 πμ »
Καλημέρα σε όλους.

Καλούμαι να επιλέξω ένα ρολόι λόγω αρραβώνα.

Εχθές λοιπόν πήγα να δοκιμάσω κάποια...οι επιλογές μου με οδήγησαν ανάμεσα στο gmt ii ceramic και στο μισό μισό blue submariner ceramic και αυτό.

Έρχομαι στα συμπεράσματα και δυστυχώς στον προβληματισμό μου...πολύ ωραίο το gmt, ευκολοφόρετο και άξιο να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

Το μπλε sub....άλλη κλάση...πανέμορφο...fantasy κλπ κλπ


Τα γούστα μου πλησιάζουν περισσότερο το sub αλλά προβληματίζομαι στο κατά πόσο εύκολα και καθημερινά μπορεί να φορεθεί. Επίσης το νεαρό της ηλικίας μου (29) δε ξέρω κατά πόσο "επιτρέπει" ένα τέτοιο ρολόι στο καρπό μου.


Παρακαλώ την εμπειρία και τις πολύτιμες γνώμες σας

Ευχαριστώ
Κωνσταντίνος

3
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / About Rolex gmt ii ceramic bezel
« στις: Μάιος 20, 2009, 01:02:20 μμ »
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Όπως φαίνεται και από το τίτλο του θέματος ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός gmt ii ceramic.
Η ερώτηση μου αφορά τη τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου μιας και σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε κατάστημα μου έδωσαν τη τιμή των 5.500 Ευρώ.
Γνωρίζει κάποιος αν η συγκεκριμένη προσφορά είναι λογική ή υπερκεκτιμημένη?

Σελίδες: [1]