Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - marcangelo

Σελίδες: [1]
1
Την άποψη-γνώμη-τυχόν εμπειρία σας από ελληνικό σάιτ(e-men) που πουλά και ευαγγελίζεται ότι μπορεί να παρέχει σέρβις-ανταλλακτικά για 80 διαφορετικά σήματα.
Μπορεί, εν μέρει, ή καθόλου να καλύψει τις after sales ανάγκες μιας πώλησηs;

2
Baselworld 2009 / κανείς για Βασιλεία φέτος;
« στις: Μάρτιος 16, 2009, 09:53:10 μμ »
Πέρα από εμένα, είναι κανείς φίλος που να πάει φέτος Βασιλεία ή να χρειάζεται κάποιες πληροφορίες για να το επιχειρήσει;

3
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Κωδικός "στοά Φέξη"
« στις: Μάρτιος 08, 2009, 12:13:03 πμ »
Πασίγνωστο ειδικά για τους μυημένους σημείο πώλησης ρολογιών με τέσσερα- πέντε μαγαζιά ....ειδικευμένα στο ...παζάρι.
Θα ήθελα να μοιραστείτε θετική ή αρνητική εμπειρία από τυχόν αγορά εκεί.
Παρακαλώ αν το ποστ θεωρηθεί διαφημιστικό, να διαγραφεί αμέσως
Ευχαριστώ

4
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Ας μιλήσουμε για ...φευγάτα σήματα
« στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 01:10:16 πμ »
Αν και γνωρίζω την δικαιολογημένη αγάπη των περισσοτέρων για ποιοτικά ρολόγια (σε λίγο θα μετονομαστούμε σε myluxurywatch), θα θελα σε αυτό το θέμα να μου προτείνατε σήματα μέχρι 400 ευρώ το πολύ που να ξεφεύγουν σαν ύφος, σα στυλ, σα σχέδιο, σαν απήχηση στη νεολαία, σήματα που παίζουν ή που βλέπετε ότι πρόκειται να παίξουν δυνατά στην μας μάρκετ αγορά ρολογιών.


5
Αγαπητοί φίλοι με δεδομένο ότι δε θα επιθυμούσα να  ... μπλέξω με αγορά μέσω site  του εξωτερικού, θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου τη γνωση σας γύρω από ελληνικά site πώλησης ρολογιών που έχει να κάνει με εξουσιοδοτημένα και μη, με την ποικιλία και την ενημέρωση που έχουν, φυσικά τις τιμές, την αξιοπιστία, την παρεχόμενη εγγύηση και φυσικά το σέρβις και τα ανταλλακτικά.
Η εμπειρία σας νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ κόσμο στο να προβεί ή όχι σε κάποια κίνηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

6
Διαξιφισμοί / αξίζει να ρισκάρω?
« στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 01:29:32 πμ »
παιδιά τηλεφωνώ στις επίσημες αντιπροσωπείες και μου λένε ότι όλα αυτά τα σάιτ με χαμηλές τιμές ρολογιών δεν είναι εξουσιοδοτημένα, δεν έχουν σέρβις και δεν αναλαμβάνουν τα ρολόγια τους σε περίπτωση βλάβης. Μου μιλήσαν για αμφιβόλου ποιότητας καραβιές-παραεισαγωγές στοκ εμπορευμάτων αγνώστου προελεύσεως που τη βαφτίζουν ....επίσημη εγγύηση και για μη επαγγελματίες του χώρου που σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι.
Έχω μπερδευτεί, τελικά αξίζει ή όχι να ρισκάρω μία τέτοια αγορά?

Σελίδες: [1]