Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ww

Σελίδες: [1] 2 3 4 5
1
Chat & Fun / Απ: Αυτοκίνητα
« στις: Μάρτιος 20, 2019, 07:42:30 μμ »
Άγγελε,

Ξέχωρα πάντως από τα σχόλια όλων των παιδιών παραπάνω που με βρίσκουν σύμφωνο μου κάνει εντύπωση ο δείκτης ταχύτητας 91W που είχες στα Goodyear. Είναι αυτοκίνητο υψηλής τελικής ταχύτητας; Συνήθως η διάσταση 205/55/16 συνδυάζεται με 91Η ή 91V ανάλογα και με τις αυτοκίνητο βέβαια. Το αναφέρω γιατί ειδικά αν κανείς χλμ στην πόλη σε μικρές αποστάσεις τα ελαστικά με δείκτη 91W αργούν να ζεσταθούν και περισσότερο οπότε και αργούν να αποδώσουν αυτό που μπορούν.

Τώρα αν αυτά που λέω δεν ισχύουν ας με διορθώσει κάποιος πιο γνώστης των πραγμάτων.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

2
Χαρίλαε πολύ ευχαρίστως να μου στείλεις pm. Για να είμαι ειλικρινής η αρχική κορώνα στο ρολόι του ακατανόμαστου δείχνει πιο εντυπωσιακή αλλά από την άλλη το μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής της δεν μου επιτρέπουν να φοράω το ρολόι. Οπότε η λύση που εφάρμοσες είναι σαφώς προτιμητέα για τον καρπό μου.

Ευχαριστώ,
Παναγιώτης


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

3
Καλησπέρα Χρήστο,

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ως τώρα δεν είχα κάποια άλλη απάντηση με pm και η σκέψη μου είναι να το ψάξω προς την κατεύθυνση στην οποία αναφέρεσαι. Απλά επειδή είχαν αναφερθεί διαφορά προβλήματα στο συγκεκριμένο project και μεταξύ αυτών και στην κορώνα του, ελεγα μήπως κάποιο άλλο μέλος έχει ήδη ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα με επιτυχή αποτελέσματα.

Καλό απόγευμα,
Παναγιωτης


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

4
Καλησπέρα σας,

Γνωρίζω ότι ανασύρω ένα παλιό θέμα αλλά έχω μία ερώτηση να κάνω σχετικά με αυτό το ρολόι.
Έχοντας καταλήξει ότι ο κύριος παράγοντας που με χαλάει να το φοράω είναι η ογκώδης και κοφτερή κορώνα του, θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος αν έχει δοκιμάσει να του αλλάξει την κορώνα του με κάποια άλλη μικρότερη και πιο φιλική προς τον καρπό.
Αν ναι, οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία εδώ ή με pm για τον τεχνικό που το ανέλαβε θα με βοηθούσε.

Παναγιώτης

5
Αγγελίες Ζήτησης / Απ: SEAHUNTER 2
« στις: Δεκέμβριος 08, 2016, 05:01:57 μμ »
Να μου φύγει και ο καημός λες και για ολα όσα πανεριζουν;


GK...

Γιώργο όσο αφορά το σχέδιο είναι καθαρά δικό σου θέμα επιλογής. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν σαν σχέδια αν και δεν έχω ευτυχήσει να αγοράσω κάποιο. Στη δίκη σου περίπτωση όμως πρέπει να βρεις κάποια κάσα που να μπορεί να δέσει με το χέρι σου. Νομίζω ότι η κάσα της σειράς Radiomir 1940 σε 42mm θα μπορούσε να πέφτει ωραία στο χέρι σου αλλά σε αυτό το θέμα θα σε βοηθήσουν τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολούνται περισσότερο με αυτή την εταιρία.

Παναγιώτης


Sent from my iPhone using Tapatalk

6
Αγγελίες Ζήτησης / Απ: SEAHUNTER 2
« στις: Δεκέμβριος 08, 2016, 04:09:08 μμ »
Καλησπέρα και σένα Μήτσο,

Ολόκληρο δικό μου το θηρίο, είδες πόσο φορεμένο το έχω?
Γιώργο, και εγώ εμμένω στην άποψη που είχα και πριν να το στείλω για να το δοκιμάσεις.

Edit: Γιώργο κανένα πρόβλημα, ίσως έτσι να σου φύγει και ο καημός για το πως θα είναι στον καρπό σου.


7
Αγγελίες Ζήτησης / Απ: SEAHUNTER 2
« στις: Δεκέμβριος 08, 2016, 04:00:07 μμ »
Δημήτρη, του το έχει πει και ο υπερτυχερός ιδιοκτήτης του.

8
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: FORTIS
« στις: Δεκέμβριος 07, 2016, 04:14:13 μμ »
Είναι νέα κάσα 42χιλ. Η παλιά ήταν 38χιλ.

