- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006

ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: JimiS στις Δεκέμβριος 24, 2010, 08:55:48 μμ

Τίτλος: Αγορά/Προβληματισμός για Seiko SNZF29K1-SNZF13K1
Αποστολή από: JimiS στις Δεκέμβριος 24, 2010, 08:55:48 μμ
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Τώρα εν όψει γιορτών είπα να κάνω εγώ τον Αι Βασίλη για μένα μιας και αυτός με έχει ξεχάσει!! Σκέφτομαι την αγορά ενός Seiko SNZF29 ή SNZF13 μιας και από ότι ξέρω είναι σούπερ φθηνά για αυτά που σου παρέχουν, αυτόματα και πάντα ήθελα ένα ρολόι με μπρασελέ και όλο το ανέβαλα! Σαν σχέδιο μ'αρέσει πολύ αλλά με προβληματίζει λίγο το μέγεθός του που αν δεν κάνω λάθος είναι 41mm χωρίς την κορώνα. Απο την άλλη δεν έχω και μεγάλο καρπό (17cm) οπότε πιστεύω θα δείχνει οκ, δεν θα είναι σαν το Invicta 46mm που έχω αλλά είναι και άλλο στυλ ρολόι οπότε πιστεύω σαν σύνολο θα μου είναι πολύ καλό. Θα ήμουν ευγνώμων αν έχει κανένα μέλος φώτο του ρολογιού αυτού στον καρπό του να ανεβάσει και να αναφέρει και μεγεθος καρπού!! Βέβαια ξέρω πως το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω να το δοκιμάσω σε ένα μαγαζί πρώτα αλλά δεν βρήκα χρόνο μέχρι τώρα και άγνωστο αν θα βρώ! Επίσης δεν έχω κατασταλάξει πλήρως από που να το πάρω να μου βγεί όσο πιο φθηνά γίνετε, οπότε κάντε και προτάσεις και για e-shop ;) . Αυτά απο μένα, περιμένω γνώμες και να έχουμε όλοι καλές γιορτές με υγεία!!
Τίτλος: Απ: Αγορά/Προβληματισμός για Seiko SNZF29K1-SNZF13K1
Αποστολή από: aboulafia στις Δεκέμβριος 25, 2010, 12:09:17 πμ
Καλησπέρα από εμένα φίλε JimiS
και χρόνια πολλά.
Έχω αγοράσει το SNZF17J1 (το J παραθέτει στο Ιαπωνικό μοντέλο) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Περισσότερα και μια μικρή παρουσίαση, θα βρεις στο ποστ μου εδώ (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,883.2160.html).
Νομίζω λίγα ρολόγια θα βρεις στα χρήματα που σου ζητάει το ρολόι αυτό.
Καλή αγορά πάντως, ότι και να πάρεις. Και το μπλε δεν είναι καθόλου άσχημο, επίσης και με το λευκό καντράν είναι μια εναλλακτική.
Πάμπολες οι επιλογές από την ΣΕΙΚΟ.
Χρόνια πολλά και πάλι,
Παναγιώτης
 
Τίτλος: Απ: Αγορά/Προβληματισμός για Seiko SNZF29K1-SNZF13K1
Αποστολή από: Κωνσταντίνος στις Δεκέμβριος 25, 2010, 09:27:44 πμ
Φίλε JimiS,
   όσο αφορά το μέγεθος, μη το φοβάσαι καθόλου. Κι εγώ 17άρη καρπό έχω και φοράω ανετότατα (ιδανικά) το SKX μου με ίδια διάμετρο. Κατά τη γνώμη μου ο καρπός σηκώνει άνετα 42mm και ίσως και 44mm αν το επιτρέπει-κρύβει η σχεδίαση της κάσας. Να ξέρεις ότι δεν γράφω τα παραπάνω διότι "γουστάρω" τα μεγάλα ρολόγια, το μεγαλύτερο που έχω είναι 42mm, "παίζω" από 39-42mm. 
   Όμορφο και τίμιο το ρολόι  ;)
   Πιστεύω θα το βρεις (ηλεκτρονικά) σε πολλούς. Δοκίμασε και ebay, όσες φορές το έκανα (για τέτοιας αξίας ρολόγια, ασφάλεια PP και από EU), δεν το μετάνοιωσα. Έχω διαβάσει θετικά σχόλια για τον lowprices στο emarket.gr. Ρώτα κι εκεί.
   Καλή έρευνα  :)
Τίτλος: Απ: Αγορά/Προβληματισμός για Seiko SNZF29K1-SNZF13K1
Αποστολή από: JimiS στις Δεκέμβριος 25, 2010, 04:27:57 μμ
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες. Φίλε Κωσταντινε, ο αρχικός προβληματισμός μου ήταν μήπως μου είναι μικρό λόγω διαστάσεων και όχι μεγάλο!! Αν διαβασες τώρα φοράω ένα Invicta 46mm! Ομως από ότι φαίνεται θα μου κάθεται ωραία σαν σύνολο! Μένει να βρώ απο που να το πάρω! Εχω επικοινωνήσει με τον κυριο Χρήστο (lowprices) και περιμένω απάντησή του για το αν μπορεί να το έχει ή μπορεί να το βρει. Από εξωτερικό δεν θέλω γιατί θα αργήσει και το θέλω το συντομότερο! Επίσης από τον κύριο Χρήστο υπάρχει και το προνόμιο της επιστροφής αν τυχόν δεν σ'αρέσει οπότε θα τον προτιμήσω, αρκεί να μου το βρει!!
Τίτλος: Απ: Αγορά/Προβληματισμός για Seiko SNZF29K1-SNZF13K1
Αποστολή από: JimiS στις Δεκέμβριος 26, 2010, 03:21:10 πμ
Κατα τύχη πρόσεξα πως σε 2 ξένα site για αγορά ρολογιών αναφέρει το snzf29 ως 37mm χωρίς την κορώνα και το snzf17 ως 41 χωρίς την κορώνα, το οποίο και θέλω! Κατά τα άλλα είναι ακριβώς ίδια! Ας μου πει κάποιος που ξέρει σίγουρα τι γίνετε γιατί και τον κυριο Χρήστο του είπα να ψάξει για snzf29, μην φάμε καμιά πατάτα...