Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - DIMITRIS-MILANO

Σελίδες: [1]
1
Καλημέρα στην παρέα. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ορίσω χρονοδιάγραμμα για την επόμενη επιλογή ρολογιού που για ευνόητους λόγους θα είναι μόνο Rolex. Όπως μπορεί να σας είναι ήδη γνωστό είμαι ήδη κάτοχος ενός υπέροχου -κατά εμένα - 216570 Black 216570 το οποίο και αγόρασα με βάση την προσδοκία μου ότι στο μέλλον θα είναι μια σπανιότερη έκδοση ενός ούτως η άλλως σπανιότερου μοντέλου της R και με βάση βεβαίως, βεβαίως ότι είναι το μόνο black under the radar R που κυκλοφορεί (όλα αυτά κατά εμένα, θα παρακαλούσα να μην μπούμε σε διαμάχη για τα παραπάνω καθώς αποτελούν προσωπικές σκέψεις και προσδοκίες που είναι ούτως η άλλως αμφισβητήσιμες).
Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι.....η δεύτερη επιλογή τι να είναι ? Ας θεωρήσουμε δεδομένα ότι :

To budget είναι έως 6 άντε 7 χιλιάδες
Πρέπει να είναι max 40αρι γιατί η σύζυγος νιώθει ριγμένη και πιθανόν να θέλει να το φοράει και αυτή

Οι επιλογές εκεί είναι : OP blue (114300) 39αρι. Το φόρεσα και μαγεύτηκα....απλά, Submariner ND (114300) 40αρι. Δεν νιώθω καταδύτης αλλα αν έχεις δυο Rolex τουλάχιστον το ένα πρέπει να μοιάζει με Rolex, δεν το έχω δοκιμάσει, Milgauss (116400GV) 40αρι, το είχα υποτιμημένο μέχρι που το φόρεσα και πραγματικά γέμισαν τα μάτια μου......Rolex Explorer I 2016 (214270) το δοκίμασα και δεν μου έκανε κλικ σε τίποτα, αλλα είναι 39αρι και last but not least το Air King 2016 (116900) 40αρι του οποίου η τύχη αγνοείται καθώς ακόμη δεν το έχω δει πουθενά.
Θα ήθελα να μου πείτε αν μου ξεφεύγει τίποτε σε αυτό το segment τιμής ακόμη και αν είναι 42αρι η 44αρι (δεν νομίζω....).

Παρακαλώ την παρέα να μου παραθέσει αν θέλει τι θα επέλεγε και γιατί αλλα και με pm που μπορώ να βρω τις τιμές στόχους στα παραπάνω η σε κάποια άλλη πρόταση. Παρακαλώ μην ξεφύγουμε σε Panerai, IWC η οτιδήποτε άλλο η επιλογή μπορεί να είναι ΜΟΝΟ Rolex.
Σας ευχαριστώ.

Σελίδες: [1]