Σωστό Δημήτρη, απλά το συσχέτισα με την κάσα που φορούν εδώ και χρόνια οι χρονογράφοι B-42. Πολύ θα μου άρεσαν να είχαν 22mm lugs.

9
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: FORTIS
« στις: Δεκέμβριος 07, 2016, 03:16:43 μμ »
Τα lugs γνωρίζουμε πόσο είναι?
Αν είναι η παλιά κάσα που χρησιμοποιεί η Fortis τότε παραμένουν 20mm, αλλά λέω μπας και τους φώτισε ο Θεός και κατασκευάσαν κάτι με 22mm.

Άκυρο, είδα ότι παραμένουν στα 20mm..

Παναγιώτης

10
Chat & Fun / Απ: Αυτοκίνητα
« στις: Ιούνιος 17, 2016, 10:18:58 πμ »
Άρη δε διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τα μέτρα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση γιατί δεν έχω επαρκή γνώση του συγκεκριμένου χώρου. Ως μηχανικός όμως που ξέρει το status της βιομηχανίας στην Ελλάδα ξέρω ότι η τωρινή κατάσταση δεν είναι για να περηφανευόμαστε. Εκτός αυτού θεωρώ το δυναμικό της Ελλάδας σε τεχνικό επίπεδο επαρκές για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις παρόμοιων εγχειρημάτων.

Υποσημείωση πως η κατασκευή τέτοιων μονάδων εκτός Αθήνας είναι ακόμη καλύτερη ώστε να προσφερθεί και η δυνατότητα ανάπτυξης στην περιφέρεια που τόσο το έχει ανάγκη.

Θέληση και συνεργασία θέλει, αλλά από όσο φαίνεται εκ του αποτελέσματος δυσκολευόμαστε πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Παναγιώτης

11
Chat & Fun / Απ: Αυτοκίνητα
« στις: Ιούνιος 17, 2016, 09:50:30 πμ »
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Έχω την εντύπωση πως το παλιό εργοστάσιο δεν κατασκεύαζε αλλά συναρμολογούσε τα τμήματα των τότε μοντέλων της Nissan, αν κάνω όμως λάθος διορθώστε με.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι οι γείτονες Τούρκοι έχουν πολλά εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων όχι μόνο για την εγχώρια αγορά τους αλλά και για πωλήσεις στο εξωτερικό. Η Ελλάδα πρέπει να μπει με κάποιο τρόπο στο κομμάτι αυτό αν θέλει να μπορεί να λέει ότι προσπαθεί να αναπτύξει τη λεγόμενη και βαριά βιομηχανία.
Κυβέρνηση, τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες θα πρέπει να συνεργαστούν ώστε να ανοίξουν κάποιες δουλειές και να αρχίσουμε να παίρνουμε και λίγο τα πάνω μας.

Παναγιώτης   

12
Παρελκόμενα / Απ: Λουράκι για Tissot Luxury Automatic
« στις: Ιούνιος 16, 2016, 08:33:35 πμ »
Φίλε enzo,

Η δική μου εμπειρία με τα λουράκια γενικότερα είναι πως ότι πληρώσεις παίρνεις. Επειδή το λουράκι στο ρολόι είναι όπως τα παπούτσια που φοράμε, αν τυχόν αγοράσεις κάτι με πχ 30€ και σου είναι σκληρό το πιθανότερο είναι ότι θα το βάλεις στην άκρη του συρταριού σου και δε θα το ευχαριστηθείς.
Προτείνω να κινηθείς σε Hirsch για το λόγο ότι τουλάχιστο στην Αθήνα μπορείς να τα δεις και να τα πιάσεις και με αυτό τον τρόπο πιθανότατα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Να θυμάσαι επίσης ότι τα χρώματα που βλέπεις στο internet δεν είναι πάντα αυτά που φαίνονται.

Η δική μου πάντως πρόταση ξεφεύγει λίγο σε τιμή:

https://www.watchobsession.co.uk/collections/hirsch-performance-straps/products/hirsch-paul-alligator-embossed-performance-watch-strap-in-brown-0925028010?variant=671928417

Το θετικό αυτής είναι ότι έχει καουτσούκ στο εσωτερικό με αποτέλεσμα να μπορεί να φορεθεί άνετα και το καλοκαίρι (τα δέρματα τα αποφεύγω όσο μπορώ στις υψηλές θερμοκρασίες). Το δικό μου το είχα αγοράσει γύρω στα 70€ από φυσικό κατάστημα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος εδώ και 5 μήνες.

