- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: dpoly στις Αύγουστος 02, 2010, 02:56:15 μμ
-
Από καιρό είχα βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο ρολόι. Το είχα δει σε διάφορες παρουσιάσεις στο Internet, είχα διαβάσει για αυτό και στο mywatch.gr και το είχα δοκιμάσει στο Omega Store στο κέντρο της Αθήνας, αλλά στην έκδοση με το χρονογράφο.
Ως κάτοχος ενός Seamaster 300M αλλά στη μικρή διάσταση των 38mm, ήθελα κάποια αναβάθμιση τόσο σε μέγεθος όσο και σε εμφάνιση. Άρα τα 45,5mm ήταν μονόδρομος.
Μετά από έρευνα αγοράς, απέρριψα το χρονογράφο, κυρίως γιατί φοβήθηκα τον όγκο και το βάρος σε καθημερινή χρήση του ρολογιού με κοστούμι, αλλά και γιατί το "απλό" Chronometer μου φάνηκε ποιο λιτό και "διαχρονικό" σαν σχεδίαση.
Τελικά κατέληξα στην έκδοση με τους κόκινους αριθμούς στα τέταρτα, μαύρη στεφάνη και το καινούριο καουτσούκ λουράκι με τα κόκκινα γαζιά.
Το ρολόι είναι πολύ πιο ενυπωσιακό από κοντά σε σχέση ακόμα και με την καλύτερη φωτογραφία! Επίσης, μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευής και η αίσθηση του ρολογιού στο χέρι που δεν κουράζει καθόλου.
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα ...
-
μπραβο, καλη επιλογη OMEGA. To ειχα και εγω παλιοτερα
-
Superocean τώρα που μπορείς να πετύχεις και καλές τιμές . Τα άλλα που αναφέρεις και 50ευρω ακριβότερα να το παρεις αργότερα , δεν σε πολυνοιάζει , ενω στα ακριβότερα μπορείς να πετύχεις σούπερ τιμές αυτή την περίοδο. Αν τελικα καταλήξεις σε Breitling , κάνε ενα πμ να σου προτείνω 1-2 καλα μαγαζία.
-
Ουδεν σχόλιον για αυτό το ρολόι!
Μόνο απόλαυση αυτό το ρολόι!
Καλοφόρετο...
-
Kαλή επιλογή. Περιμένουμε φωτογραφίες για τα περαιτέρω. :)
-
Καλοφορετο,φωτο παρακαλουμε :D
-
Και καλά έκανες αφού το είχες βάλει στο μάτι από καιρό. Mission accomplished !!!!!
Χωρίς φωτό όμως .....απλά δεν υπάρχει ;D
-
Θα ανεβάσω σίγουρα, αλλά χθες που πήγα να βγάλω κάποιες δεν ήταν καθόλου καλές.
Χρειάζομαι λίγη εξάσκηση. Θα προσπαθήσω πάλι σήμερα.
Υπάρχει κάποιο thread με οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών?
-
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,11.0.html (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,11.0.html)
;) ;)