- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: Di@bolic στις Φεβρουάριος 05, 2011, 06:50:32 μμ
-
Καλησπέρα αγαπητοί συνφορουμίτες.
Πούλησα ένα ρολογάκι που είχα (δεν θέλω να πω όνομα γιατί θα με κάνετε ban) και έπειτα από πολύ μα πολύ ψάξιμο κατέληξα σε 2 ρολόγια που με ενδιαφέρουν και θα ήθελα να πείτε την γνώμη σας.
Ενδιαφέρομαι λοιπόν για τα εξής ρολόγια:
1) Orient Automatic "Deep" CEM75001B (link: http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem75001b-p-175.html (http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem75001b-p-175.html))
2) Nautica BFC 46 Chrono A46000G (link: http://www.e-watch.gr/nautica-bfc-46-chrono-a46000g.html (http://www.e-watch.gr/nautica-bfc-46-chrono-a46000g.html))
Η τιμή του Nautica θα είναι το περίπου το 1/3 από αυτήν που αναγράφεται οπότε το κόστος των 2 ρολογιών θα είναι πάνω κάτω το ίδιο.
Μου αρέσει το Orient γιατί είναι πραγματικά ένα ρολόι που αξίζει πολλά περισσότερα από την τιμή του, έχει ιστορία, έχει in-house μηχανισμό και είναι κάπως επιβλητικό.
Από την άλλη βέβαια έχω το παρόμοιο Orient Automatic "Deep" CEM65002D ( βασικά είναι του πατέρα μου και μπορώ να το φοράω όποτε θελω :D).
Προχθές λοιπόν πέτυχα το Nautica σε γνωστό site δημοπρασιών ολοκαίνουριο (με τις ζελατίνες πάνω κλπ) και μου άρεσε πολύ σαν ρολόι (μεγάλο μέγεθος, ροζ χρυσός, χρονογράφος, αντίσταση στο νερό κλπ) με χάλασε όμως το γεγονός ότι διαθέτει quartz μηχανισμό και όχι αυτόματο.
Δυστυχώς μέχρι αύριο το απόγευμα (μέχρι τις 7) θα πρέπει να έχω αποφασίσει και θέλω τα φώτα σας. 8)
Φιλικά
Νίκος
-
nautica φιλε μονο μαγιο παιρνω εγω για τη θαλασσα, τωρα αφου εχει orient ο πατερας σου καλυτερα να στραφεις σε κατι αλλο π.χ tissot,seiko,hamilton,citizen δηλαδη σε μια κατηγορια τιμης γυρω στα 200 με 500 ευρω
-
Σωστό και αυτό. ;D
Προσωπικά μέχρι τα 200 ευρώ σκοπεύω να πάω και όχι παραπάνω.
Στην τιμή που βρήκα το nautica δεν αξίζει δηλαδή, γιατί έχω ακούσει και από εδώ μέσα καλά λόγια.
-
Καμία άλλη γνώμη δεν υπάρχει? :-[
-
nautica. χμ.. 39 μμ και μπαταρια?? ???
εγω ουτε καν θα το κοιτουσα.
δεν εαν θελεις απο citizen την σειρα ecodrive. επισεις seiko moster seiko skx007 seiko atlas
-
ετσι ειναι φιλαρακι η nautica κανει για κανα μπλουζακι `η σορτσακι[ασε που βγαζει προβληματα], παρε με τα 200 ευρω seiko,tissot `η citizen .-
-
Γιατί βγάζει προβλήματα?
Φοράει Ελβετικό quartz (το λέει στο καντράν), γίνεται να είναι πιο αξιόπιστο?
Εκτός αυτού, αυτό που σκοπεύω να αγοράσω είναι 44 mm χωρίς την κορώνα (είναι διαφορετικό μοντέλο).
-
quartz ρολοι αγοραζεις και με 20 ευρω δεν ειναι ανγκη να δωσεις 200
http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=24&osCsid=aa363e0d0d2f993254b86d0b3c14d4ce (http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=24&osCsid=aa363e0d0d2f993254b86d0b3c14d4ce)
-
Ναι έχεις δίκιο αλλά αυτό έχει και ροζ χρυσό και διατίθεται σε πολύ καλή τιμή, εκτός αυτού μου αρέσει και σαν σχέδιο.
Το αυτόματο που είχα με ενοχλούσε όταν κοιμόμουν... ;D
-
η διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι ρολοι και πληρωνεις 200 ευρω για να παρεις οτι καλητερα στο χρηματα αυτα ενω το αλλο ειναι εαν κοσμιμα π απλα λεει την ωρα ;)
-
Γιατί βγάζει προβλήματα?
Φοράει Ελβετικό quartz (το λέει στο καντράν), γίνεται να είναι πιο αξιόπιστο?
Εκτός αυτού, αυτό που σκοπεύω να αγοράσω είναι 44 mm χωρίς την κορώνα (είναι διαφορετικό μοντέλο).
μη τρελαθουμε κιολας ρε παιδια, απο ποτε εμαθε η nautica να βγαζει και ρολογια? εγω το λεω για καλο δικο σου,τωρα εσυ αν θελεις πηγαινε να το παρεις, οσοι γνωστοι μου παντως εχουν nautica εχουν βγει προβληματικα, η citizen,η seiko,η tissot ειναι εταιρειες με πολυ μεγαλη ιστορια και δινουν την ωρα σε αθλητικα γεγονοτα οπως ο στιβος[seiko], η φορμουλα 1[tissot] και σε καταδυσεις[citizen], τα συμπερασματα δικα σου.
-
OK fellows, αφού το λέτε εσείς δεν θα το πάρω :-\
Λέω να κάνω υπομονή μέχρι το Πάσχα μπας και μαζέψω κανένα φράγκο παραπάνω και πάρω κάτι πιο αξιόλογο.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και για τις συμβουλές σας.
-
OK fellows, αφού το λέτε εσείς δεν θα το πάρω :-\
Λέω να κάνω υπομονή μέχρι το Πάσχα μπας και μαζέψω κανένα φράγκο παραπάνω και πάρω κάτι πιο αξιόλογο.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και για τις συμβουλές σας.
να σαι καλα και καλη επιλογη,μαζεψε λεφτα και εδω ειμαστε εμεις να τα ξανασυζητησουμε