Παναγιώτης

13
Όχι ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία αλλα σήμερα εντελώς τυχαία έπεσα πάνω του. Του φτιάξανε μέχρι και δικό του site του μπαγάσα:

http://www.torsten-nagengast.com/blog/

Να δείτε που κάποτε θα δημιουργηθεί μέχρι και group therapy για τον ευτραφή Γερμανό.

Παναγιώτης

Sent from my iPhone using Tapatalk

14
Chat & Fun / Απ: H γωνια των sports
« στις: Μάιος 31, 2016, 09:46:18 πμ »
ενα πραγμα παντως πρεπει να καταλαβουμε.

οτι δυσκολα θα ξαναδουμε παικτες σαν αυτο το διδυμο. ΔΔ και Σπαν δυσκολα θα ξαναδουμε. Το καλουπι μοιαζει να εχει σπασει. η επομενη γενια δεν φαινεται να εχει ουτε τετοιο ταλεντο ουτε τετοιες προσωπικοτητες. φοβαμαι οτι οταν σταματησει και ο σπανουλης θα μιλαμε για τελος εποχης. θα εχουμε καλους παικτες, θα εχουμε καλη εθνικη και καλες ομαδες, αλλα δεν θα εχουμε σταρ αυτης της κλασης. παικτες που τους βγαζει το καπελο το παγκοσμιο μπασκετ δεν θα εχουμε

Θοδωρή εδώ διαφωνώ,

Τα ίδια πράγματα περίπου σκεφτόμασταν και με το δίδυμο Γκάλη-Γιαννάκη αλλά και με τον φοβερό και τρομερό Φάνη.
Δεν μπορεί να μην υπάρξει συνέχεια, ,μπορεί να μη φαίνεται άμεσα αλλά κάποια στιγμή θα φανούν και τα νέα παιδιά.
Αυτό βέβαια που με ανησυχεί περισσότερο είναι η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα που μπορεί να εμποδίσει κάποια ταλέντα να αναπτυχθούν όσο θα έπρεπε αλλά νομίζω ότι ο Έλληνας αγαπά το μπάσκετ και θα υπάρξουν σύντομα και νέα λουλούδια.

Τέλος μίας εποχής αλλά αρχή της επόμενης.

Παναγιώτης

15
^Ευτυχώς που το 8 τους ξέφυγε. Το Ιαπωνικό στυλ μερικές φορές το χάνω εντελώς.
Δημήτρη αν δεν το έγραφες ούτε που θα το έπαιρνα πρέφα.

Παναγιώτης

16
Βίκτωρα μία hommage επιλογή είναι και τούτη εδώ:

http://www.timefactors.com/speedbird.htm

Μιλάω για το PRS-22 αλλά εμένα με προβληματίζει αφενός η τιμή του λόγω ισοτιμίας ευρώ-λίρας καθώς και ο τρόπος πληρωμής μιας και από όσο θυμάμαι δε δέχεται paypal.
Περίμενε να γίνει πρώτα το brexit και μετά θα του το πάρουμε τσάμπα. Θα τον αναγκάσουμε να σβήσει και αυτό το speedbird που το χαλάει εντελώς και είτε να το κάνει sterile dial είτε σε συνεργασία με το παντοδύναμο OWC Greece Club να χώσει το OWC εκεί πάνω. Τύφλα να έχει μετά το Schaffhausen και τα ρολόγια του.

Παναγιώτης

 

17
Μία πολλή όμορφη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Το είχαμε ανάγκη αυτό το κύπελλο γιατί η τελευταία τετραετία ήταν πολύ δύσκολη για την ψυχολογία τόσο της ομάδας όσο και των φιλάθλων της.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και πολλά respect στον Σουηδό της ΑΕΚ ο οποίος συνεχίζει μία παράδοση πολύ καλών Σκανδιναβών ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από την Ελλάδα και χαίρει της εκτίμησής μου τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως χαρακτήρας. Ο δικός μου MVP του χτεσινού αγώνα με ατελείωτα χιλιόμετρα και καλές τοποθετήσεις.

Καλό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό ο οποίος πρέπει να λύσει αρκετές από τις παθογένειες του ώστε να προχωρήσει στην Ευρώπη του χρόνου και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ η οποία έχει ακόμη περισσότερο δρόμο να διανύσει ώστε να κερδίσει τη χαμένη αίγλη της. Τα playoff συνεχίζονται και θα πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παναγιώτης 

18
Chat & Fun / Απ: ''ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ...''
« στις: Μάρτιος 15, 2016, 09:16:02 πμ »
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις... οταν ειχα ξαναμιλησει με Ομαν τοτε ηταν παλι 3 χρονια αλλα εκανες πρωτα συμβαση 6μηνων αν αντεχες σου εδιναν τα αλλα 2,5χρονια... γενικως η ιδεα του εξωτερικου με εξιταρει ειναι η αληθεια... γιατι εδω δεν βλεπω προκοπη οικονομικη... μερικες φορες βεβαια δεν ειναι μονο τα οικονομικα στη μεση αλλα θα δουμε... εμαθα απο διαφορους οτι σου δινουν μονο 2 πηγαινε-ελα εισητηρια το χρονο διαμονη και αυτοκινητο δωρεαν τελειως... οπως ειπα αυριο θα ξερω πιο πολλα!!!

