Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - EDK

Σελίδες: [1]
1
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: CITIZEN
« στις: Ιούνιος 19, 2020, 09:52:47 πμ »
Καλημέρα. ψάχνω μπρασελέ για το BN0150/1. o κωδικός ανταλλακτικού ειναι ο 59-S06105. Μπορείτε να μου πρεοτείνετε κάποιο κατάστημα για την προμήθεια του. Διαδικτυακά το βρίσκω ΗΠΑ και Hong Kong.

2
Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά ένος αυτόματο diver. Μου αρέσει πάρα πολύ το Blumo και το JDM Coral Blue SBDC069. Εκτός του αισθητικού τομέα με είχε τραβήξει ο μηχανισμός που είναι ανώτερος του 4r35 σε τεχνικά χαρακτηριστικα.  Να μπω στον κόπο να το βρώ ή θα παίξω τζόκερ; Μήπως να πάω σε 8203 citizen;

3
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί για αντικαταστάση μπαταρίας και στεγανοποιήση σε χρονογράφο, κατα προτίμηση δυτικά προάστια.

4
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: CITIZEN
« στις: Μάιος 22, 2018, 12:39:38 μμ »
Νέο diver eco drive με τιτάνιο. ΒΝ0205-10L. Πως σας φαίνεται; Θεώρω πως είναι πολύ όμορφο και υπερέχει των αντίστοιχων ηλιακών seiko divers.


5
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ερωτηση για τελωνειο
« στις: Μάιος 20, 2018, 06:32:18 μμ »
Το ζήτημα με το τελωνείο δεν είναι μόνο στα ρολόγια. Στενό συγγενικό μου πρόσωπο μου έστειλε από ΗΠΑ μια κούτα με ρούχα και παιχνίδια για το παιδί δύο φορές. Όλα τα περιεχόμενα στην κούτα ήταν ανοιγμένα με σχισμένα ταμπελάκια κτλ. Απ' έξω αναγράφονταν "Gift". Την πρώτη φορά έφαγα κανονικά εκτελωνισμό. Την δευτέρη η κούτα πέρασε αέρα.

6
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Online αγορά;
« στις: Μάρτιος 23, 2018, 06:29:45 μμ »
το συγκεκριμένο είχε πριν κάποιες εβδομαδες 161 στο creation ήτοι εκπτωση 51%. Ξαφνικά μειώθηκε ή έκπτωση στο 20%. Σκεφτόμουν να το χτυπήσω αλλά το διάβασμα εδώ σχετικά με το χαράτσι από το τελωνείο με κράτησε και δεν πρόλαβα την τιμή. Σε καλή έκπτωση έχει τους αντίστοιχους χρονογράφους, αλλά diver και χρονογράφος δεν πάνε μαζί.

7
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ερωτηση για τελωνειο
« στις: Μάρτιος 22, 2018, 10:49:11 μμ »
Έριξα μια ματιά στις σελίδες του νήματος που αφορούν τον τελευταίο χρόνο. Το συμπέρασμα μου είναι πως οι τελωνιακοί έλεγχοι έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό με συνέπεια να είναι δύσκολο να περάσει ελεύθερο ένα δέμα ακόμα κι αν έχει μικρή δηλωμένη αξία και κατάλληλα τροποποιημένη περιγραφή.

Άρα στο ποσό που θα πληρώσουμε στον πωλητή θα προσθέσουμε 24% ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού 15-25 ευρώ ανάλογα με την δηλωθείσα αξία. :-[

Η αγορά από το εξωτερικό είναι λοιπόν ασύμφορη εν συγκρίσει με την εγχώρια;;

8
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ερωτηση για τελωνειο
« στις: Μάρτιος 22, 2018, 04:16:55 μμ »
Από που ήρθε το δέμα; Πως ήταν δηλωμένο;

9
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ερωτηση για τελωνειο
« στις: Μάρτιος 21, 2018, 07:07:51 μμ »
Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα.

Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τα πολλά και ενδιαφέροντα που υπάρχουν στο forum. Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά από creation μιας και το ρολόι "σκυλί/παιδί για όλες τις δουλειές" που με ενδιαφέρει, GA-800, το βρίσκω στη μισή τιμή σε σχέση με τα ντόπια μαγαζία.
http://www.creationwatches.com/products/casio-g-shock-57/casio-g-shock-shock-resistant-analog-digital-ga-800-1adr-ga800-1adr-mens-watch-12506.html

Με το τελωνείο πως έχουν τα πράγματα; Υπάρχει δοκιμασμένος τρόπος αποφυγής του ή καταβολής μικρού ποσού δασμών κτλ; Έχει νόημα δωθεί διαφορετικός χαρακτηρισμός στο δέμα (gift/used watch parts) ή να κοπεί τιμολόγιο μικρής αξίας; Είναι προτιμότερο να επιλέξω  απλό ταχυδρομείο ή DHL δεδομένου πως η διαφορά είναι μόνο 7 ευρώ?

Σύμφωνα με την εμπειρία του apopsi ωστόσο, θα πρέπει να προτιμηθεί απλό ταχυδρομείο.

Εγώ παράγγειλα από creation και παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα ένα tissot pr100 NBA.
Την πάτησα άσχημα γιατί έλα να την εξυπνάδα και δήλωσα να το παραλάβω με DHL, με αποτέλεσμα και να πάω στο αεροδρόμιο να ταλαιπωρουμε  για τον εκτελωνισμο και να πληρώσω και λίγο παραπάνω από όσο θα το έπαιρνα από Ελλάδα!! Άλλη φορά ΕΛΤΑ και υπομονή.

Σελίδες: [1]