Δημήτρη,

Θα πρέπει να ζυγίσεις και να δεις μια σειρά από πράγματα όπως:

1. Ποιο το οικονομικό αντάλλαγμα. Οτιδήποτε κάτω από 3 φορές τον τωρινό μισθό σου είναι κατά τη γνώμη μου κοροϊδία.
2. Με τι μηχανές πρόκειται να ασχοληθείς και τι εμπειρία πρόκειται να αποκτήσεις. Το γεγονός ότι πρόκειται να φτάσεις στη μέση του Αμαζονίου δε σημαίνει ότι τεχνικά θα γίνεις και πολύ καλύτερος. Η διασφαλισμένη θέση δεν λέει και πολλά πράγματα αν δε συνδυαστεί με την αντίστοιχη προσθήκη τεχνικής γνώσης. Μόνο με την τελευταία μπορείς να γίνεις απαραίτητος και να πάρεις μια θέση ανώτερη.
3. Πρέπει να βρεις τις απαραίτητες πληροφορίες από συνάδελφο που να εμπιστεύεσαι σχετικά με την κατάσταση του συγκεκριμένου εργοστασίου στη Βραζιλία. Δεν έχει πάει κανείς από την εταιρία στη συγκεκριμένη εγκατάσταση που να ξέρεις ότι θα σε ενημερώσει με ειλικρίνεια?
4. Ποια είναι η οικογενειακή σου κατάσταση? Δεν μετράει μόνο αν έχεις οικογένεια αλλά και η σχέση με τους γονείς σου όπως και αν έχεις κάποιο μόνιμο δεσμό στην Αθήνα που πιθανόν να ήθελες να προχωρήσεις.
5. Ποιες οι παραχωρήσεις που θα μπορούσες να κάνεις για την επαγγελματική σου καριέρα? Αυτό αφορά μία γενικότερη θεώρηση αλλά αν είναι να πας εκεί πρέπει να είσαι 100% αποφασισμένος ότι θα πετύχεις.

Με βάση το γεγονός ότι η εταιρία που εργάζεσαι αποτελεί μια σοβαρή εταιρία (έτσι τουλάχιστον έχω ακούσει χωρίς να έχω συνεργαστεί μαζί της) δε θα φοβόμουν τόσο τις συνθήκες διαβίωσης μιας και πιστεύω ότι θα εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για να μπορείς να ζήσεις σαν άνθρωπος. Ούτως ή άλλως και αυτοί δε θα θέλουν να τους την κάνεις 1 χρόνο αφού πας λόγω κακών συνθηκών διαβίωσης. Αυτό που θα με προβλημάτιζε είναι αν είσαι ψυχολογικά έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια τέτοια πρόκληση.

Προσωπικά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πήγαινα μόνο με πολύ καλά λεφτά, αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές (νομίζω 4-5000€ το μήνα είναι μία δική μου προσέγγιση για τη συγκεκριμένη θέση).

Καλή επιτυχία στην απόφασή σου όποια και αν είναι αυτή. Ούτως ή άλλως όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει από παρόμοιες καταστάσεις (με διαφορετικές βέβαια χώρες εργασίας ο καθένας) και ο καθένας διαμορφώνει το μέλλον του ανάλογα με τα προσωπικά του κριτήρια και φιλοδοξίες.

Παναγιώτης   

19
Chat & Fun / Απ: ΜΠΑΛΑ
« στις: Μάρτιος 11, 2016, 03:43:33 μμ »
Κάποτε το είχα επισημάνει για τα πολιτικά ότι μπορούν να κάνουν ένα forum κόλαση, τώρα μας προέκυψαν και τα αθλητικά.
Οι αμοιβαίες εξηγήσεις και η καλή προδιάθεση ποτέ δεν έβλαψαν κανένα, οπότε βρείτε τα με κάποιο τρόπο μην ξεκινήσω να γράφω για την πραγματικά μεγαλύτερη (και από τις γηραιότερες ομάδες στην Ελλάδα):

http://www.anagenisi-karditsas.gr/en/anagennisi-istoria

Δημήτρη, Θοδωρή και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις είναι πραγματικά κρίμα να χαλιέστε με αυτό τον τρόπο.

Παναγιώτης

20
Chat & Fun / Απ: ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ!!!
« στις: Μάρτιος 09, 2016, 11:22:11 μμ »

Σελίδες: [1] 2 3 4 5